FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib
Angiv varighed
0211 krydstogt med Liberty of the Seas
0611 krydstogt med Freedom of the Seas
1011 krydstogt med Freedom of the Seas
0811 krydstogt med Liberty of the Seas
1011 krydstogt med Liberty of the Seas
02 krydstogt med Independence of the Seas
0411 krydstogt med Liberty of the Seas
06 krydstogt med Independence of the Seas
0111 krydstogt med Liberty of the Seas

Freedom-klassen

- Freedom of the Seas, Independence of the Seas & Liberty of the Seas

Antal Dæk: 15 dæk

Længde: 339 meter.

Hastighed: 21,6 knob.

Bruttotonnage: 160.000 tons.

Passager antal: 3.634 personer.

Besætning antal: 1.365 personer.

Klik her og se alle vores krydstogter med Freedom of the Seas

Klik her og se alle vores krydstogter med Independence of the Seas

Klik her og se alle vores krydstogter med Liberty of the Seas

Klik her og se billeder fra kahytterne og resten af skibet

Klik her og se en komplet oversigt over krydstogtskibet og dets muligheder

Nyd friheden til havs! Freedom, Independence og Liberty of the Seas byder på et væld af aktiviteter for hele familien. En af skibets highlights er ”The Cupcake Cupboard” – et gourmetbageri i 1940’er vintagestil, der hver dag serverer 30 forskellige, friskbagte cupcakes med ny smag hver dag. Her er der cupcake dekorering for hele familien!

Skibene henvender dig til alle aldersgrupper, men primært til unge mennesker og familier med børn. Hver dag er en fest – og skibet er fyldt med aktiviteter for små og store lige fra morgen til aften. Ligeledes er der stor valgfrihed med de mange forskellige restauranter, caféer, lounges og barer. Personalet står klar til at hjælpe dig på vej med at tilrettelægge den perfekte ferie for dig og dine medrejsende. Kig forbi receptionen, hvor du få kyndige råd om booking af specialrestauranter, udflugter i land og meget mere.

Hvilke aktiviteter er der ombord?

De tre skibe har noget for enhver alder og ethvert aktivitetsniveau. Skibene er spækket med underholdning, aktiviteter og spændende oplevelser. Hvis du er til sjov og fart over feltet, så kan du lægge vejen forbi skibets skøjtehal – ja, du læste rigtigt! På skøjtebanen kan du bevæge dig ud på isen for første gang eller øve dine færdigheder. Der er også mulighed for at prøve en træningsrunde i skibets boksering, hvor du kan prøve en sjov og effektiv træningsform. I Sports Court kan du udfordre dine medrejsende på eksempelvis basketball, eller du kan prøve kræfter med højderne ved klatrevæggen. Hvis du er en vandhund, så vil du helt sikkert nyde en sjov dag i H20 Zone, hvor der både er små plaskebassiner, vandfald og vandpistoler. Du kan også prøve kræfter med surf-simulatoren, FlowRider, hvori der vælder ca. 130.000 liter vand i minuttet. Der er specielle områder på skibet, der er dedikeret til både børn og teenagere, så de kan møde jævnaldrende. Se børnene juble, når de populære figurer fra DreamWorks laver parader og underholdning, eller nyd en sjov oplevelse i 3D film-teatret. Ligeledes er der flere forskellige klubber for børn og unge, hvor der foregår aktiviteter og underholdning rettet mod den pågældende aldersgruppe.

Også for de voksne er der masser af aktiviteter. Du kan blandt andet nyde en dag i selvforkælelsens og sundhedens tegn. Besøg det veludstyrede fitness center, hvor du kan træne med den absolut bedste udsigt du nogensinde har oplevet fra et fitnesscenter. Her finder du topmoderne træningsudstyr og uddannet personale, der gerne hjælper dig eller udbyder forskellige holdtimer i blandt andet pilates, spinning og yoga. Udenfor kan du udfordre dine medrejsende på klatrevæggen eller nyde en løbetur på joggingbanen. Du kan også besøge Vitality at Sea, hvor du kan drømme dig væk med alverdens behandlinger og massager. Du er i trygge hænder hos det dygtige personale, der sikrer fuldstændig afslapning.

Om aftenen kan du nyde det brede udvalg af restauranter. Prøv den fascinerende og storslåede hovedrestaurant, hvor du kan få et bredt udvalg af verdensinspirerede retter. Ud over denne findes der et væld af andre restauranter, der hver især har deres særpræg. Her kan du prøve alt fra pizzaer, og sushi til steaks og autentiske italienske retter. Efter aftensmaden kan du nyde en shoppingtur i skibets butikker, eller en flot forestilling med Broadway At Sea. Her kan du opleve shows som ’Saturday Night Fever’, ’Once Upon A Time’ og ’Under the BigTop’. Du kan også se et fortryllende isshow på skøjtebanen med professionelle dansere fra hele verden. Herefter kan du nyde livemusik, byde op til dans eller nyde en god snak med dine medrejsende i en af de mange barer og lounges, eller du kan lægge vejen forbi Casino Royale, der byder på flere forskellige spillemaskiner og borde med alverdens spil. Dagens avis annoncerer diverse temafester og live-bands, der spiller omkring på skibet.

Kahytstyper

Skibene har mange forskellige kahytter, der henvender sig til alt fra dem, der ikke bruger meget tid i kahytten til dem, der har store krav til deres overnatning. Nogle kategorier byder på specielle familiekahytter, hvor der er sengeplads til lidt flere. De forskellige kahytter fås i mange forskellige størrelser, med og uden balkon. For de kræsne findes der også de luksuriøse suiter af forskellig størrelse. Her fås den ultimative krydstogtoplevelse med ekstra personaliseret service, prioriteret adgang til shows, udflugter, prioriteret boarding og meget mere.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få de bedste tilbud.