FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib
Angiv varighed
05 Oasis klassen
01 Oasis klassen
03 Oasis klassen
04 Oasis klassen
10 Oasis klassen
07 Oasis klassen
08 Oasis klassen

Oasis-klassen

- Allure of the Seas, Oasis of the Seas, Harmony of the Seas & Symphony of the Seas

Antal Dæk: 15-18 dæk

Længde: 362 meter.

Hastighed: 23 knob.

Bruttotonnage: 220.000 tons.

Passager antal: 5.402 personer.

Besætning antal: 2.115 personer.

Klik her og se alle vores krydstogter med Oasis of the Seas

Klik her og se alle vores krydstogter med Allure of the Seas

Klik her og se alle vores krydstogter med Harmony of the Seas

Klik her og se alle vores krydstogter med Symphony of the Seas

Klik her og se billeder fra kahytterne og resten af skibet

Klik her og se en komplet oversigt over krydstogtskibet og dets muligheder

Velkommen! Oasis, Allure, Harmony og Symphony of the Seas er blandt de største og mest innovative krydstogtskibe til havs. Alle fire skibe byder på 7 afdelinger, der også udgør en slags temaområder. Oplev skibenes vartegn – Central Park, der byder på en hyggelig ’gågade’ midt i skibet med hyggelige caféer, butikker, galleri, buske og træer og meget mere.

Skibene henvender dig til alle aldersgrupper, men primært til unge mennesker og familier med børn. De er fuld fart over feltet, hvor der hver dag udbydes mange forskelligartede aktiviteter der henvender sig til de helt små og op til de ældste. Ligeledes er der stor valgfrihed med de mange forskellige restauranter, caféer, lounges og barer og her er der ikke to aftener, der bliver ens, hvis du skal nå rundt om alle skibenes muligheder.

 Hvilke aktiviteter er der ombord?

De fire skibe byder på et utal af aktiviteter for hele familien. Skibene er spækket med underholdning, aktiviteter og spændende oplevelser. Oplev et sug i maven med ’Zip Line’, der over 25 meter er spændt ud 9 dæk over Boardwalk. I kan også nyde en sjov dag i H20 Zone, hvor der både er små plaskebassiner, vandfald og vandpistoler. Læg også vejen forbi Boardwalk, der både byder på butikker, spisesteder og en karrusel! Der er specielle områder på skibet, der er dedikeret til både børn og teenagere, så de kan møde jævnaldrende. Se børnene juble, når de populære figurer fra DreamWorks laver parader og underholdning eller nyd en sjov oplevelse i 3D film-teatret.

På et af de øverste dæk byder skibet på pool- and sports zone. Her kan du udfordre dine medrejsende i klatring, minigolf, bordtennis, basketball eller prøve kræfter med Flowrider Surf Simulator. Du kan også nyde en dag i selvforkælelsens og sundhedens tegn. Besøg fitness centeret, hvor du kan træne med den absolut bedste udsigt du nogensinde har oplevet fra et fitnesscenter. Her finder du topmoderne træningsudstyr og uddannet personale, der gerne hjælper dig eller udbyder forskellige træningshold. Du kan også besøge Vitality at Sea, hvor du kan drømme dig væk med alverdens behandlinger massager. Du er i trygge hænder hos det dygtige personale, der sikrer fuldstændig afslapning. Fortsæt velværen med sunde snacks og smoothies i Vitality Café.

Om aftenen kan du nyde det brede udvalg af restauranter. Prøv det fascinerende Main Dining Room, der breder sig over 3 etager. De mange forskellige spisemuligheder byder på et bredt udvalg af verdensinspirerede menukort med et amerikansk islæt. Efter aftensmaden kan du nyde en shoppingtur gennem Royal Promenade, et storslået show ved Aqua Theater eller en god drink i en af de mange barer. Du kan også se en af de flot opsatte musicals Hairspray eller Chicago, der indbefatter dygtige skuespillere, skøn musik, sang og dans. Herefter kan du prøve den helt specielle Rising Tides Bar, eller teste dit spilleheld i Casino Royale. Dagens avis annoncerer diverse temafester og live-bands, der spiller omkring på skibet.

 Kahytstyper

Skibene har mange forskellige kahytter, der henvender sig til alt fra dem, der ikke bruger meget tid i kahytten til dem, der har store krav til deres overnatning. De fleste kategorier byder på specielle familiekahytter, hvor der er sengeplads til lidt flere. Ligeledes er der både kahytter, der vender ud mod Central Park, nogle der har udsigt til Boardwalk, andre der har udsigt til Aqua Theater og ikke mindst til havet. Kahytterne fås i mange forskellige størrelser, med og uden balkon. For de kræsne findes der også de luksuriøse suiter af forskellig størrelse. Her fås den ultimative krydstogtoplevelse med ekstra personaliseret service, prioriteret adgang til shows, udflugter, boarding og meget mere.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få de bedste tilbud.