FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib
Angiv varighed
38 Cruise med Quantum of the Seas
06 Cruise med Quantum of the Seas
10 Cruise med Quantum of the Seas
12 Cruise med Quantum of the Seas
16 Cruise med Quantum of the Seas
20 Cruise med Quantum of the Seas
53 Cruise med Quantum of the Seas
54 Cruise med Quantum of the Seas
55 Cruise med Quantum of the Seas

Quantum-klassen

- Quantum of the Seas, Anthem of the Seas, Spectrum of the Seas & Ovation of the Seas

Antal Dæk: 15 dæk

Længde: 348 meter.

Hastighed: 22 knob.

Bruttotonnage: 168.666 tons.

Passager antal: 4.180 personer.

Besætning antal: 1.490 personer.

Klik her og se alle vores krydstogter med Quantum of the Seas

Klik her og se alle vores krydstogter med Anthem of the Seas

Klik her og se alle vores krydstogter med Spectrum of the Seas

Klik her og se alle vores krydstogter med Ovation of the Seas

Klik her og se billeder fra kahytterne og resten af skibet

Klik her og se en komplet oversigt over krydstogtskibet og dets muligheder

WOW! Quantum, Anthem, Ovation & Spectrum of the Seas har den nyeste teknologi og det største udvalg af underholdning og aktiviteter, som du aldrig havde troet, du ville opleve på et skib. Oplev skibenes særpræg, herunder North Star – en stor glaskuppel, der hejser dig over skibet og giver dig en 360 graders udsigt over skib, hav og land. Oplev også RipCord by iFLY, hvor du kan opleve spændingen ved skydiving uden overhovedet at skulle forlade dækket.

Skibene henvender dig til alle aldersgrupper, men primært til unge mennesker og familier med børn. Der er fuld fart over feltet, hvor der hver dag udbydes mange forskelligartede aktiviteter der henvender sig til de helt små og op til de ældste. Ligeledes er der stor valgfrihed med de mange forskellige restauranter, caféer, lounges og barer. Du kan nyde godt af konceptet ”dynamic dining”, der gør op med de sædvanlige faste spisetider og formelle aftener. Der gives ultimativ fleksibilitet til at kunne tilrettelægge ferien, som man selv ønsker. Hverken på Quantum, Anthem, Ovation eller Spectrum of the Seas er der to aftener, der bliver ens, hvis du skal nå rundt om alle skibenes muligheder.

Hvilke aktiviteter er der ombord?

De fire skibe byder på et utal af aktiviteter for hele familien. Skibene er spækket med underholdning, aktiviteter og spændende oplevelser. Besøg det imponerende Seaplex, der er et af de største sports- og underholdningskomplekser set til havs hidtil. Her kan du udfordre dine venner i basket, bordtennis, rulleskøjteløb eller noget helt fjerde. Prøv også en sjov dag med radiobiler eller cirkus skole. Hvis du er en vandhund, så vil du helt sikkert nyde en sjov dag i H20 Zone, hvor der både er små plaskebassiner, vandfald og vandpistoler. Du kan også prøve kræfter med surf-simulatoren, FlowRider, hvori der vælder ca. 130.000 liter vand i minuttet. Der er specielle områder på skibet, der er dedikeret til både børn og teenagere, så de kan møde jævnaldrende. Se børnene juble, når de populære figurer fra DreamWorks laver parader og underholdning eller nyd en sjov oplevelse i 3D film-teatret. Ligeledes er der flere forskellige klubber for børn og unge, hvor der foregår aktiviteter og underholdning rettet mod den pågældende aldersgruppe.

Også for de voksne er der masser af aktiviteter. Du kan blandt andet nyde en dag i selvforkælelsens og sundhedens tegn. Besøg det veludstyrede fitness center, hvor du kan træne med den absolut bedste udsigt du nogensinde har oplevet fra et fitnesscenter. Her finder du topmoderne træningsudstyr og uddannet personale, der gerne hjælper dig eller udbyder forskellige holdtimer i blandt andet pilates, spinning og yoga. Udenfor kan du udfordre dine medrejsende på klatrevæggen eller nyde en løbetur på joggingbanen. Du kan også besøge Vitality at Sea, hvor du kan drømme dig væk med alverdens behandlinger og massager. Du er i trygge hænder hos det dygtige personale, der sikrer fuldstændig afslapning. Fortsæt velværen med sunde snacks og smoothies i Vitality Café.

Om aftenen kan du nyde det brede udvalg af restauranter. Prøv det fascinerende ”The Grande Restaurant”, der er en hyldest til en svunden tid. Her kan du nyde en formel aften med klassiske retter og en skøn atmosfære. Ud over denne findes der et væld af andre restauranter, der hver især har deres særpræg. Her kan du prøve alt fra pizzaer, sushi, asiatisk inspireret, steaks, kalorielet til fisk og autentiske italienske retter. Efter aftensmaden kan du nyde en shoppingtur i skibets butikker, eller en storslået oplevelse i Two70° - rummet der om dagen er et hyggeligt lounge-område med en skøn udsigt over havet. Om aftenen bliver der trukket gardiner ned for vinduerne (Vistarana) og herpå projekteres alverdens visualiseringer og film, som akkompagnerer dygtige sangere, dansere, musikere mm. Dette rum bringer teater-oplevelsen til et helt nyt niveau! Herefter kan du nyde livemusik, byde op til dans eller nyde en god snak med dine medrejsende i en af de mange barer og lounges, eller du kan lægge vejen forbi Casino Royale, der byder på flere forskellige spillemaskiner og borde med alverdens spil. Dagens avis annoncerer diverse temafester og live-bands, der spiller omkring på skibet.

Kahytstyper

Skibene har mange forskellige kahytter, der henvender sig til alt fra dem, der ikke bruger meget tid i kahytten til dem, der har store krav til deres overnatning. De fleste kategorier byder på specielle familiekahytter, hvor der er sengeplads til lidt flere. Nogle kahytstyper byder også på de helt nye familie-venlige forbundne kahytter, der gør det nemmere at rejse som en stor familie. Som noget nyt er det nu også muligt at få indvendige kahytter med virtuelle balkoner. De forskellige kahytter fås i mange forskellige størrelser, med og uden balkon. For de kræsne findes der også de luksuriøse suiter af forskellig størrelse. Her fås den ultimative krydstogtoplevelse med ekstra personaliseret service, prioriteret adgang til shows, udflugter, prioriteret boarding og meget mere.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få de bedste tilbud.