FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib
Angiv varighed
01 krydstogt med Brilliance of the Seas
01 krydstogt med Jewel of the Seas
05 krydstogt med Serenade of the Seas
07 krydstogt med Brilliance of the Seas
02 krydstogt med Radiance of the Seas
03 krydstogt med Serenade of the Seas
06 krydstogt med Radiance of the Seas
01 krydstogt med Serenade of the Seas

Radiance-klassen

- Brilliance of the Seas, Jewel of the Seas, Radiance of the Seas & Serenade of the Seas

Antal Dæk: 13 dæk

Længde: 293 meter.

Hastighed: 25 knob.

Bruttotonnage: 90.090 tons.

Passager antal: 2.139 personer.

Besætning antal: 869 personer.

Klik her og se alle vores krydstogter med Brilliance of the Seas

Klik her og se alle vores krydstogter med Jewel of the Seas

Klik her og se alle vores krydstogter med Radiance of the Seas

Klik her og se alle vores krydstogter med Serenade of the Seas

Klik her og se billeder fra kahytterne og resten af skibet

Klik her og se en komplet oversigt over krydstogtskibet og dets muligheder

Tag på en ferie, der får dig til at skinne på ny! Alle skibene i Radiance-klassen byder på et væld af aktiviteter for hele familien. Et af skibenes highlights er det udendørs filmlærred ved bassinet, hvor der vises forskellige film. Trænger du til lidt tid for dig selv, så kan du trække dig tilbage i 16+ zonen ”Solarium”, hvor du finder en pool, et boblebad, afslapningsområder og en bar. Til aftensmaden kan du og dine medrejsende mødes i restauranten Izumi eller Chops Grille, hvor førstnævnte byder på frisk serveret sushi og sashimi. Chops Grille er et rigtigt steakhouse med forskellige steaks, lækkert tilbehør og overdådige desserter.

Skibene henvender dig til alle aldersgrupper, men primært til unge mennesker og familier med børn. Hver dag er et nyt eventyr, der skal udforskes – og skibet er fyldt med aktiviteter for små og store lige fra morgen til aften. Ligeledes er der stor valgfrihed med de mange forskellige restauranter, caféer, lounges og barer. Personalet står klar til at hjælpe dig på vej med at tilrettelægge den perfekte ferie for dig og dine medrejsende. Kig forbi receptionen, hvor du få kyndige råd om booking af specialrestauranter, udflugter i land og meget mere.

Hvilke aktiviteter er der ombord?

De fire skibe har noget for enhver alder og ethvert aktivitetsniveau. Skibene er spækket med underholdning, aktiviteter og spændende oplevelser. Hvis du er til en aktiv dag, så kan du udfordre dine medrejsende i eksempelvis basketball, eller du kan prøve kræfter med højderne ved klatrevæggen. Du kan også fordrive dagen med minigolf. Hvis du er en vandhund, så vil du helt sikkert nyde skibets 3 svømmebassiner og de 3 boblebade, hvor man kan få meget tid til at gå. Der er specielle områder på skibet, der er dedikeret til både børn og teenagere, så de kan møde jævnaldrende. Se børnene danne nye venskaber i de forskellige klubber for børn og unge, hvor der foregår aktiviteter og underholdning rettet mod den pågældende aldersgruppe.

Også for de voksne er der masser af aktiviteter. Du kan blandt andet nyde en dag i selvforkælelsens og sundhedens tegn. Besøg det veludstyrede fitness center, hvor du kan træne med den absolut bedste udsigt du nogensinde har oplevet fra et fitnesscenter. Her finder du topmoderne træningsudstyr og uddannet personale, der gerne hjælper dig eller udbyder forskellige holdtimer i blandt andet pilates, spinning og yoga. Udenfor kan du udfordre dine medrejsende på klatrevæggen og nyde en løbetur på joggingbanen. Du kan også besøge Vitality at Sea, hvor du kan drømme dig væk med alverdens massager, ansigtsbehandlinger, body wraps og scrubs, akupunkter med mere. Du er i trygge hænder hos det dygtige personale, der sikrer fuldstændig afslapning.

Om aftenen kan du nyde det brede udvalg af restauranter. Prøv den fascinerende og storslåede hovedrestaurant, hvor du kan få et bredt udvalg af verdensinspirerede retter. Ud over denne findes der et væld af andre restauranter, der hver især har deres særpræg. Her kan nyde en stor buffet, stort udvalg af pølser, friske salater, steaks, sushi, tex-mex og italiensk. Efter aftensmaden kan du nyde en shoppingtur i skibets butikker, eller en flot forestilling med Broadway At Sea. Her kan du opleve forskellige opsætninger med dans, sang og god musik. Herefter kan du nyde livemusik, byde op til dans eller nyde en god snak med dine medrejsende i en af de mange barer og lounges, eller du kan lægge vejen forbi Casino Royale, der byder på flere forskellige spillemaskiner og borde med alverdens spil. Dagens avis annoncerer diverse temafester og live-bands, der spiller omkring på skibet.

Kahytstyper

Skibene har mange forskellige kahytter, der henvender sig til alt fra dem, der ikke bruger meget tid i kahytten til dem, der har store krav til deres overnatning. Nogle kategorier byder på specielle familiekahytter, hvor der er sengeplads til lidt flere. De forskellige kahytter fås i mange forskellige størrelser, med og uden balkon. For de kræsne findes der også de luksuriøse suiter af forskellig størrelse. Her fås den ultimative krydstogtoplevelse med ekstra personaliseret service, prioriteret adgang til shows, udflugter, prioriteret boarding og meget mere.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få de bedste tilbud.