FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib
Angiv varighed
RCCL Majesty of the Seas 2
RCCL Majesty of the Seas 1
RCCL Majesty of the Seas 4
RCCL Majesty of the Seas 7
RCCL Majesty of the Seas 9
RCCL Majesty of the Seas 13
RCCL Majesty of the Seas 14
RCCL Majesty of the Seas 17

Sovereign-klassen

- Majesty of the Seas

Antal Dæk: 11 dæk

Længde: 268 meter

Hastighed: 18 knob

Bruttotonnage: 73.192 tons

Passager antal: 2.852 personer

Besætning antal: 912 personer

Klik her og se alle vores krydstogter med Majesty of the Seas

Klik her og se billeder fra kahytterne og resten af skibet

Klik her og se en komplet oversigt over krydstogtskibet og dets muligheder

Tag på cruise og oplev den ultimative ferieform! Sovereign-klassens eneste skib, Majesty of the Seas byder velkommen til en afslappet og uformel atmosfære i skøn kombination med en klassisk stil og førstklasses service. Her vil der være underholdsningstilbud i massevis for hele familien. Et af skibets highlights er den udendørs klatrebane, hvor du kan prøve kræfter med hvor langt og hvor hurtigt du kan komme op. Melder den lille sult sig, så læg vejen forbi Sorrento’s Pizza, der er et rigtig autentisk New Yorker pizzaria. Her kan du få forskellige varianter som chorizo, en Hawaii-pizza eller noget helt tredje – oven i købet døgnet rundt!

Skibet henvender dig til alle aldersgrupper, men primært til unge mennesker og familier med børn. Hver dag er et nyt eventyr, der skal udforskes – og skibet er fyldt med aktiviteter for små og store lige fra morgen til aften. Ligeledes er der stor valgfrihed med de mange forskellige restauranter, caféer, lounges og barer. Personalet står klar til at hjælpe dig på vej med at tilrettelægge den perfekte ferie for dig og dine medrejsende. Kig forbi receptionen, hvor du få kyndige råd om booking af specialrestauranter, udflugter i land og meget mere.

Hvilke aktiviteter er der ombord?

Skibet har noget for enhver alder og ethvert aktivitetsniveau. Det er spækket med underholdning, aktiviteter og spændende oplevelser. Hvis du er til en aktiv dag, så kan udfordre dine medrejsende i et spil basket i Sports Court, træne dine evner som golfspiller på minigolfbanen, eller du kan prøve kræfter med højderne ved klatrevæggen. Hvis du er en vandhund, så vil du helt sikkert nyde skibets 2 svømmebassiner og de 2 boblebade, hvor man kan få meget tid til at gå. Der er specielle områder på skibet, der er dedikeret til både børn og teenagere, så de kan møde jævnaldrende. Se børnene danne nye venskaber i de forskellige klubber for børn og unge, hvor der foregår aktiviteter og underholdning rettet mod den pågældende aldersgruppe.

Også for de voksne er der masser af aktiviteter. Du kan blandt andet nyde en dag i selvforkælelsens og sundhedens tegn. Besøg det veludstyrede fitness center, hvor du kan træne med den absolut bedste udsigt du nogensinde har oplevet fra et fitnesscenter. Her finder du topmoderne træningsudstyr og uddannet personale, der gerne hjælper dig eller udbyder forskellige holdtimer i blandt andet pilates, spinning og yoga. Udenfor kan du udfordre dine medrejsende på klatrevæggen og nyde en løbetur på joggingbanen. Du kan også besøge Vitality at Sea, hvor du kan drømme dig væk med alverdens massager, ansigtsbehandlinger, body wraps og scrubs, akupunkter med mere. Du er i trygge hænder hos det dygtige personale, der sikrer fuldstændig afslapning.

Om aftenen kan du nyde det brede udvalg af restauranter. Prøv den fascinerende og storslåede hovedrestaurant, hvor du kan få et bredt udvalg af verdensinspirerede retter. Ud over denne findes der restauranterne Windjammer Café, der byder på en velsmagende café, Sorrento’s Pizza, der er et New Yorker-inspireret pizzaria og den kendte amerikanske restaurant Johnny Rockets. Efter aftensmaden kan du nyde en shoppingtur i skibets butikker, eller en flot forestilling med Broadway At Sea. Her kan du opleve forskellige opsætninger med dans, sang og god musik. Bagefter kan du nyde livemusik, byde op til dans eller nyde en god snak med dine medrejsende i en af de mange barer og lounges, eller du kan lægge vejen forbi Casino Royale, der byder på flere forskellige spillemaskiner og borde med alverdens spil. Dagens avis annoncerer diverse temafester og live-bands, der spiller rundt omkring på skibet.

Kahytstyper

Skibene har mange forskellige kahytter, der henvender sig til alt fra dem, der ikke bruger meget tid i kahytten til dem, der har store krav til deres overnatning. Nogle kategorier byder på specielle familiekahytter, hvor der er sengeplads til lidt flere. De forskellige kahytter fås i mange forskellige størrelser, med og uden balkon. For de kræsne findes der også de luksuriøse suiter af forskellig størrelse. Her fås den ultimative krydstogtoplevelse med ekstra personaliseret service, prioriteret adgang til shows, udflugter, prioriteret boarding og meget mere.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få de bedste tilbud. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et rejsegavekort på kr. 1.000,-