FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib
Angiv varighed
09 krydstogt med Rhapsody of the Seas
01 krydstogt med Grandeur of the Seas
02 krydstogt med Grandeur of the Seas
26 krydstogt med Grandeur of the Seas
04 krydstogt med Splendour of the Seas
05 krydstogt med Enchantment of the Seas
04 krydstogt med Grandeur of the Seas
09 krydstogt med Enchantment of the Seas

Vision-klassen

- Enchantment of Seas, Grandeur of the Seas, Legend of the Seas, Rhapsody of the Seas, Splendour of the Seas & Vision of the Seas

Antal Dæk: 11 dæk

Længde: 264 meter. (Enchantment er 301 meter)

Hastighed: 19, 22 eller 24 knob

Bruttotonnage: 70.000, 78.340 eller 81.000 tons

Passager antal: 2.076 eller 2.252 personer

Besætning antal: Mellem 726-852 personer afhængigt af skibet

Klik her og se alle vores krydstogter med Enchantment of the Seas

Klik her og se alle vores krydstogter med Grandeur of the Seas

Klik her og se alle vores krydstogter med Legend of the Seas

Klik her og se alle vores krydstogter med Rhapsody of the Seas

Klik her og se alle vores krydstogter med Splendour of the Seas

Klik her og se alle vores krydstogter med Vision of the Seas

Klik her og se billeder fra kahytterne og resten af skibet

Klik her og se en komplet oversigt over krydstogtskibet og dets muligheder

Tag på cruise og få et nyt syn på ferien! Skibene i Vision-klassen kaldes ”lysets skibe”, idet de alle har glastag og glasvægge, der giver et unikt lysindfald og en perfekt udsigt over hav og land. Om bord på disse skibe finder et stort udvalg af aktiviteter for hele familien. Et af skibenes highlights er den udendørs klatrebane, hvor du kan prøve kræfter med hvor langt og hvor hurtigt du kan komme op. Trænger du til lidt tid, hvor du bare kan slappe af og nyde udsigten, så læg vejen forbi Viking Crown Lounge. Denne lounge ligger øverst på skibet og byder på en 360 graders panorama-udsigt. Her kan du nyde en stille stund, eller livlige aftener med live underholdning og noget godt i glasset. Til aftensmaden kan du og dine medrejsende mødes i restauranten Chops Grille, der er et rigtigt steakhouse med forskellige steaks, lækkert tilbehør og overdådige desserter.

Skibene henvender dig til alle aldersgrupper, men primært til unge mennesker og familier med børn. Hver dag er et nyt eventyr, der skal udforskes – og skibet er fyldt med aktiviteter for små og store lige fra morgen til aften. Ligeledes er der stor valgfrihed med de mange forskellige restauranter, caféer, lounges og barer. Personalet står klar til at hjælpe dig på vej med at tilrettelægge den perfekte ferie for dig og dine medrejsende. Kig forbi receptionen, hvor du få kyndige råd om booking af specialrestauranter, udflugter i land og meget mere.

Hvilke aktiviteter er der ombord?

De seks skibe har noget for enhver alder og ethvert aktivitetsniveau. Skibene er spækket med underholdning, aktiviteter og spændende oplevelser. Hvis du er til en aktiv dag, så kan du nyde en joggingtur rundt på dækket med dine medrejsende, eller du kan prøve kræfter med højderne ved klatrevæggen. Hvis du er en vandhund, så vil du helt sikkert nyde skibets 2 svømmebassiner og de 4-6 boblebade, hvor man kan få meget tid til at gå. Ligeledes er der en H2O-zone, hvor børnene kan få lov at plaske med vand. Der er specielle områder på skibet, der er dedikeret til både børn og teenagere, så de kan møde jævnaldrende. Se børnene danne nye venskaber i de forskellige klubber for børn og unge, hvor der foregår aktiviteter og underholdning rettet mod den pågældende aldersgruppe. Royal Caribbean har ligeledes indgået et samarbejde med DreamWorks Animation, hvilket betyder, at børnene får lov til at møde figurer fra deres yndlingstegnefilm såsom Shrek, Madagaskar, Kung Fu Panda og så videre. Der vil være sjove parader, film, personlige møder i restauranterne og meget mere. Dine børn vil helt sikkert elske det!


Også for de voksne er der masser af aktiviteter. Du kan blandt andet nyde en dag i selvforkælelsens og sundhedens tegn. Besøg det veludstyrede fitness center, hvor du kan træne med den absolut bedste udsigt du nogensinde har oplevet fra et fitnesscenter. Her finder du topmoderne træningsudstyr og uddannet personale, der gerne hjælper dig eller udbyder forskellige holdtimer i blandt andet pilates, spinning og yoga. Udenfor kan du udfordre dine medrejsende på klatrevæggen og nyde en løbetur på joggingbanen. Du kan også besøge Vitality at Sea, hvor du kan drømme dig væk med alverdens massager, ansigtsbehandlinger, body wraps og scrubs, akupunkter med mere. Du er i trygge hænder hos det dygtige personale, der sikrer fuldstændig afslapning.


Om aftenen kan du nyde det brede udvalg af restauranter. Prøv den fascinerende og storslåede hovedrestaurant, hvor du kan få et bredt udvalg af verdensinspirerede retter. Ud over denne findes der et væld af andre restauranter, der hver især har deres særpræg. Her kan nyde en stor buffet, stort udvalg af brød, friske salater, steaks, sushi og italienske retter. Efter aftensmaden kan du nyde en shoppingtur i skibets butikker, eller en flot forestilling med Broadway At Sea. Her kan du opleve forskellige opsætninger med dans, sang og god musik. Bagefter kan du nyde livemusik, byde op til dans eller nyde en god snak med dine medrejsende i en af de mange barer og lounges, eller du kan lægge vejen forbi Casino Royale, der byder på flere forskellige spillemaskiner og borde med alverdens spil. Dagens avis annoncerer diverse temafester og live-bands, der spiller rundt omkring på skibet.

Kahytstyper

Skibene har mange forskellige kahytter, der henvender sig til alt fra dem, der ikke bruger meget tid i kahytten til dem, der har store krav til deres overnatning. Nogle kategorier byder på specielle familiekahytter, hvor der er sengeplads til lidt flere. De forskellige kahytter fås i mange forskellige størrelser, med og uden balkon. For de kræsne findes der også de luksuriøse suiter af forskellig størrelse. Her fås den ultimative krydstogtoplevelse med ekstra personaliseret service, prioriteret adgang til shows, udflugter, prioriteret boarding og meget mere.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få de bedste tilbud.