FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib
Angiv varighed

Hvem er Royal Caribbean?

Royal Caribbean er et norsk-amerikansk baseret rederi, der siden 1969 har udbudt spændende rejser på flotte skibe. Siden da er udviklingen af rederiets skibe gået stærkt og mange nye skibe har stævnet ud som en del af flåden. Royal Caribbeans skibe er spækket med aktiviteter, spisesteder og underholdning for alle aldre og kendetegnes som ”underholdningsskibe”. Gæsterne kan med hvert nyt skib nyde godt af de mange nytænkende og teknologiske tilføjelser, der tager crusing-oplevelsen til nye højder.

Om bord på alle skibe er hovedsproget engelsk, og besætningen er internationalt sammensat. Alle er oplært i den særlige ”Gold Anchor Service”, der skal sikre alle gæster en god service under hele rejsen uanset om det gælder booking af udflugter, servering i restauranten, roomservice eller noget helt fjerde. Royal Caribbean har også flere år i træk vundet priser for at være det bedste rederi og dermed er rederiet absolut anbefalelsesværdigt til alle aldre, dog primært til par og familier med børn.

06 Oasis klassen
03 Oasis klassen
07 Oasis klassen
10 Oasis klassen
07 krydstogt med Brilliance of the Seas
05 krydstogt med Explorer of the Seas
12 Cruise med Quantum of the Seas
07 Cruise med Quantum of the Seas

Royal Caribbeans krydstogtskibe

Rederiet råder over 25 skibe og flere bliver løbende søsat. Skibene er i forskellig størrelse med plads til mellem 2076 og 5402 passagerer. Skibene er alle indrettet amerikansk med et internationalt islæt og byder på et farverigt interiør.

Læs meget mere om skibene ved at klikke på skibsklasserne:

Freedom-klassen ¤ Oasis-klassen ¤ Quantum-klassen ¤ Radiance-klassen ¤ Sovereign-klassen ¤ Vision-klassen ¤ Voyager-klassen

Hvorfor Royal Caribbean?

Flere og flere vælger at tage på ferie med Royal Caribbean og dette skyldes en kombination af rederiets mange dejlige destinationer, deres innovative skibe og de nye attraktioner, som altid er at finde om bord.

Dyk ned i det fantastiske udvalg af restauranter, der spænder vidt med alt fra japansk til italiensk – fra et godt stykke kød til lette salater. Oplev også Royal Caribbeans specielle aftaler med fx Dreamworks, hvor børnene kan få lov at se flotte parader og lave aktiviteter med deres yndlingsfigurer fra de populære animerede film. Ligeledes kan kaffeelskere nyde godt af samarbejdet med Starbucks, der findes på et udvalg af flådens skibe. Børn og barnlige sjæle kan boltre sig i de mange fritidstilbud som pools, vandzone, sportsbaner, klatrevæg og meget mere. Der vil også være et stort udbud af underholdning for hele familien i løbet af dagen og aftenen.

Der er en simpel forklaring på alt dette. Royal Caribbean tiltrækker mange gæster med den amerikanske ”større-bedre”-tankegang, hvor rederiet konstant søger at forbedre deres koncept med nye tilføjelser, mere teknologi, der kan forbedre brugeroplevelsen og komfortable kahytter, der bedre kan rumme familier af forskellige størrelser. Sidst men ikke mindst sætter den gode service prikken over i’et.

Aktiviteter ombord

Royal Caribbean kombinerer elegance og komfort med en omfattende række topmoderne faciliteter, som gæsterne kan nyde godt af. Alle skibe har forskellige restauranter, hvoraf spisning i nogle af dem er inkluderet i prisen, mens andre er specialrestauranter og dermed ikke inkluderet i prisen. Ligeledes finder du et teater, Casino Royale, et eller flere diskoteker, butikker i et flot shopping-område og internet-caféer samt en eller flere swimmingpools og legeområder, der er indrettet specielt til børn. Men det er langt fra alt.

Skibene byder også på den store Vitality Spa afdeling, hvor gæster kan nyde forskellige behandlinger og massager, topmoderne sports- og fitnessudstyr og diverse hold i fx yoga og pilates. Skibene rummer også mange forskellige barer, hvor gæsterne kan nyde live musik og en god drink, og i løbet af dagen udbydes der også forskellige aktiviteter og undervisning. På flere af skibene kan du prøve den populære surfing simulator, FlowRider, prøve kræfter med klatrevæggen, suse hen over skibet med svævebanen eller øve dig i at skøjte. Med så mange ting at foretage sig om bord er skibet en destination i sig selv!

Dresscode og spisetider

Royal Caribbean opererer med tre typer aftener som de kalder casual, smart casual og formal.

Om dagen anbefales afslappet tøj om bord på skibet og på udflugterne. Til uformelle (casual) aftener anbefaler vi sommerkjole eller bukser til kvinder og en let jakke eller t-shirt til mænd. Til aftener med ”smart casual” foreslås en jakke og slips til mænd og en pænere kjole eller buksedragt til kvinder. Til formelle (formal) aftener foreslås jakkesæt til mænd og aftenkjole eller cocktailkjole til kvinder.

Det skal understreges at dresscoden er frivillig, omend pænt tøj altid er et krav i restauranterne. Korte bukser, bare tæer, T-shirts uden ærmer etc. accepteres ikke.

Det kan være en god idé at medbringe en sweater/et sjal eller tørklæde til at beskytte sig mod de undertiden store temperatursvingninger i områder med klimaanlæg og på de udendørs dæk.

Spisetiderne foregår efter princippet ”Dynamic Dining Choice”, hvor der som udgangspunkt er frihed til at gæster kan vælge at spise hvor og hvornår de vil. Det er også muligt at vælge den mere traditionelle form, ”Dynamic Dining Classic”, hvor man hver dag vil have en fast spisetid i skibets hovedrestauranter. Her vil gæsterne hver aften blive opvartet af det samme personale.

Servicecharge

Servicechargen - også kaldet drikkepenge er forudbetalt ved Royal Caribbean. Det vil sige at når prisen for krydstogtet er betalt er servicechargen allerede inkluderet i prisen.

Skal jeg lave online checkin?

For at spare ventetid ved check-in på skibet er det obligatorisk at foretage et online check-in på nettet inden afgang. Det skal gøres for alle gæster og er muligt at foretage ved at klikke her. - Online check in

Mere information

Du kan se alle vores krydstogter med Royal Caribbean ved at klikke her.

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få de bedste tilbud.