FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib

Sydafrika

Oplev savannen og de herlige strande under Afrikas magiske sol

Krydstogt til Sydafrika

Afrika er en storslået destination,

hvor savannen møder det endeløse hav og de herlige strande. Her åbnes døren til en helt ny verden. Det hele inspirerer og taler til følelserne under Afrikas magiske sol.

Det siges, at hele verden findes i Sydafrika. Intet andet land har en så stor mangfoldighed af kulturer og naturmiljøer. Sydafrika, der er omgivet af to verdenshave, har sneklædte bjergtinder, savanne, vinmarker, sandstrande og en enorm diversitet i dyrelivet. Landet har desuden 11 officielle sprog, hvor engelsk og afrikaan er langt de største.

Sydafrika er omgivet af to verdenshave; Atlanterhavet og Det Indiske Ocean. Fra juli til november, er det hvalsæson, hvor tusindvis af hvaler svømmer langs den 1.200 km lange sydafrikanske kyst mellem Durban i øst og Cape Town i vest.

Grib chancen for at se de vilde dyr på rigtig tæt hold. Et besøg i Sydafrika bør også inkludere en safari i en af landets mange nationalparker eller i et af de private vildtreservater. Her kan man opleve Afrikas vilde dyr, bl.a. bøffel, elefant, næsehorn, løve og leopard.

 

krydstogt til antsiranana madagaskar

Antsiranana - Madagaskar   Læs mere

Antsiranana er en by på Madagascars nordlige spids, og er hovedstad i Diana-regionen. Byen blev før kaldt Diego Suarez efter en portugisisk navigatør, som besøgte bugten i 1543. I byen kan man blandt andet se arabisk- og indiskinspireret arkitektur og den store dybvandshavn.

 

krydstogt til banjul gambia

Banjul - Gambia   Læs mere

Banjul er hovedstaden i Gambia. Byen ligger på Banjuløen, hvor Gambiafloden møder Atlanterhavet. Derfor er byen forbundet med broer og færger til det omkringliggende område. Banjul har et varmt klima året rundt. Banjul har mange spændende historiske monumenter og bygninger.

 

krydstogt til cape town sydafrika

Cape Town - Sydafrika    Læs mere

Cape Town er den næststørste by i Sydafrika. Parlamentet og mange regeringskontorer har til huse i byen. Cape Town er berømt for sin havn og er en af Afrikas mest populære turist destinationer.

 

krydstogt til chobe floden botswana

Chobe floden - Botswana    Læs mere

Denne morgen kan du nyde en spændende, privat bådsafari og en ekskursion, der vil introducere dig for områdets fugleliv. Senere kan du også nyde en noget anden version af bådsafari om bord på en speciel flodpram, der gør det muligt at udforske de sydlige kanaler. Denne ekskursion byder på et nyt udsigtssted, hvorfra du kan se flodheste og elefanter i deres naturlige omgivelser. Om aftenen vil der være en farvelmiddag om bord.

 

krydstogt til dakar senegal

Dakar - Senegal    Læs mere

Dakar er hovedstad i Senegal og er med sine 1 mio. indbyggere en stor by. Byen har tidligere været endemålet for Paris-Dakar rallyet, som har fundet sted årligt siden 1978. Der bliver ofte afholdt store markeder, hvor der skulle være god chance for at finde lidt for enhver smag. Desuden er der flere attraktioner, som er værd at tage et kig på.

 

krydstogt til durban sydafrika

Durban - Sydafrika    Læs mere

Durban er Sydafrikas tredjestørste by, og er landets travleste havneby. Byens mange strande og varme klima gør den til et eftertragtet turistmål. I byen kan man blandt andet se et af verdens største akvarier, Umgeniflodens fuglepark og "The Golden Mile", en lang strand med gyldent sand og en tilhørende strandpromenade.

 

krydstogt til ilha de mozambique mozambique

Ilha de Mozambique - Mozambique    Læs mere

En juvel midt i havet! Det beskriver grundigt Ilha de Mozambique, et lille stykke land omgivet af krystalklart vand. Øen er forbundet til Mozambique af en ca 3 km lang, smal bro.

 

krydstogt til jamestown st helena

Jamestown - St. Helena    Læs mere

Jamestown er hovedstad på øen St. Helena og er øens havneby. Byen er bygget på vulkansk klippe, klemt inde mellem stejle klipper, som egentlig er uegnet til bebyggelse. Byen er derfor temmelig lang, tynd og tætbefolket, med smalle snoede gader. Mange af byens bygninger er bygget af vulkansk sten. Et af byens fremtrædende træk er Jakobs-stigen - en trappe med 699 trin, som forbindelse mellem Jamestown og det tidligere fort på Ladder Hill. Trappen er oplyst om natten.

 

krydstogt til la passe seychellerne

La Passe - Seychellerne    Læs mere

La Passe er den perfekte ø, hvor det er tid til at glemme alt om det travle hverdagsliv. Hvis der findes et sted, hvor det er oplagt bare at ligge og nyde solen og lave ingenting, så må det være her! Og hvis du absolut gerne vil lave noget, så kan du jo prøve at fange et billede af den sjældne Seychelles Black Paradise Flycatcher. Du kan også udforske La Digues 8 strande, herunder Anse Source d'Argent, der skulle være den mest fotograferede strand i hele verden.

 

krydstogt til la possession reunion island

La Possession - Reunion Island    Læs mere

La Possession ligger på den franske ø Réunion, tæt på øens hovedstad Saint-Denis. Store dele af Mafatedalen hører til byen, som er en del af Réunion Nationalpark. I dalen er der gode vandremuligheder, og der er også mulighed for at besøge øens spændende togmuseum.

 

krydstogt til mahe seychellerne

Mahé - Seychellerne    Læs mere

Mahé er den største ø i Seychellerne. Øen er hjemsted for over 85% af landets befolkning og nogle af verdens sjældneste planter. Mahé er omgivet af sandstrande og azurblåt vand. På øen kan du blandt andet opleve hovedstaden Victoria, Port Launay Beach, Eden-øen og bjerget Morne Seychellois.

 

krydstogt til maputo mozambique

Maputo - Mozambique    Læs mere

Maputo bliver af nogle kaldt Det Indiske Oceans Perle. Det forstår man nemt, når man ser byens smukke arkitektur, som er inspireret af blandt andet portugisisk, arabisk, indisk og kinesisk kultur. Byens smukke parker og haver gør den til et perfekt sted at slappe af, men den har dog også mange spændende gamle bygninger og områder.

 

krydstogt til mindelo kap verde

Mindelo - Kap Verde    Læs mere

Mindelo ligger i det nordlige del af øen Sao Vincente og har udviklet sig omkring den naturlige havn og dennes aktiviteter. Områdets økonomiske udvikling er baseret på egnens naturrigdomme og på handel. Klimaet, der først og fremmest kendetegnes af mangel på regn, kan defineres som et tørt og tropisk klima. Mindelo er en farverig by, har en lang række promenadestrøg og i centrum er der altid fuldt af liv og glade dage.

 

krydstogt til nosy be madagaskar

Nosy Be - Madagaskar    Læs mere

Nosy Be er en ø på nordvestkysten af Madagascar. Øen er landets største turistområde, og er blandt andet kendt for dens sjældne dyrearter og produktion af Ylang Ylang-olier.

 

krydstogt til port elizabeth sydafrika

Port Elizabeth - Sydafrika    Læs mere

Elefanter, løver, zebraer, giraffer og gnuer bliver højst sandsynligt dine rejsefæller, når du går i land i Port Elizabeth, for den charmerende by er kystindgangen til en vidtstrakt region af sunde og livlige vildt-parker. Hvis du drømmer om en safari, så er du kommet til det rigtige sted! Alternativt er der skønne strande, shopping, museer og akvarier, der udstiller det Indiske Oceans dyreliv.

 

krydstogt til port louis mauritius

Port Louis - Mauritius    Læs mere

Port Louis er hovedstaden og den største by på øen Maritius, der ligger øst for Madagascars kyst. Byens afslappede stemning og palmefyldte gader er med til at gøre byen til en af Stillehavets dejligste.

 

krydstogt til port victoria seychellerne

Port Victoria - Seychellerne    Læs mere

{Port Victoria3 }

 

krydstogt til praia kap verde

Praia - Kap Verde    Læs mere

Kap Verde er en øgruppe i Atlanten, beliggende ca. 500 km ud for Afrikas vestkyst og er en selvstændig republik. Praia er hovedstad og største by i Kap Verde øerne. Praia er et kommercielt center, og med en havn hvor der afskibes kaffe, sukkerrør og tropiske frugter. De engang ubeboede øer blev opdaget af portugiserne under de store opdagelsesrejser i midten af det 15. århundrede og blev senere brugt som knudepunkt for den portugisiske slavehandel. Kap Verde blev selvstændig i 1975.

 

krydstogt til praslin seychellerne

Praslin - Seychellerne    Læs mere

Sagnet fortæller at Edens Have er at finde på den tropiske ø, Praslin, hvor du kan finde det UNESCO udnævnte Vallée de Mai Nature Reserve. Der er god mulighed for at udforske øens flora og fauna. Hvis du elsker at kigge på fugle, så vil du helt sikkert blive begejstret over at se den specielle sorte papegøje. Du kan også blive klogere på den lokale kultur og traditioner på Praslin Museum.

 

krydstogt til reunion reunion island

Reunion - Reunion Island    Læs mere

Reunion Island er det perfekte sted, hvis du elsker naturen. Her kan du opleve en forbløffende diversitet, når du går på udforskning blandt frodige, grønne skove, brusende vandfald, snoede stier og skønne panorama-udsigter.  Den foretrukne aktivitet for mange er traveture, men det er også muligt at kaste sig ud i paragliding, en kanotur, rafting, en ridetur, at dykke eller noget helt andet.

 

krydstogt til richards bay sydafrika

Richards Bay - Sydafrika    Læs mere

Richards Bay ligger på Sydafrikas østkyst ved Mhlatuzeflodens lagune. Dette giver den en af landets største havne. Omkring lagunen ligger naturparken Richards Bay Park.

 

krydstogt til saint denis reunion island

Saint Denis - Reunion Island    Læs mere

Oplev Saint-Denis, der ligger på øen Reunion i Stillehavet. Havnebyen byder på utallige oplevelser, i form af alt fra hvide sandstrande til store kunstmuseer. Snyd ikke dig selv for en tur op i La Roche Écrite, der et enormt, smukt bakkeområde, hvor der blandt andet er udsigt over hele byen.

 

krydstogt til santiago kap verde

Santiago - Kap Verde    Læs mere

Hvis de caribiske øer havde en bror, så ville det helt sikkert være Santiago. Øen fortryller sine besøgende med en blanding af tropiske farver og afrikansk livsglæde. I det frugtbare område inde i landet trives mango, bananer, og sukkerrør, hvoriblandt sidstnævnte er typisk i Kape Verdes typiske rom. Du kan da også få forskellige smagsprøver ved de mange destillerier. Herefter kan du udforske øens travle markeder, gå på opdagelse i øens tidligere hovedstad Cidade Velha, eller blot nyde en stille dag under palmene ved Baia Verde.

 

krydstogt til tamatave madagaskar

Tamatave - Madagaskar    Læs mere

Tamatave ligger på Madagascar, og er landets vigtigste havn. Rundt om byen ligger et koralrev, som danner en naturlig havn. Bag koralrevet ligger bymidten på en sandet slette, og her kan du blandt andet finde det farverige marked Bazary Be, byens smukke sandstrande og brede palmealléer med mange restauranter og hoteller.

 

krydstogt til walvis bay namibia

Walvis Bay - Namibia    Læs mere

Walvis Bay er en havneby i Namibia og er specielt egnet til udendørs aktiviteter som fx sandboarding, kiting, surfing, svømning, lystfiskeri, sejlads, golf og andre inden-og udendørs sportsaktiviteter. Byen kan byde på lange strækninger med strande og ørken. Området er særligt godt for fugles trivsel, og mange fugle søger derfor dertil i vinterperioden.

 

>> Se alle vores krydstogter til Sydafrika

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få attraktive tilbud og deltag hver måned i konkurrencen om et rejsegavekort på 1.000 DKK!

Krydstogt Eksperten bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik. Hvis du klikker på et link, accepterer du vores brug af cookies.
Accept