FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib

Sydamerika

Latinamerikanske rytmer og pulserende energi

Krydstogt til Sydamerika

Et krydstogt i Sydamerika er en fantastisk oplevelse af ekstreme modsætninger.

Der venter dig en opdagelsesrejse i den latinamerikanske kultur med betagende sydamerikanske landskaber, tropiske skove, glitrende strande og kontinentets passion for fester og karnevaler. Lad dig rive med og bliv indfanget af Sydamerikas muntre sjæl.².

Her findes alt fra fantastiske strande og regnskov i Brasilien, snedækkede tinder i Andesbjergene i Chile, passionerede tangodansere i Buenos Aires til vraltende pingviner på Falklandsøerne.

Brasilien, verdens femtestørste land, er et overflødighedshorn af oplevelser. Det tropiske paradis byder dig velkommen med alt fra fredelige strande ved Arrajal til Rio de Janeiros pulserende energi.

Lad dig også opsluge af den betagende arkitektur i Salvador de Bahia eller dagdrøm på de legendariske strande – Copacabana og Ipanema.

 

krydstogt til amalia glacier chile

Amalia Glacier - Chile   Læs mere

Det sydlige patagonske område med storis dækkede det sydlige Chile for blot 10.000 år siden. I dag har området åbnet for fine kanaler og øer, der udgør fjorden ved det sydlige Chiles Stillehavskyst lige fra Tierra del Fuego til Magellan-strædet. På sejladsen forbi Chiles legendariske småøer, vil der være god udsigt til snedækkede bjergtinder, majestætiske skove og spektakulære blåskærede gletsjere - kort sagt en udsigt der ikke kan andet end at gøre dig målløs. Nyd de uspolerede omgivelser fyldt med klippeformationer og et rigt dyreliv, herunder søløver, Peale's delfiner og flere forskellige havfugle.

 

krydstogt til amazonfloden brasilien

Amazonfloden - Brasilien   Læs mere

Amazonfloden er med sin længde på ca. 7000 km den længste flod i verden - og har dermed frataget Nilen den titel. Floden er for mange en vigtig tranportvej. I floden findes der mere end 2000 fiskearter - og faktisk er floden ansvarlig for omkring 20 % af det friske vand, som løber ud i verdens oceaner.

 

krydstogt til arica chile

Arica - Chile   Læs mere

Arica er den nordligste by i Chile og er en oase som er omgivet af ørken og frugtbare dale. Dalene fødes med smeltevand fra Andes-bjergene. Arica har en gammel kultur, men er nu en badeby med gyldne sandklitter , gode shoppingmulighder og et livligt natteliv. Arica er også indgangsvinkel til ruinerne af gamle kulturer og Lauca national Park.

 

krydstogt til baltra galapagos

Baltra - Galapagos   Læs mere

Baltra ligger på Galapagosøerne. Under 2. verdenskrig var øens lufthavn en amerikansk militær base der beskyttede Panamakanalen for fjendtlige angreb.

 

krydstogt til baroness outlook galapagos

Baroness Outlook - Galapagos   Læs mere

Baroness Outlook giver en lille smule historie til øen Floreana – historien om en opdigtet baronesse der forsvandt med sin elsker. Her er rig mulighed for at snorkle.

 

krydstogt til bartolome galapagos

Bartolome - Galapagos   Læs mere

De varierende vulkanformationer man finder på denne smalle golde ø, gør at øen ligner et månelandskab. En hike over øens lava toppe og vulkan kegler leder op til den spektakulære udsigt fra Pinnacle Rock, hvor søløver og pingviner ofte ses lave krumspring i vandet.

 

krydstogt til belem brasilien

Belém - Brasilien   Læs mere

Belém er en travl havneby i Parástaten i Brasilien. Belém var den første koloni, der blev grundlagt ved Amazonfloden, og er indgangen til denne. Byen har en gammel del med charmerende pladser og kirker. Den nye bydel består af moderne bygninger og skyskrabere, og byen har over 2 millioner indbyggere. I byen er der flere naturparker med flora og fauna fra Amazonområdet.

 

krydstogt til boca da valeria amazonfloden

Boca da Valeria - Amazonfloden   Læs mere

Boca da Valeria er en indiansk landsby, hvor man kan opleve hvordan indianere lever. Her er et tropisk klima, så varmen er gennemtrængende året rundt - det betyder dog også, at der falder en vis mængde regn hvert år. Husk at medbringe et kamera. Det er nemlig helt specielt at se, hvordan Valeriafloden møder Amozonfloden - en tydelig linje skiller vandene. Der er masser af souvenirkiosker, hvor det er muligt at købe noget med hjem til familien.

 

krydstogt til buenos aires argentina

Buenos Aires - Argentina   Læs mere

Buenos Aires er hovedstaden i Argentina og ligger ved udmundingen af Rio de la Plata, også kaldet Sølvfloden. Det officielle sprog er spansk, og de spanske påvirkninger er åbenbare. Man ser også impulser fra England, fx står der en Big Ben i en lille park, mens kongres huset Casa Rosada har arkitektur som minder om Frankrig. Buenos Aires er tangoens hovedstad og her findes tusindvis af tangorestauranter, hvor der danses hver aften.

 

krydstogt til buzios brasilien

Buzios - Brasilien   Læs mere

Buzios, eller Armacão dos Búzios, er et populært feriested i byen Río de Janeiro i Brasilien. Det ligger ikke ret langt øst for Río og blev kaldt La Perla de la Costa del Sol, solkystens perle. Buzios ligger på en bjergrig halvø, og rundt om denne er der mere en 25 badestrande. Det er ikke tilladt at bygge huse med mere end 2 etager i Buzios, og på de fleste strande er der byggeforbud. Det betyder, at man beholder atmosfæren som en fiskerby.

 

krydstogt til cabo frio brasilien

Cabo Frio - Brasilien   Læs mere

Cabo Frio er en lille brasiliansk by i staten Rio de Janeiro. Byen lægger op til en dejlig dag på stranden, der anses som en af Rio de Janeiros bedste. På stranden er der både mulighed for aktiviteter som snorkling og surfing, samt masser af restauranter, der serverer de bedste lækkerier fra havet!

 

krydstogt til cartagena colombia

Cartagena - Columbia   Læs mere

Cartagena er en by der ligger ved Atlanterhavskysten i det nordlige Colombia. Cartagena beskyttes af en bjergkæde og bugten Bahía de Cartagena, som ligger i læ af de øer, der afgrænser bugten mod havet. Cartagena går for at være den bedst bevarede by i hele Colombia.

 

krydstogt til castro chile

Castro - Chile   Læs mere

Castro er Chiles tredje ældste by, og er berømt for sine "palafitos", som er traditionelle træhuse på pæle. Hvis man gerne vil opleve bylivet, kan man sætte sig på Plaza de Armas, som er byens midtpunkt, og omgivet af barer og restauranter. I Castro er der flere spændende museer, som blandt andet udstiller byens historiske genstande. Der er i området også flere interessante kirker.

 

krydstogt til coquimbo chile

Coquimbo - Chile   Læs mere

Den maleriske havneby Coquimbo var engang centrum for Chiles blomstrende guld- og kobberindustri. Selvom det stadig er en vigtig udskibningshavn, så giver byen også bekvem adgang til de mange strande, der ligger i nærheden. Mens du tager dig tid til at udforske byen, så husk at spørge efter den lokalt producerede vin, der er en lækker del af områdets kultur.

 

krydstogt til cormorant point galapagos

Cormorant Point - Galapagos   Læs mere

Cormorant Point ligger på en af de mindre øer og er et oplagt sted at se søløver.

 

krydstogt til dragon hill galapagos

Dragon Hill - Galapagos   Læs mere

Dragon Hill ligger på Santa Cruz og er opkaldt efter sin befolkning af land leguaner. Beliggenheden giver en smuk udsigt over landskabet og 2 små laguner hvor flamingoer og andre kyst fugle lejlighedsvis finder foder. Langs med stien, krydser man den smukke ”hvide skov” af Palo Santo træer og Galapagos bomuldsplanter.

 

krydstogt til fortaleza brasilien

Fortaleza - Brasilien   Læs mere

Fortaleza er hovedstad i staten Ceará i det nordøstlige Brasilien. Byen er en havneby ved Atlanterhavskysten, hvor man eksporterer sukker, kaffe, bomuld og huder. Klimaet siges at være det bedste man kunne ønske sig, i et tropisk område. Vejret er specielt godt i den sidste halvdel af året. Byen er meget touristpræget og der er derfor nok at give sig til.

 

krydstogt til guayaquil ecuador

Guayaquil - Ecuador   Læs mere

Guayaquil er gennem årene blevet Perus største by med lige omkring 3 millioner indbyggere og stor eksport af blandt andet bananer og kakao. Hvis du tager en tur til Barrio las Peñas, vil der være god mulighed for at se arkitektur fra den kolonielle tid samt opleve en helt fantastisk udsigt. Tag en gåtur langs promenaden Malecon og se det imponerende monument La Rotonda og fortsæt til en af plantagerne (haciendas), hvor der produceres store mængder kakao og bananer.

 

krydstogt til ilhabela brasilien

Ilhabela - Brasilien   Læs mere

Denne smukke ø lever op til sit navn, der ellers i fortiden er blevet forbundet med sit skumle ry om at være et skjulested for smuglere og pirater. Stedet er blevet forvandlet fra forfejlede kaffeplantager til et stort park-lignende område med stier, der giver dig adgang til en frodig, grøn jungle med mange vandfald, hvor du kan stoppe op og nyde en svømmetur. Dykkere vil se store muligheder i at udforske nogle af de mange skibsvrag ud for kysten. Hvis sulten melder sig, så er der ikke noget bedre end friskfangede rejer ledsaget af Brasiliens nationale cocktail "caipirinha".

 

krydstogt til ilha grande brasilien

Ilha Grande - Brasilien   Læs mere

Ilha Grande er en ø, beliggende i Brasilien ud for delstaten Rio de Janeiro. Øen er tidligere hjemsted for pirater og huser et gammelt slavefængsel. Stedet er i dag aldeles fredeligt og tilbyder gode muligheder for vandreture, dykning, kajak og andre frilufts-aktiviteter.

 

krydstogt til ilheus brasilien

Ilheus - Brasilien   Læs mere

I fødebyen for den mest kendte og populære forfatter i Brasilien, Jorge Amado, går livet hver dag sin gang med barene under åben himmel og i Avenida, hvor folk danser, synger og mødes på kryds og tværs - nøjagtigt som i Amados romaner. Ilheus ligger i den sydlige del af regionen Bahia og tiltrækker hver år mange turister som følge af byens smukke strande og rige kulturelle arv.

 

krydstogt til kap horn chile

Kap Horn - Chile   Læs mere

Kap Horn er det sydligste og mest isolerede sted i Amerika. De ujævne klipper og vindblæste bredder giver et stærkt og råt indtryk af mødet mellem Stillehavet og Atlanterhavet.     

 

krydstogt til kicker rock galapagos

Kicker Rock - Galapagos   Læs mere

Kicker Rock ligger på den nordvestlige kyst af San Cristobal. For tusinder af år siden var der et vulkan udbrud som efterlod en enorm lodret sten, der rejser sig næsten 152 m fra havets overflade. Der er faktisk 2 vulkan sten her, med en kanal igennem hvor mindre både kan sejle. Kicker Rock har øgenavnet sovende løve på grund af sin form, og øen er et meget vigtig økologisk monument da her er mange arter af rede byggende fugle. Man finder her et super område med hensyn til at snorkle, da mange tropiske fisk lever i det krystalklare hav.

 

krydstogt til las bachas galapagos

Las Bachas - Galapagos   Læs mere

Las Bachas ligger på Santa Cruz hvor den hvide sandstrand er et kæmpe æglægningssted for de grønne Stillehavs skildpadder. Pelikaner og flamingoer har også deres hjem her.

 

krydstogt til la serena chile

La Serena - Chile   Læs mere

La Serena er en af Chiles ældste byer, og den har et væld af kulturelle højdepunkter. I området finder du uberørte strande med hvidt pulversand og et krystalblåt og varmt hav. 

 

krydstogt til lima peru

Lima - Peru   Læs mere

Lima er det kulturelle og økonomiske hjerte i Peru, og var tidligere hovedsæde for det spanske imperium i Sydamerika. Lima er hjemby for flere fine museer for arkæologi, kunst og ikke mindst for guld. Katakomberne under kirken San Francisco er en af de seværdigheder man absolut må se, ligesom de tusindvis af antikke tekster man kan finde i biblioteket i klosteret ved siden af kirken.

 

krydstogt til macapa brasilien

Macapa - Brasilien   Læs mere

Navnet Macapa er udledt af Tupi-ordet Macapaba: et sted med mange bacaba'er. En bacaba er frugten fra det lokale palmetræ. I denne by er portugisisk det sprog, man snakker. Macapa er stedet, hvor mange trækfugle slår sig ned og blander sig med det ellers spændende dyreliv, som består af flamingoer, tukaner, ibiser, hav- og flodskildpadder, kæmpe alligatorer, søkøer, myreslugere, bæltedyr osv.

 

krydstogt til maceio brasilien

Maceio - Brasilien   Læs mere

Hvis det er sjov du er på udkig efter, så finder du det her i Maceio i alle mulige afskyninger, 24 timer om dagen, i byen og langs de fuldt udstyrede strande, der er spredt ud over kystlinjen.

 

krydstogt til manaus brasilien

Manaus - Brasilien   Læs mere

Velkommen til en by, der holder på varmen året rundt. Den laveste gennemsnitstemperatur ligger på 22 grader! Tag en oplevelsestur til junglen, hvor du kan blive guidet rundt og nyd at udforske et klima, som vi ikke har herhjemme. Snyd ikke dig selv for at prøve Manaus' køkkenoplevelse. Her kan du prøve kræfter med lokale retter og drinks, som tacacá, der er en suppe - eller sukkerrørsjuice, der også en en lokal favorit. Stedet er i øvrigt også kendt for de mange eksotiske frugter, som man kan smage.

 

krydstogt til manta ecuador

Manta - Ecuador   Læs mere

Manta er en havneby i Ecuador som giver en enestående adgang til den gamle kultur. Ikke langt fra havnen finder man også Bahia de Manta som er et populært badested på Stillehavskysten. Du finder også Machalilla National Park hvor der er et rigt dyreliv og flere arkæologiske seværdigheder.

 

krydstogt til margarita island venezuela

Margarita Island - Venezuela   Læs mere

Margarita Island er en venezuelansk ø i Caribien. På øen er der fantastiske sandstrande, palmer og alt hvad der ellers hører sig til på et tropeparadis. Margarita Islands kyster var en vigtig kilde til perler under spansk kolonisering, og der blev derfor bygget fæstninger for at forhindre piratangreb. Nogle af disse fæstninger kan stadig ses i dag.

 

krydstogt til montevideo uruguay

Montevideo - Uruguay   Læs mere

Montevideo ligger i Uruguay som er et landbrugsland med kvægdrift. Montevideo er en moderne by, men rødderne fra den gamle civilisation findes overalt. Montevideo er den største by i Uruguay og 80 % af landets eksport udgår herfra.

 

krydstogt til north seymour galapagos

North Seymour - Galapagos   Læs mere

North Seymour ligger på den nordlige del af Baltra. Den største koloni af havfugle på Galapagos mødes her, du ser fugle der bygger rede og søløver der leger i havet.

 

krydstogt til oranjestad aruba

Oranjestad - Aruba   Læs mere

Oranjestad ligger på øen Aruba. Oranjestad, som er tidligere hollandsk koloni, har traditionelle, høje, mangefarvede huse kombineret med trædøre og typiske hollandsk tegl med åbne baggårde. Charmen fra byen komplimenterer skønheden fra øen. Den hollandske og den oprindelige kultur giver tilsammen Aruba en unik atmosfære.

 

krydstogt til parati brasilien

Parati - Brasilien   Læs mere

Parati, der er fanget i en 300 år gammel tidslomme med bl.a. guldfeberen, er blevet udnævnt til et nationalt, historisk monument. Byens dejlige, portugisiske, koloniale  arkitektur forbliver uberørt, og intet ødelægger den idylliske stemning - ikke engang trafikken, da ingen biler er tilladt adgang i den gamle bymidte. I det 17. århundrede var det en af de travleste og vigtigste havne ved Brasiliens Atlanterhavskyst, hvorfra der eksporteredes guld.

 

krydstogt til parintins brasilien

Parintins - Brasilien   Læs mere

I Parintins får du en varm velkomst, når Bumba-dansere modtager dig direkte fra skibet. Man når knapt ned fra skibet, før de første souvenirshops møder dig. Der er også gode shoppingmuligheden længere inde i byen. Parintins er stedet, hvor landets vigtigste og mest spetakulære festival finder sted: Boi Bomba. Der går mange historier om festivalens oprindelse. En af dem handler om, at man fejrer triumfen for de indfødte og de fattige caboclo'er over en tyrannisk godsejer. Nyd de farverige kostumer og kæmpe fjerdragter, når Boi Bumba-danserne springer ned gennem gaden.

 

krydstogt til port stanley falklandsoeerne

Port Stanlye - Falklandsøerne   Læs mere

Port Stanley ligger på Falklands øerne og er den eneste by på øen. Der er ca. 2000 indbyggere. I byen finder man øernes museum og der er også 3 kirker. Den anglikanske katedral er den sydligst i verden.     

 

krydstogt til puerto ayora galapagos

Puerto Ayora - Galapagos   Læs mere

Puerto Ayora er den største by på Galapagos øerne, men er dog ikke større end at man kan gå fra den ene ende til den anden på 15 min. langs Charles Darwin Avenue. Puerto Ayora er en hyggelig kystby, som tilbyder både mad fra køkkenet i Ecuador såvel som fra det internationale.

 

krydstogt til puerto baquerizo galapagos

Puerto Baquerizo - Galapagos   Læs mere

Puerto Baquerizo er den østligste by på San Cristobal. Byen har ca. 5600 indbyggere som fortrinsvis ernærer sig ved fiskeri. Turisme er også en del af indtægtskilderne på øen.

 

krydstogt til puerto chacabuco chile

Puerto Chacabuco - Chile   Læs mere

Puerto Chacabuco er en chilensk havneby. Puerto Chacabuco er hovedhavnen i Aisénfjorden, hvilket blev nødvendigt efter Mount Hudson vulkanens udbrud i 1991.

 

krydstogt til puerto egas galapagos

Puerto Egas - Galapagos   Læs mere

Puerto Egas er en kyststrækning på Isla Santiago. Her kan du møde et fantastisk syn af søløver, krabber og grotter lavet af sort lava.

 

krydstogt til puerto madryn argentina

Puerto Madryn - Argentina   Læs mere

Puerto Madryn ligger i Argentina og er turistcentrum for bl.a. dykning. Byen er også udgangspunkt for ture til naturområdet på Valdés halvøen. Valdés er ynglested for bl.a. pingviner, søløver og søelefanter.

 

krydstogt til puerto montt chile

Puerto Montt - Chile   Læs mere

Puerto Montt ligger i Chile og er en by i rivende udvikling. Dette skyldes bl.a. lakseopdræt samt en stor stigning i turismen. Byen er en udpræget fiskerby og centrum for et stort opland.

 

krydstogt til punta arenas chile

Punta Arenas - Chile   Læs mere

Punta Arenas er den sydligste by på det sydamerikanske kontinent. Byen ligger lige ud til Magellan strædet og var før åbningen af Panama kanalen omdrejningspunkt for skibsfarten mellem Stillehavet og Atlanterhavet. 

 

krydstogt til punta del este uruguay

Punta del Este - Uruguay   Læs mere

Punta del Este ligger i Uruguay. Området kan sammenlignes med den franske Riviera og byen har masser af smarte forretninger og gallerier. Nyd eftermiddagen på en af de mange cafeer og se på de mange soldyrkere.

 

krydstogt til punta espinoza galapagos

Punta Espinoza - Galapagos   Læs mere

Punta Espinoza huser leguaner (for mange til at tælle), som kan ses mens de soler sig på de sorte lava formationer - et dramatisk syn, der ligner syn hvor dinosaurer kommer til live. Skarver har reder i nærheden og Galapagos pingviner, skildpadder og søløver kan ses boltrede sig i den nærliggende lagune.

 

krydstogt til punta suarez galapagos

Punta Suarez - Galapagos   Læs mere

Punta Suarez er en klippefyldt spids af land hvor mange gæster observerer forskellige kolonier af fugle. Faunaen her er også helt speciel.

 

krydstogt til paaskeoeen chile

Påskeøen - Chile   Læs mere

Påskeøens bakkede terræn er berømt for de hundreder af stenstatuer, "moai'er", som blev rejst for cirka 500 år siden af det indfødte folk. De fleste er placeret langs kysten, og nogle steder kan man også finde andre ruiner og billeder hugget ind i stenene. Naturen på øen er desuden meget smuk, blandt andet med tre vulkaner.

 

krydstogt til recife brasilien

Recife - Brasilien   Læs mere

Recife er det femtestørste storbyområde i Brasilien og hovedstaden hedder Pernambuco. Muslinge- og koralrev ligger i havet som en halvmåne og bremser de store bølger, der ellers ville kunne komme længere ind i havnen. Byens navn betyder ganske rigtig også ”rev” på portugisisk. Det er kendt som Brasiliens Venedig, på grund af sin flydende lighed med sit europæiske modstykke. Byen regnes for at være en af Brasiliens kulturelle hovedstæder. Mange poeter, forfattere og musikere kommer oprindelig fra Recife.

 

krydstogt til rio de janeiro brasilien

Rio de Janeiro - Brasilien   Læs mere

Rio de Janeiro ligger ved kysten i den sydlige del af landet. Navnet betyder "januarfloden" på portugisisk. Frem til 1960 var Rio de Janeiro Brasiliens, hovedstad, og derefter blev det Brasilia. Et landemærke i Rio er den 38 meter høje Kristusfigur, der står på bjerget ovenfor byen. Copacabana er nok verdens mest kendte strand. Karnevallet i Rio er også kendt af mange mennesker.

 

krydstogt til salaverry trujillo peru

Salaverry (Trujillo) - Peru   Læs mere

Salaverry er en havneby, som ligger omkring 14 kilometer fra byen Trujillo. Trujillo har tidligere været Perus hovedstad, og er i dag en spændende, spirende og moderne storby med mange historiske og religiøse bygninger og mindesmærker. Trujillo, der ligger på bredden af en malerisk flod i Moche-dalen, er i dag Perus' kulturelle "hovedstad", og mange af de vigtigste kulturelle begivenheder foregår i byen. Omkring Trujillo er der mange antikke ruiner og templer, og endda to ældgamle hovedstæder.

 

krydstogt til salvador de bahia brasilien

Salvador de Bahia - Brasilien    Læs mere

Salvador er kendt i Brasilien for sin madkultur, musik og arkitektur, bl.a. en af de mest bemærkelsesværdige kirker. Det kulturelle centrum Pelourinho, i hjertet af Salvador, har en stor samling af historiske monumenter fra 1700- til 1900-tallet og er udnævnt som Verdensarv af UNESCO. Kystlinjen er Brasiliens længste med hele 50 km fantastisk flotte strande. Den strækker sig fra fredelige små vige og sunde, perfekte til svømning, sejlsport, dykning og undervandsfiskeri, til større indløb med store bølger, perfekte til surfing.

 

krydstogt til san andres island colombia

San Andres Island - Colombia   Læs mere

Med sin blanding af hollandske, engelske, spanske og afrikanske påvirkninger er San Andres Island et multikulturelt paradis omgivet af det fortryllende hav. Scubadiving og snorkling er en oplagt aktivitet, specielt ved La Piscinita, West View og El Cove, men der er også god mulighed for andre vandsportsaktiviteter såsom windsurfing og at stå på vandski, eller man kan tage en udflugt til Johnny Cay og Haynes Cay Aquarium, eller blot slappe af på en af øens solvarme strande.

 

krydstogt til santa marta colombia

Santa Marta - Colombia   Læs mere

Santa Marta er Colombia's charmerende “ædelsten”. Øen har selvfølgelig det varme caribiske hav og de hvide sandstrande, men øen er også elsket og kendt for den fantastisk Sierra Nevada bjergkæde som tårner sig over den.

 

krydstogt til santarem brasilien

Santarém - Brasilien   Læs mere

Santarém blev grundlagt i 1661, og ligger der hvor Tapajós støder til Amazonfloden. På grund af Tapajós' krystalklare vand har byen mere end 100 km naturlige sandstrande, som af nogle bliver kaldt Brasiliens smukkeste ferskvandsstrande. Byen har mange gamle bygninger og kulturelle steder, blandt andet kirker, pladser og ruiner.

 

krydstogt til santos brasilien

Santos - Brasilien   Læs mere

Santos er havnebyen til São Paulo. Byen ligger med sine højhuse helt ud til vandet, hvor hele stranden er fyldt med badestole og parasoller. Byen kan prale af at have verdens største have, som ligger langs kyststrækningen. Desuden kan byen også prale af at være et af de bedste brasilianske områder til dykning. Er man eventyrlysten har byen også lidt af hvert at byde på.

 

krydstogt til sarmientokanalen chile

Sarmientokanalen - Chile   Læs mere

Sarmientokanalen går igennem øhavet på Chiles vestkyst. Øerne langs kanalen er bjergrige, og du kan blandt andet opleve gletsjere og smukke bugter i dette fantastiske område.

 

krydstogt til ubatuba brasilien

Ubatuba - Brasilien   Læs mere

Ubatuba, der ligger i staten São Paulo, har en bugtende kystlinje, der byder på 92 forskellige forskellige strande. Der er alt lige fra rolige strande, til strande med høje bølger og god mulighed for surfing. Noget af det bedste man kan bruge sin tid på i Ubatuba, er nogle af de mest simple ting: se solopgangen, smage lokal mad, nyde en af de lækre strande eller blot at sidde på en café og en indtage stemningen og kulturen. Hvis du er til mere adventure, så gå på opdagelse i den omkringliggende natur, der med sikkerhed vil forbløffe dig. Du kan også prøve kanosejlads.

 

krydstogt til ushuaia argentina

Ushuaia - Argentina   Læs mere

Ushuaia ligger i Argentina, og er den by der ligger på den sydligste breddegrad. I sommerperioden skinner solen 18 timer i døgnet og det giver alle muligheder for at iagttage et væld af bjerge og skove.   

 

krydstogt til valparaiso santiago chile

Valparaiso (Santiago) - Chile   Læs mere

Valparaiso er landets største havneby og er placeret i den centrale Chile. Byen er base for kongressen og flåden og er en vigtig uddannelsesby. Området omkring Valparaiso er smukt og udsigten fra bjergene over byen er eminent.

 

krydstogt til willemstad curacao

Willemstad - Curacao   Læs mere

Amsterdam-lignende kanaler, bygninger fra kolonitiden med hollandske gavle, et eksotisk flydende marked - jo, denne travle toldfrie havn har det hele. Det er også her du  finder det verdensberømte Curaçao Liqueur Distillery, samt et spændende koralrev, der vrimler med papegøjefisk og dronningekejserfisk.

 

>> Se alle vores krydstogter i Sydamerika

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få attraktive tilbud og deltag hver måned i konkurrencen om et rejsegavekort på 1.000 DKK!

Krydstogt Eksperten bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik. Hvis du klikker på et link, accepterer du vores brug af cookies.
Accept