FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib

Transatlantisk

Den elegante rejsestils kunst

Transatlantisk krydstogt

Der er noget over et oceankrydstogt,

der vækker minder fra en svunden epoke. En tid, hvor rejsen var lige så vigtig som målet, og hvor en sørejse over Atlanten indebar, at man rejste med komfort og stil og i et langsommere, mere civiliseret tempo. ².

I vore dage er oceankrydstogter ikke mere forbeholdt eliten, men har noget at tilbyde alle. Måske er det dit livs drømmerejse, fejringen af en speciel begivenhed eller ganske enkelt en mere afslappende måde at rejse på, som tiltaler dig. 

De traditionelle værdier er bevaret og tilpasset til det 21. århundredes moderne krydstogtskibe. Luksus og komfort gør krydstogtet til den ideelle ferieoplevelse.

Der findes mange spændende ruter der krydser Atlanten. Sejl f.eks. fra København til New York og oplev steder som Grønland og Island undervejs. Du kan også tage fra Middelhavet til eksotiske Caribien eller fra Miami til England. 

Tag med på et spektakulært oceankrydstogt, der får dig til at se tilværelsen i et nyt perspektiv.

 

krydstogt til hamborg tyskland

Hamborg - Tyskland   Læs mere

Hamborg er Tysklands næststørste by og denne by spiller en helt central rolle i Europas økonomi. Byen er en af de grønneste byer i Tyskland og her kan du finde alléer, parker, broer osv. Hamborgs havn håndterer hver dag en stor mængde trafik og gods.

 

krydstogt til bridgetown barbados

Bridgetown - Barbados   Læs mere

Nogle siger, at Barbados er mere britisk end selve Storbritannien er. Her er cricket nationalsporten, eftermiddagste er en selvfølge og trafikanterne kører i venstre side. Når du forlader øen, vil du med garanti komme til at savne den venlige ånd, der hersker på øen, den lokale rom og de stegte flyvefisk.

 

krydstogt til akureyri island

Akureyri - Island   Læs mere

Akureyri ligger i et område med en meget unik og særpræget natur. Man kan slentre en tur gennem den flotte botaniske have med alle de islandske plantearter, besøge de forskellige museer og restauranter eller nyde begivenhederne på sommerens kunstfestival, der strækker sig fra midten af juni til august.

 

>> Se alle vores transatlantiske krydstogter

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få attraktive tilbud og deltag hver måned i konkurrencen om et rejsegavekort på 1.000 DKK!

Krydstogt Eksperten bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik. Hvis du klikker på et link, accepterer du vores brug af cookies.
Accept