FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib

World Cruise

Så bliver rejseoplevelsen ikke større

World Cruise

Sejl jorden rundt og oplev verdens utrolige mangfoldighed på dit livs krydstogt.

Find din indre globetrotter frem og besøg verdens mange spændende kontinenter.².

World Cruises er for folk som har tid og lyst til at opleve alle dele af verden. Du finder ikke en bedre måde at rejse rundt på. På et World Cruise har du dit flydende hjem med dig på hver eneste destination, og du behøver kun pakke ud én gang.

Du vil opleve alle fordele som på andre krydstogtskibe. Der er bestemt ikke skruet ned for servicen, selvom turene kan vare over 100 dage.

Oplev alt fra eksotiske Caribien, Stillehavsøerne, Asiens mystik, Mellemøsten og Suezkanalen, Australien, New Zealand til Panamakanalen og USA’s livlige storbyer.

 

cruise til venedig italien

Venedig - Italien   Læs mere

St. Mark's Square er Venedigs hjerte, med paladslignende arkader og charmerende caféer. Tag en rundtur på det udsøgte Doges Palace, der engang tjente som bolig for Venedigs hertuger. Tag en sejltur på kanalerne i gondol, gå på eksklusiv shopping eller nip til en "bicerin" på den tidsløse Caffé Florian.

 

cruise til casablanca marokko

Casablanca - Marokko   Læs mere

Casablanca betyder det hvide hus og er en by med et menneskemylder af blandede kulturer. Afrikanske, arabiske og europæiske kulturer trænges i byen hvor hver anden sælger tilbyder dig smukke tæpper. Nær havnen ligger hotellet, hvor filmen Casablanca blev indspillet.

 

cruise til santa cruz de tenerife tenerife

Santa Cruz de Tenerife - Tenerife   Læs mere

Tenerife er den største ø i øgruppen De Kanariske Øer og ligger lige uden for Afrikas nordvestkyst. Det højeste bjerg på øen er en vulkan, Teide, hvor der ligger sne hele året. Det varme vejr og de udsøgte strande gør sammen med kunstgallerier og museer Tenerife til et interessant rejsemål. Det er den spanske kultur der er den fremherskende, og sådan har det været siden 1400-tallet.

 

krydstogt til st georges grenada

St. Georges - Grenada   Læs mere

Grenada er beliggende nord for Trinidad og Tobago. Landet består af øerne Grenada samt småøerne Carriacou og Petite Martinique. Der strækker der sig en skovklædt bjergkæde ned gennem øen som er af vulkansk oprindelse. Bjergkæden gennemskæres af flere floder, og øen har mange søer, strande og naturlige havne. Grenada er stedet at svømme under vandfald, gå på opdagelse i de traditionelle byer eller nyde livet på de smukke strande.

 

krydstogt til puntarenas costa rica

Puntarenas - Costa Rica   Læs mere

Puntarenas ligger i Costa Rica ved Stillehavets kyst. Byen har en af de største havne i landet og har gennem tiderne været centrum for handel med kaffe.

 

krydstogt til puerto vallarta mexico

Puerto Vallarta - Mexico   Læs mere

Puerto Vallarta var engang et stille fiskerleje, nu er byen et populært feriemål. Liggende på den 45 km lange kurve, som kaldes for Banderas Bay, finder man Puerto Vallarta som trofast har forsøgt at beholde sin karakter som en lille by. Der er røde teglstenstage, lange rækker af balkoner og brostens belagte gader.

 

krydstogt til san diego californien

San Diego - Californien   Læs mere

San Diego, der er USA's 8. største by, kan byde på lidt af hvert. Tag dig fx god tid til at nyde de mange fantastiske strande. Du kan også besøge den gamle bydel, Old Town, som bringer de tidlige spanske dage til live. Nyd det dejlige klima og udnyt de gode surfingmuligheder ved strandene.

 

krydstogt til hilo hawaii

Hilo - Hawaii   Læs mere

Hele byen Hilo er som et kæmpe drivhus med spektakulære tropiske blomster, hvor end du vender dig hen. Besøg byens velbevarede historiske bygninger, der kan dateres tilbage til århundredeskiftet og som samtidig præsenterer Hawaiis unikke arkitektur. Kun omkring 50 km væk, finder du Hawaii Volcanoes National Park, som er hjemsted for den aktive Kilauea Volcano.

 

krydstogt til pago pago amerikansk samoa

Pago Pago - Amerikans Samoa   Læs mere

Pago Pago er hovedstaden i Amerikansk Samoa, og ligger på øen Tutuila. Øen er en blanding af farverige kvarterer, smukke regnskove og en havn omgivet af dramatiske, næsten lodrette klipper.

 

krydstogt til suva fijioeerne

Suva - Fiji-øerne   Læs mere

Suva er hovedstaden i Fiji, og ligger på øen Viti Levu. Byens kyst er dækket af mangrove, og der er derfor 40 km til den nærmeste sandstrand. Heldigvis byder selve byen på mange smukke kulturelle, historiske og naturlige oplevelser, såsom byens parker og promenader samt bygninger fra kolonitiden.

 

krydstogt til sydney australien

Sydney - Australien   Læs mere

Tag "Down Under" til en af de mest befolkede byer i Australien: Sydney. Med solens varme stråler og skønne klima som en del af pakken, bør et af dine første besøg være ved den UNESCO udnævnte Sydney Opera House. Tag et billede af denne ikoniske bygning, der er et fremtrædende kendetegn ved byens kendte skyline. Udforsk gadernes gode muligheder for shopping, kulinariske oplevelser og se den imponerende arkitektur og de ældre bygninger Parliament House, Sydney Town Hall og Australian Museum. Har du brug for en tur væk fra byen, kan du hoppe på en båd til Manly Beach, hvor du kan nyde lange sandstrande og turkis vand.

 

krydstogt til cairns australien

Cairns - Australien   Læs mere

Byen Cairns, der blev grundlagt i 1876, ligger i den nordligste del af Queensland, Australien, og er en populær destination på grund af sin afslappede atmosfære, sit tropiske klima og en bred vifte af naturlige vidundere. Der er det nærtliggende Daintree Rainforest, der er optaget på verdensarvslisten, og som er planetens ældeste overlevende tropiske regnskov, ligesom der også er den rolige landsby Kuranda, som er hjemsted for farverige papegøjer, sommerfugle, næbdyr, krokodiller og som er tilgængelig via en naturskøn togrejse fra Cairns.

 

cruise til komodo indonesien

Komodo - Indonesien   Læs mere

Komodo er en ø i Indonesien omkring 500 km øst for Bali. Øen er isoleret fra andre øer og dette har gjort det muligt for endemiske dyrearter at udvikle sig. For at beskytte de store varanfirben, er meget af øen blevet bevaret som en nationalpark. På din rundtur på øen vil du komme til at opleve tætte møder med disse potentielt farlige dyr. Lad dig dog ikke skræmme, men derimod fascinere af denne smukke naturoplevelse.

 

cruise til jakarta indonesien

Jakarta - Indonesien   Læs mere

Tanjung Priok er havnebyen til Jakarta, der er Indonesiens største by og landets hovedstad. Besøg Indonesiens National Museum, hvor historie fra 16 århundreder er optegnet; udforsk den indonesiske kultur ved Taman Mini Indonesia Indah; tag en slentretur langs gaderne i den gamle bydel og lær om hollandsk kolonial arkitektur; udforsk Masjid Istiqlal (Uafhængigheds Moskéen), som er den største moské i det sydøstlige Asien og nyd de gode shoppingmuligheder i de storartede shoppingcentre.

 

cruise til singapore singapore

Singapore - Singapore   Læs mere

Denne ø, der ligger ud for Malaysias kyst, afspejler mere en vestlig end en østlig attitude. Men når du fortsætter ind i byen, vil du opleve en fantastisk blanding af kulturer og religioner, der ikke er til at tage fejl af. Nyd en dejlig dag ved verdens største springvand, Sunte, eller sving kortet i et af de døgnåbne indkøbscentre. Tag heller ikke fra Singapore uden at have smagt de helt specielle krydrede fisk og skaldyr, som man kan få her.

 

cruise til langkawi malaysia

Langkawi - Malaysia   Læs mere

Langkawi er en øgruppe bestående af 104 øer i Malaysia. Her kan du opleve den UNESCO-beskyttede regnskov fra luften på den utrolige Langkawi Sky Bridge. Slap af på strandene, bad i det varme vand eller se den unikke grotte Piratlagunen.

 

cruise til phuket thailand

Phuket - Thailand   Læs mere

Thailands største og mest besøgte ø, Phuket tilbyder smukke strande omgivet af palmer, plus fantastiske vige og bugter. Vandsport omfatter sejlads, dykning og snorkling. Golfentusiaster vil elske mesterskabsbanerne, mens naturelskere vil blive begejstrede over de tropiske skove og vandfald. Tag på rundtur og besøg de historiske palæer og til sidst på dagen kan du nyde det omfattende natteliv.

 

cruise til colombo sri lanka

Colombo - Sri Lanka   Læs mere

Colombo er Sri Lankas økonomiske og kulturelle hovedstad. Her kan du udforske de travle gader med både nye skyskrabere og bygninger fra kolonitiden. Besøg blandt andet nationalmuseet, hvor du kan se kongen af Kandys kronjuveler og trone, Laviniastranden, Viharamahadeviparken eller Galle Face Green promenaden.

 

cruise til mumbai indien

Mumbai - Indien   Læs mere

Mumbai er stedet, hvor du finder Bollywood, - der hvor Hindu filmindustrien finder sted. Mumbai må siges at være glamourhovedstad i Indien. Sol dig i glansen fra Indiens varemærke, the Gateway of India, ønsk noget på Haji Alis grav og gå på opdagelse på Chor Bazaar.

 

krydstogt til dubai forenede arabiske emirater

Dubai - Forenede Arabiske Emirater   Læs mere

Besøg denne spændende by, hvor selv de mest fantastiske ting kan lade sig gøre. Oplev de mange flotte designede bygninger, de store shoppingcentre og de mange spændende turistattraktioner. Eftermiddagen kan du tilbringe på stranden, hvor der er god tid til afslapning.

 

krydstogt til muscat oman

Muscat - Oman   Læs mere

Muscat ligger i Oman og er en af mellemøstens ældste byer. Det er svært at tro, at Muscat først er blevet åbnet for turister for et par årtier siden. De smukke parker er perfekt trimmet, og stenvoldsgraven der stadig omringer området er meget velholdt. Brug også lidt tid på at besøge de smukke strande.

 

krydstogt til aqaba jordan

Aqaba - Jordan   Læs mere

Aqaba er et populær kystferiested med et vidunderligt klima. Strandene har været beboede i over 6.000 år. Det varme og indbydende vand egner sig til alle slags vandaktiviteter. Aqaba er især kendt for sine dykkermuligheder, og man kan finde unikke koralrev og opleve et interessant maritimt liv på havet uden for kyststrækningen.

 

cruise til katakolon grækenland

Katakolon - Grækenland   Læs mere

Man har en teori om, at dette er de olympiske leges fødested. De første lege blev gennemført allerede i år 776 før Kristus. Olympia blev senere et politisk mødested, som fx Platon og Aristoteles besøgte. I 500-tallet blev området ødelagt af et jordskælv, og de olympiske lege gik i glemsel. I 1776 blev der fundet rester fra de tidligere olympiske lege. Det var først i 1896 i Athen, at man gennemførte OL i moderne tid. Der ligger et Olympisk museum, der er værd at besøge.

 

>> Se alle vores world cruises

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få attraktive tilbud og deltag hver måned i konkurrencen om et rejsegavekort på 1.000 DKK!

Krydstogt Eksperten bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik. Hvis du klikker på et link, accepterer du vores brug af cookies.
Accept