7 nætter fra Civitavecchia, Rom, Italien med Oosterdam

Cruise ID 2016510

Sejlplan Civitavecchia, Rom, Italien / Messina, Sicilien, Italien / Valletta, Malta / Valletta, Malta / Til havs / Rhodos, Grækenland / Kusadasi, Tyrkiet / Piræus, Athen, Grækenland

Oosterdam

Krydstogt information

7 nætter   Oosterdam  

Afrejsedato

01-09-2024

Rejsebeskrivelse

Dato
Havn
Info
Ankomst
Afgang
01-09-2024
Civitavecchia, Rom, Italien
15.00

Civitavecchia, Rom, Italien

Denne antikke by byder dig på et stort udvalg af smukke gamle bygninger. Besøg fx Colosseum, hvor gladiatorer for mange år siden kæmpede for publikums underholdning. Rom er nærmest uudtømmelig, når det handler om historie, arkitetur og spirituelle ting, så gå op opdagelse i en spændende by, som du knapt vil kunne forlade igen!

02-09-2024
Messina, Sicilien, Italien
13.00
15.00

Messina, Sicilien, Italien

Messina er den tætteste sicilianske by til fastlandsitalien og tilbyder slående arkitektur, smagfuld gademad og nem adgang til landsbyen Taormina, vulkanen Etna og andre sicilianske seværdigheder. Messina er rig på historie og kultur, som Duomo fra det 12. århundrede med sit klokketårn og det astronomiske ur, det regionale museum i Messina og kirken Santissima Annunziata dei Catalani samt som den nærliggende Kap Peloro langs kysten.

03-09-2024
Valletta, Malta
08.00

Valletta, Malta

Valletta ligger på Malta, en ø syd for Sicilien. Der kan man lære 7.000 år af historien at kende, og den lever passioneret den dag i dag. Du kan slå bro over et årtusinde med en forbløffende samling af ting at udforske. Og hvor du end går, forsyner øens naturscenerier og arkitektur dig med en vidunderlig oplevelse.

04-09-2024
Valletta, Malta
15.00

Valletta, Malta

Valletta ligger på Malta, en ø syd for Sicilien. Der kan man lære 7.000 år af historien at kende, og den lever passioneret den dag i dag. Du kan slå bro over et årtusinde med en forbløffende samling af ting at udforske. Og hvor du end går, forsyner øens naturscenerier og arkitektur dig med en vidunderlig oplevelse.

05-09-2024
Til havs
06-09-2024
Rhodos, Grækenland
08.00
17.00

Rhodos, Grækenland

Rhodos er solguden Helios’ hjem og Grækenlands fjerdestørste ø. Den gamle by i Rhodos er med sin charmerende bymur den bedst bevarede middelalderby. Korsridderpaladset fra 1400-tallet findes stadig bevaret. Man kan besøge Lindos på sydøstkysten med sit Akropolis. Der finder man ruiner og to Athene-templer og desuden en helt fantastisk udsigt.

07-09-2024
Kusadasi, Tyrkiet
07.00
18.00

Kusadasi, Tyrkiet

Kusadasi ligger på Tyrkiets vestkyst og er fuld af spændende kulturelle attraktioner. Byen blev grundlagt 3000 år f.v.t. og siden har mange civilisationer sat hver deres præg på byen. Hvis du bliver træt af at udforske byen kan du selvfølgelig også slappe af på strandene eller besøge den nærliggende halvø Güvercin Adasi.

08-09-2024
Piræus, Athen, Grækenland
07.00

Piræus, Athen, Grækenland

Piræus er havneby til Athen, som er Grækenlands største havn og hovedstad. Athen er en af Europas ældste byer, og er særligt kendt for sine mange gamle ruiner og historiske seværdigheder, der kan dateres flere tusind år tilbage i tiden. Akropolis er Athens største seværdighed. Oplev historien bag på Akropolis Musset få hundrede meter fra de gamle ruiner. I centrum kan du opleve ruiner fra flere romerske bygninger, særligt fra perioden hvor den romerske kejser Hadrian var ved magten. Plaka-kvarteret er Athens ældste bydel og en af de mest attraktive, som tiltrækker mange turister. Med sine hyggelige, smalle gader med neoklassiske huse, små butikker og taverner, er det bestemt et besøg værd. Athen forener den antikke og moderne historie med et varieret kulturliv, museer, trendy shopping og et stort udvalg af spisesteder.

MS Oosterdam blev søsat i 2003 tilhører rederiets Vista-klasse. Skibet har i 2019 gennemgået en omfattende opdatering og renovering og fremstår som nyt.

Skibet følger Holland America Lines traditionelle design og er elegant og flot, med mange faciliteter, samt en venlig og varm atmosfære. Servicen er uovertruffen og man føler sig straks som hjemme ombord.

Ombord på skibet kan man fordrive tiden med alt fra inspirerende madlavningskurser til flotte kunst- og teaterforestillinger eller man kan prøve lykken i skibets livlige kasino.
Om dagen tilbydes der et alsidigt program ombord på skibet. Og om kan du glæde dig til teaterforestillinger og f.eks. livemusik.

Af highlights og nye tilføjelser til skibet kan bl.a. nævnes Full Music Walk experience, Lincoln Center Stage, B.B. King’s Blues Club og Billboard Onboard.

Ombord på MS Oosterdam finder man alt det man forbinder med et luksuskrydstogt.

Digital Workshop
Internet Access Lounge

Crow’s Nest
Explorers Lounge
Neptune Lounge
Night Club
Queen’s Show Lounge

Art Gallery
Atrium
Concierge
Culinary Arts Center
Duty-free shop
Future Cruise Sales
Observation Deck
Photo Gallery
Shopping Gallery
Shore Excursion Office
Wrap Around Promenade Deck

Canaletto Restaurant
Explorations Cafe
Grill
Lido Bar
Lido Casual Restaurant
Piano Bar
Pinnacle Grill
Sports Bar
Terrace Grill
The Verandah
Vista Dining Room

Basketball
Fitness Center
Gym
Volleyball

Beauty Salon
Greenhouse Spa & Salon
Hydro Massage Pool
Lido Pool
Spa
Whirlpool

Card Room
Club HAL
Golf Simulator
Indoor Pool
Library
Nightclub
Outdoor Pool
The Loft

Kahytsinformation

Alternative afgange

Dato
Krydstogt
Skib
Nætter
Pris pr. person

Udfyld nedenstående felter

Tak – din forespørgsel er afsendt. Du vil modtage en kopi pr. mail. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et tilbud.
Enquiries

Få tilbud