3 nætter fra Los Angeles med Carnival Radiance

Cruise ID 2016103

Sejlplan Los Angeles, Californien, USA / Ensenada, Mexico / Los Angeles, Californien, USA

Carnival Radiance

Krydstogt information

3 nætter   Carnival Radiance  

Afrejsedato

27-12-2024

Rejsebeskrivelse

Dato
Havn
Info
Ankomst
Afgang
27-12-2024
Los Angeles, Californien, USA
17.00

Hollywood-skiltet i Los Angeles indikerer, at denne by er hovedstad for verdens underholdning. Kom og oplev en levende by i konstant udvikling. Byen er over de sidste år blevet en multikulturel by, hvor større nye grupper af latinamerikanske- og asiatiske er begyndt at præge det demografiske billede.

28-12-2024
Til havs
29-12-2024
Ensenada, Mexico
08.00
17.00

Ensenada er en kystby i Mexico, der ligger omkring 125 km syd for San Diego. Den er med årene blevet en populær cruisedestination. Mangfoldigheden i byen tilskrives blandt andet spansk, russisk og amerikansk indflydelse. Ensenada har ikke på den måde professionelle hold i de kendte sportsgrene, men har derimod masser af vandsport, hvilket over tiden har udviklet en del professionelle surfere. Byen er desuden hjertet af et land, hvor dyrkning af vin står i højsædet, så und dig selv et godt glas vin under besøget.

30-12-2024
Los Angeles, Californien, USA
07.00

Hollywood-skiltet i Los Angeles indikerer, at denne by er hovedstad for verdens underholdning. Kom og oplev en levende by i konstant udvikling. Byen er over de sidste år blevet en multikulturel by, hvor større nye grupper af latinamerikanske- og asiatiske er begyndt at præge det demografiske billede.

Carnival Radiance blev oprindelig søsat i 1998, under navnet Carnival Victory. I 2020 gennemgik skibet en omfattende opdatering og renovering. I 2021 søsættes skibet igen, nu under nyt navn;Carnival Radiance.

Carnival Radiance er et ægte Carnival ‘Fun Ship’.
De 12 dæk rigeligt plads til sjov, underholdning og afslapning ombord på dette flydende ressort. Her finder du aktiviteter for alle aldre.

Uanset om du har lyst til at svede i fitnesscentret, deltage i skibets mange aktiviteter, blive forfrisket ved en af vores pools eller shoppe. Her er alt hvad dit hjerte begærer.

Ombord finder man massevis af aktiviteter, bl.a. vandrutsjebaner, som er et hit blandt børnefamilier, Seuss At Sea, Sports Square, The Punchliner Comedy Club og meget meget mere.
Hvad angår kulinariske forkælelser, tilbyder Carnival Horizon også en bred pallette af spiseteder, bl.a. den populære Guy’s Burger Joint, hvor du kan få frisklavede ægte amerikanske burgere og hotdogs. Mexicanske og italienske favoritter, eller en stor bøf på steakhouse findes også ombord. Udvalget er stort – og her er noget for enhver smag.

Underholdning en topprioritet og højeste niveau ombord. Om aftenen kan du vælge imellem mange forskellige barer og lounges, nyde Las Vegas-style shows i teatret, prøve lykken i kasinoet eller spadsere en tur på dækket under stjernehimlen.

Carnival Cruise Lines mission er at gøre hele familien glad. Mens de voksne nyder livet ombord på deres måde, tager vores erfarne medarbejdere sig af de små. Børne- og ungdomsaktiviteter er opdelt i aldersgrupper og er den perfekte måde at møde nye venner og hygge sig lidt uden forældrene.

Kom ombord og oplev det imponerende Carnival Rediance!

BlueIguana Cantina

Ocean Plaza
Seaside Theatre
Serenity Adult-Only Retreat

Cloud 9 Spa

BBQ
Big Chicken
BlueIguana Tequila Bar
Carnival WaterWorks
Cucina del Capitano
Guy’s Burger Joint
JavaBlue Cafe
Pizzeria
RedFrog Pub
RedFrog Rum Bar
Sports Bar

Kahytsinformation

Alternative afgange

Dato
Krydstogt
Skib
Nætter
Pris pr. person