Vi holder lukket 8.-9. juni pga. deltagelse i dåben af MSC Euribia

7 nætter fra La Romana, Den Dominikanske Republik med Costa Pacifica

Cruise ID 1963774

Sejlplan La Romana, Den Dominikanske Republik / Til havs / Ocho Rios, Jamaica / Grand Turk, Turks- & Caicosøerne / Amber Cove, Den Dominikanske Republik / Samana, Den Dominikanske Republik / Catalina Island, Den Dominikanske Republik / La Romana, Den Dominikanske Republik

Costa Pacifica

Krydstogt information

7 nætter   Costa Pacifica  

Afrejsedato

21-01-2024

Rejsebeskrivelse

Dato
Havn
Info
Ankomst
Afgang
21-01-2024
La Romana, Den Dominikanske Republik
20.00

La Romana, Den Dominikanske Republik

La Romana er den tredjestørste by i Den Dominikanske Republik og er en af de mest populære turistdestinationer i landet takket være sine billedskønne palmestrande og vestindiske kolonibebyggelse. Byen er dog også værd at besøge for sin kultur og stemning.

22-01-2024
Til havs
23-01-2024
Ocho Rios, Jamaica
07.00
19.00

Ocho Rios, Jamaica

Ocho Rios ligger på nordkysten af Jamaica og er omgivet af regnskovsbeklædte bjerge, der overgår til gyldne strande. For mange år siden var Ocho Rios en stille fiskerby, men er sidenhen vokset til at blive Jamaicas andenstørste turistby. Du finder et væld af restauranter, barer, shoppingcentre og fine sandstrande. Shop lokal mode, farverig keramik og lokalproduceret rom og kaffe. Omgivet af frodige tropiske regnskove, ingefærliljer, orkideer, svajende palmetræer, bregner og bambusskove er Dunn’s River Falls et af de mest maleriske syn på Jamaica. Vandfaldene strækker sig mere end 183 m på tværs og er nogle af de få i verden, som løber direkte ned i havet. Du kan klatre op ad klipperne og tage en dukkert i en af lagunerne på vejen. Det kan tage op til en time at gå op til toppen af vandfaldene, men udsigten deroppe er hele turen værd.

24-01-2024
Grand Turk, Turks- & Caicosøerne
07.00
13.00

Grand Turk, Turks- & Caicosøerne

Grand Turk er opkaldt efter de fez-lignende skarlagensrøde blomster fra kaktussen der gror her. Byen er et uberørt sted fyldt med simple glæder. Flyd drømmende over det levende koralrev, spis lokale retter – sæt dit ur til “ø-tid!”

25-01-2024
Amber Cove, Den Dominikanske Republik
07.00
16.30

Amber Cove, Den Dominikanske Republik

Amber Cove er en lille fredelig krydstogthavn. Amber Cove ligger tæt på Puerto Plata, som er stiftet af selveste Christopher Columbus. Puerto Plata er en af de første byer der blev oprettet af europæerne i Amerika. I nærheden ligger også bjerget Pico Isabel de Torres, som er 793 meter højt.

26-01-2024
Samana, Den Dominikanske Republik
07.00
17.00

Samana, Den Dominikanske Republik

Den Dominikanske Republik et af de mest billige og mangfoldige lande i Caribien,med regnskovsklædte bjerge, vandfald og sukkerrørsplantager udenfor turistbyerne. Samana er den største by på den smukke halvø af samme navn. Langs havnepromenaden ligger  småbutikker og barer med livemusik på stribe. I byen oplever du en ægte caribisk atmosfære blandt farverige bygninger, restauranter og den dominikanske dagligdag. En meget berømt attraktion finder sted i perioden januar-marts, når tusindvis af pukkelhvaler fra Atlanten samles i Samanabugten for at føde deres unger. Havnen i Samana er base for hvalsafaribådene.

27-01-2024
Catalina Island, Den Dominikanske Republik
07.00

Catalina Island, Den Dominikanske Republik

Catalina Island er en lille tropeø i det Caribiske Hav, tilhørende den Dominikanske Republik. Øen er fuldstændig sluppet fri af storbyens tegn og er et skønt tilflugtssted. Øens højdepunkt er i al sin enkelthed de uspolerede hvide sandstrande og det omkringliggende koralrev, som giver de mest optimale muligheder for at snorkle og dykke blandt smukke og farverige tropefisk.

28-01-2024
La Romana, Den Dominikanske Republik
06.00

La Romana, Den Dominikanske Republik

La Romana er den tredjestørste by i Den Dominikanske Republik og er en af de mest populære turistdestinationer i landet takket være sine billedskønne palmestrande og vestindiske kolonibebyggelse. Byen er dog også værd at besøge for sin kultur og stemning.

Costa Pacifica er fra 2009 og er farverigt, stilfuldt og behageligt på samme tid – det ægte udtryk af italiensk stil.
Skibet blev opdateret i 2018 og er et af Costa Cruises største skibe.

Skibet er bygget til trafik i Middelhavet året rundt, og derfor er to af skibets pools forsynet med skydebart glastag. Foruden herlige pools har skibet vandrutsjebane, fem jacuzzier og en børnepool for de mindste passagerer.
Atmosfæren ombord er charmerende og livlig, med sprudlende farver og et hav af aktiviteter og moderne faciliteter for store og små.

Dets motto er “havets musik”: temaer i indretningen og navnene på broerne er alle knyttet til musik. Et pentagram af følelser om bord blandt komponister, operaer og musikinstrumenter, som dekorerer hvert værelse.
Indretningen på Costa Pacifica er designet af en innovativ kunstner i en harmonisk blanding af forskellige stilarter. Musik spilles overalt på skibet i løbet af dagen. Når du bliver træt af musikken, kan du besøge det ydre dæk for at lytte til den melodi, der skabes af bølgernes vuggen på vandet.

Et krydstogt om bord på Costa Pacifica giver dig mulighed for uforglemmelige oplevelser i flotte og komfortable rammer.

Chapel
Conference Room
Laundry Service
Medical Centre
Money Exchange
Photo Shop
Reception
Shopping Gallery

Extensive WiFi capabilities and connectivity.
Internet Cafe

Cigar Bar
Disco
Giant Screen at Pool
Stardust Theatre
Theatre

Bar
Club Blue Moon
Coffee & Chocolate Bar
Cognac & Cigar Bar
Grand Bar
Piano Bar
Samsara Restaurant
The Atrium

Card Room
Grand Prix Simulator
Library
Lido
Nightclub
Squok Club
Water Chute

Jacuzzi
Pool Deck
Samsara Spa
Sauna
Solarium
Spa
Swimming Pool
Thalassotherapy Pool

Gym
Jogging Track
Sports Court

Kahytsinformation

Alternative afgange

Dato
Krydstogt
Skib
Nætter
Pris pr. person

Udfyld nedenstående felter

Tak – din forespørgsel er afsendt. Du vil modtage en kopi pr. mail. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et tilbud.
Enquiries

Få tilbud