7 nætter fra Colon, Panama med Rhapsody of the Seas

Cruise ID 1953118

Sejlplan Colon, Panama / Cartagena, Colombia / Panamakanalen, Panama / Puntarenas, Costa Rica / Quepos, Costa Rica / Fuerte Amador, Panama

Rhapsody of the Seas

Krydstogt information

7 nætter   Rhapsody of the Seas  

Afrejsedato

30-03-2024

Rejsebeskrivelse

Dato
Havn
Info
Ankomst
Afgang
30-03-2024
Colon, Panama
16.00

Cristobal Pier ligger i byen Colon i Panama og er det mest kendte stop ved Panamakanalen. Dette sted er et af de få, hvor det er muligt at svømme både i det Caribiske Hav og i Stillehavet på samme dag. I dag er Colon et populært shoppingområde.

31-03-2024
Cartagena, Colombia
09.00

Cartagena, Colombia

Cartagena er en by der ligger ved Atlanterhavskysten i det nordlige Colombia. Cartagena beskyttes af en bjergkæde og bugten Bahía de Cartagena, som ligger i læ af de øer, der afgrænser bugten mod havet. Cartagena går for at være den bedst bevarede by i hele Colombia.

01-04-2024
Panamakanalen, Panama
10.00
22.00

Panamakanalen, Panama

Et krydstogt gennem Panamakanalen er for mange den ultimative krydstogtdrøm. De 80 km gennem den smalle kanal får hårene på armene til at rejse sig og spændingen er på sit højeste hver gang de tre sluser skal passeres. Sluserne hæver skibene næsten 30 meter over havet og der er kun akkurat plads til skibene.Kanalen er menneskeskabt og forbinder Atlanterhavet med Stillehavet. Idéen til Panamakanalen opstod allerede i 1523, men først i 1906 gik man i gang med at bygge. Byggeriet stod færdigt i 1914, og gjorde derved rejsen fra Atlanterhavet til Stillehavet betydeligt nemmere og langt mere sikker. En genvej mellem verdenshavene blev skabt.

02-04-2024
Cruising
03-04-2024
Puntarenas, Costa Rica
08.00
18.00

Puntarenas ligger i Costa Rica ved Stillehavets kyst. Byen har en af de største havne i landet og har gennem tiderne været centrum for handel med kaffe.

04-04-2024
Quepos, Costa Rica
08.00
18.00

Quepos ligger cirka 60 km fra Costa Ricas hovedstad, San José. Byen er hovedindgang til Manuel Antonio Nationalpark. Her er der hvide sandstrande, skove helt ned til vandet, fantastiske koralrev og majestætiske bjerge. Parken kan besøges af alle.

05-04-2024
Cruising
06-04-2024
Fuerte Amador, Panama
07.00

Fuerte Amador er en menneskeskabt halvø, som ligger ved indgangen til Panamakanalen og Panama City. Her lå i gamle dage et fort, som havde til formål at beskytte Stillehavssiden af Panamakanalen og Panamabugten. Fra spidsen af halvøen får man en flot panoramaudsigt over bugten og Panama City. Den største attraktion i byen, er den gamle bydel, som er fyldt med flotte gamle kolonibygninger. Gå heller ikke glip af det fascinerende Interoceanic Canal Museum.

Rhapsody of the Seas er en del af Vision-klassen. Vision-klassens skibe kaldes også ”lysets skibe”, idet de alle har glastag og glasvægge, der giver et unikt lysindfald og en perfekt udsigt over hav og land.

Om bord på Rhapsody of the Seas finder du et stort udvalg af aktiviteter for hele familien. Et af skibets highlights er den udendørs klatrebane, hvor du kan prøve kræfter med hvor langt og hvor hurtigt du kan komme op. Trænger du til lidt tid, hvor du bare kan slappe af og nyde udsigten, så læg vejen forbi Viking Crown Lounge. Denne lounge ligger øverst på skibet og byder på en 360 graders panorama-udsigt. Her kan du nyde en stille stund, eller livlige aftener med live underholdning og noget godt i glasset. Til aftensmaden kan du og dine medrejsende mødes i restauranten Chops Grille, der er et rigtigt steakhouse med forskellige steaks, lækkert tilbehør og overdådige desserter.

Fitness Center
Jogging Track

Adventure Ocean Youth Facilities
Card Room
Indoor Pool
Library
Outdoor Pool
Rock Climbing

Champagne Bar
Dining Room
Edelweiss Dining Room
Themed Bar and Lounges

Broadway Melodies Theatre
Casino Royale
Shall We Dance Lounge
Theatre

Business Centre
Photo Gallery
Photo Shop
Shopping Gallery
Shore Excursion Office
Stunning Centrum

Beauty Salon
Day Spa & Fitness Centre
Massage
Sauna
Solarium
Whirlpool

Kahytsinformation

Alternative afgange

Dato
Krydstogt
Skib
Nætter
Pris pr. person

Udfyld nedenstående felter

Tak – din forespørgsel er afsendt. Du vil modtage en kopi pr. mail. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et tilbud.
Enquiries

Få tilbud