9 nætter fra Honolulu, Hawaii, USA med Celebrity Edge

Cruise ID 2008766

Sejlplan Honolulu, Hawaii, USA / Hilo, Hawaii, USA / Lahaina, Hawaii, USA / Kailua Kona, Hawaii, USA / Til havs / Til havs / Til havs / Til havs / Til havs / Vancouver, Canada

Celebrity Edge

Krydstogt information

9 nætter   Celebrity Edge  

Afrejsedato

07-05-2025

Rejsebeskrivelse

Dato
Havn
Info
Ankomst
Afgang
07-05-2025
Honolulu, Hawaii, USA
18.00

Det store blå Stillehav og de overvældende Koolau bjerge tjener som dramatiske og medrivende omgivelser for Hawaii’s største by, Honolulu. Kravl op til toppen af Diamond Head. Tag en romantisk solnedgangstur på Waikiki Beach. Besøg Hawaii Plantation Village og National Memorial Cemetery of the Pacific.

08-05-2025
Hilo, Hawaii, USA
08.00
19.00

Hele byen Hilo er som et kæmpe drivhus med spektakulære tropiske blomster, hvor end du vender dig hen. Besøg byens velbevarede historiske bygninger, der kan dateres tilbage til århundredeskiftet og som samtidig præsenterer Hawaiis unikke arkitektur. Kun omkring 50 km væk, finder du Hawaii Volcanoes National Park, som er hjemsted for den aktive Kilauea Volcano.

09-05-2025
Lahaina, Hawaii, USA
08.00
20.00

Lahaina ligger på Vestmaui i Hawaii. Byen er adgangspunkt til de kendte strande Kaanapali og Kapalua, og var tidligere hovedstad i Kongeriget Hawaii. I gamle dage var Lahaina centrum for hvalfangerindustrien, og nogle af skibene er i dag indrettet til museer. Byen er også kendt for sit festlige natteliv, især ved den store halloween-fest.

10-05-2025
Kailua Kona, Hawaii, USA
08.00
17.00

Kailua ligger i det nordlige Kona-distrikt på øen Hawaii. Byen kaldes derfor oftest Kailua Kona for at adskille den fra byen Kailua på øen Oahu, som også er en del af Hawaii. Byen har som resten af øgruppen et tropisk steppeklima, og temperaturen kommer derfor sjældent under 20 grader. Kailua Kona er blandt andet kendt for Kona-kaffe, den historiske Ali’i Drive og som vært for verdensmesterskabet i Ironman-triatlon.

11-05-2025
Til havs
12-05-2025
Til havs
13-05-2025
Til havs
14-05-2025
Til havs
15-05-2025
Til havs
16-05-2025
Vancouver, Canada
06.00

Vancouver er en af verdens smukkest beliggende byer. På den ene side er Geogia-strædet, på den anden side storslåede bjerge. Der er et behageligt klima i byen – en varm sommer og en mild, men regnfuld vinter. Vancouver har flere varemærker, blandt andet Lions Gate Bridge, der er 450 meter lang. Den er bygget af Guinness familien, som også er kendt for deres øl.

Celebrity Edge markerer et vendepunkt i tilgangen til skibsdesign. Fra de allerførste tegninger til at eksperimentere designs i 3D. Hvert et skridt er lavet i 3D. Fra det betagende ”Magic Carpet” til de private springvand i de nye Edge-Villas har man kunnet designe det mest raffinerede skib på havet. Det unikke udvendige design bryder fra de traditionelle skibsdesign.
Ombord, i alle de forskellige vil man føle sig mere forbundet med havet og de steder man besøger – lige fra kahytter til det terrasserede pooldæk der byder på endnu større udsigt over destinationerne og det glimtende hav.

Solarium
Thermal Suite

Blu Restaurant
Cosmopolitan Restaurant
Cyprus Restuarant
Eden Bar
Eden Restaurant
Fine Cut Steakhouse
Il Secondo Bacio
Juice Bar
Le Grande Bistro
Magic Carpet
Martini Bar
Mast Grill
Normandie Restaurant
Oceanview Cafe
Raw on 5
Rooftop Garden Grill
Spa Cafe
Sunset Bar
The Grand Plaza
The Retreat Lounge
The Retreat Pool Bar
Tuscan Grill

Fitness Center

Eden
The Club
The Rooftop Garden
Theatre

Boutique
Shops

Kahytsinformation

Udfyld nedenstående felter

Tak – din forespørgsel er afsendt. Du vil modtage en kopi pr. mail. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et tilbud.
Enquiries

Få tilbud