9 nætter fra Honolulu, Hawaii, USA med Celebrity Solstice

Cruise ID 2015748

Sejlplan Honolulu, Hawaii, USA / Hilo, Hawaii, USA / Lahaina, Hawaii, USA / Kailua Kona, Hawaii, USA / Til havs / Til havs / Til havs / Til havs / Til havs / Vancouver, Canada

Celebrity Solstice

Krydstogt information

9 nætter   Celebrity Solstice  

Afrejsedato

25-04-2025

Rejsebeskrivelse

Dato
Havn
Info
Ankomst
Afgang
25-04-2025
Honolulu, Hawaii, USA
18.00

Det store blå Stillehav og de overvældende Koolau bjerge tjener som dramatiske og medrivende omgivelser for Hawaii’s største by, Honolulu. Kravl op til toppen af Diamond Head. Tag en romantisk solnedgangstur på Waikiki Beach. Besøg Hawaii Plantation Village og National Memorial Cemetery of the Pacific.

26-04-2025
Hilo, Hawaii, USA
08.00
19.00

Hele byen Hilo er som et kæmpe drivhus med spektakulære tropiske blomster, hvor end du vender dig hen. Besøg byens velbevarede historiske bygninger, der kan dateres tilbage til århundredeskiftet og som samtidig præsenterer Hawaiis unikke arkitektur. Kun omkring 50 km væk, finder du Hawaii Volcanoes National Park, som er hjemsted for den aktive Kilauea Volcano.

27-04-2025
Lahaina, Hawaii, USA
08.00
20.00

Lahaina ligger på Vestmaui i Hawaii. Byen er adgangspunkt til de kendte strande Kaanapali og Kapalua, og var tidligere hovedstad i Kongeriget Hawaii. I gamle dage var Lahaina centrum for hvalfangerindustrien, og nogle af skibene er i dag indrettet til museer. Byen er også kendt for sit festlige natteliv, især ved den store halloween-fest.

28-04-2025
Kailua Kona, Hawaii, USA
08.00
17.00

Kailua ligger i det nordlige Kona-distrikt på øen Hawaii. Byen kaldes derfor oftest Kailua Kona for at adskille den fra byen Kailua på øen Oahu, som også er en del af Hawaii. Byen har som resten af øgruppen et tropisk steppeklima, og temperaturen kommer derfor sjældent under 20 grader. Kailua Kona er blandt andet kendt for Kona-kaffe, den historiske Ali’i Drive og som vært for verdensmesterskabet i Ironman-triatlon.

29-04-2025
Til havs
30-04-2025
Til havs
01-05-2025
Til havs
02-05-2025
Til havs
03-05-2025
Til havs
04-05-2025
Vancouver, Canada
06.00

Vancouver er en af verdens smukkest beliggende byer. På den ene side er Geogia-strædet, på den anden side storslåede bjerge. Der er et behageligt klima i byen – en varm sommer og en mild, men regnfuld vinter. Vancouver har flere varemærker, blandt andet Lions Gate Bridge, der er 450 meter lang. Den er bygget af Guinness familien, som også er kendt for deres øl.

Celebrity Solstice er et af de mest dekorerede skibe i flåden. Så det er ikke for sjov at hun er fyldt op med “first timers” – feks. er det skibet med den første Lawn Club på havet.

Passionen for fremragende madlavning tager niveauet til et helt nyt sted, ombord på Celebrity Solstice. Men de luksuriøse kahytter og special restauranterne er blot en brøkdel af skibets charme.

Ombord på Celebrity Solstice oplever du også Canyon Ranch Spa og et stort fitness center. Forkæl dig selv i spaområdet med en lækker behandling eller træn i centeret med en af de dygtige trænere – hvis bare livet på land var så lækkert som ombord på dette skib

Aqua Spa
Beauty Salon
Sauna
Solarium
Spa
Steam Room
Swimming Pool
Whirlpool

Bar
Bar
Blu Restaurant
Cafe al Bacio
Cellar Masters
Dining Room
Grand Epernay Dining Room
Lounge Bar
Martini Bar
Murano Restaurant
Poolside Bar
Silhouette Dining Room
Silk Harvest
Sunset Bar
Tuscan Grill

Basketball
Fitness Center
Fitness Equipment
Jogging Track

Connoisseur Club
Ensemble Lounge
Entertainment Team
Fortunes Casino
Hot Glass Show
Martini Bar
Michaels Club
Passport Bar
Quasar Night Club
Theatre

Aqua Spa
Card Room
Lawn Club
Lawn Club
Library

Art Gallery
Celebrity Central
Concierge
Conference Facilities
Elevator
Foyer
Hair Salon
Photo Gallery
Shops
Sky Observation Lounge

Kahytsinformation

Udfyld nedenstående felter

Tak – din forespørgsel er afsendt. Du vil modtage en kopi pr. mail. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et tilbud.
Enquiries

Få tilbud