15 nætter fra Los Angeles, Californien, USA med Diamond Princess

Cruise ID 1984592

Sejlplan Los Angeles, Californien, USA / Til havs / Til havs / Til havs / Til havs / Hilo, Hawaii, USA / Honolulu, Hawaii, USA / Nawiliwili, Hawaii, USA / Kahului, Hawaii, USA / Til havs / Til havs / Til havs / Til havs / Til havs / Ensenada, Mexico / Los Angeles, Californien, USA

Diamond Princess

Krydstogt information

15 nætter   Diamond Princess  

Afrejsedato

30-03-2024

Rejsebeskrivelse

Dato
Havn
Info
Ankomst
Afgang
30-03-2024
Los Angeles, Californien, USA

Hollywood-skiltet i Los Angeles indikerer, at denne by er hovedstad for verdens underholdning. Kom og oplev en levende by i konstant udvikling. Byen er over de sidste år blevet en multikulturel by, hvor større nye grupper af latinamerikanske- og asiatiske er begyndt at præge det demografiske billede.

31-03-2024
Til havs
01-04-2024
Til havs
02-04-2024
Til havs
03-04-2024
Til havs
04-04-2024
Hilo, Hawaii, USA

Hele byen Hilo er som et kæmpe drivhus med spektakulære tropiske blomster, hvor end du vender dig hen. Besøg byens velbevarede historiske bygninger, der kan dateres tilbage til århundredeskiftet og som samtidig præsenterer Hawaiis unikke arkitektur. Kun omkring 50 km væk, finder du Hawaii Volcanoes National Park, som er hjemsted for den aktive Kilauea Volcano.

05-04-2024
Honolulu, Hawaii, USA

Det store blå Stillehav og de overvældende Koolau bjerge tjener som dramatiske og medrivende omgivelser for Hawaii’s største by, Honolulu. Kravl op til toppen af Diamond Head. Tag en romantisk solnedgangstur på Waikiki Beach. Besøg Hawaii Plantation Village og National Memorial Cemetery of the Pacific.

06-04-2024
Nawiliwili, Hawaii, USA

Øen, som har fået sit navn efter Wiliwili-træerne og træerne, som engang formede den maleriske havn, er din vej til hvad mange vil mene er Hawaiis smukkeste ø. På “The Garden Island” er naturen i sandhed en fryd for øjet – fra de dramatiske bjerge ved Kokee til den kølige regnskov ved Haena.

07-04-2024
Kahului, Hawaii, USA

Et overskud af naturlig pragt og den ægte gæstfrihed fra øens beboere, har gjort Maui til Hawaiis næst populæreste ø. Udforsk den fascinerende historie om byen Lahaina, tag på udflugt i en nærliggende plantage, slå dig ned på en uberørt strand, eller spil på en af verdens smukkeste golfbaner.

08-04-2024
Til havs
09-04-2024
Til havs
10-04-2024
Til havs
11-04-2024
Til havs
12-04-2024
Til havs
13-04-2024
Ensenada, Mexico

Ensenada er en kystby i Mexico, der ligger omkring 125 km syd for San Diego. Den er med årene blevet en populær cruisedestination. Mangfoldigheden i byen tilskrives blandt andet spansk, russisk og amerikansk indflydelse. Ensenada har ikke på den måde professionelle hold i de kendte sportsgrene, men har derimod masser af vandsport, hvilket over tiden har udviklet en del professionelle surfere. Byen er desuden hjertet af et land, hvor dyrkning af vin står i højsædet, så und dig selv et godt glas vin under besøget.

14-04-2024
Los Angeles, Californien, USA

Hollywood-skiltet i Los Angeles indikerer, at denne by er hovedstad for verdens underholdning. Kom og oplev en levende by i konstant udvikling. Byen er over de sidste år blevet en multikulturel by, hvor større nye grupper af latinamerikanske- og asiatiske er begyndt at præge det demografiske billede.

Diamond Princess hører sammen med søsterskibet Sapphire Princess til rederiets Gem-klasse skibe. Diamond princess blev søsat i 2004, men har siden gennemgået flere renoveringer, sidst i 2019. Skibet er et luksuriøst rejsemål i sig selv.
Nyd udsigten fra en af de ca. 750 luksuskahytter med balkon. Vågn hver morgen med forventningens glæde til nye horisonter. Fornøj dig med en pizza og hamburger, eller spis mere elegant i en af de mange stilistiske spisesaloner og specialrestauranter. Forkæl dig selv med en varm stenmassage i den berømte Lotus Spa, nyd udsøgte retter i en formel eller afslappet atmosfære, og gør dit krydstogt til en uforglemmelig oplevelse. Om aftenen venter storslået underholdning, eller måske en film i ‘Movies Under the Stars’, som er en udendørs biograf på pooldækket.

En uforglemmelig oplevelse venter ombord på Diamond Princess.

Club Fusion
Explorers Lounge
Movies Under the Stars outdoor theater
Princess Theatre
Show Lounges
Skywalkers Nightclub

Art Gallery
Atrium
Boutique
Chapel
Duty-free shop
Future Cruise Sales
ScholarShip@Sea
Wedding Chapel
Wrap Around Promenade Deck
Writing Room

Churchill Lounge
Hot Tubs
Lotus Spa
Splash Pool
Terrace Pool
The Sanctuary(adults only)
Whirlpool

24-hour Room Service
Churchill Lounge
Crooners Bar
Dining Room
Fabio’s
Hamburger Grill
Horizon Court
Ice Cream Bar
International Dining Room
Lobby Bar
Martini Bar
Pacific Moon Dining Room
Patisserie
Prego Pizzeria
Sabatini’s Italian restaurant
Santa Fe Dining Room
Savoy Dining Room
Sports Bar
Sterling Steakhouse
Trident Grill
Vivaldi Dining Room
Wake View Bar
Wheelhouse Bar
Wine bar

9-hole Mini Golf
Card Room
Cyber Golf
Golf Simulator
Library
Outdoor Pool
Shuffle Board
Skywalkers NightClub
Swim-against-the-current lap pool

Fitness Center
Gym
Jogging Track
Ocean View Gymnasium
Sports Court

Kahytsinformation

Alternative afgange

Dato
Krydstogt
Skib
Nætter
Pris pr. person

Udfyld nedenstående felter

Tak – din forespørgsel er afsendt. Du vil modtage en kopi pr. mail. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et tilbud.
Enquiries

Få tilbud