11 nætter fra Barcelona, Spanien med Azamara Journey

Cruise ID 1916714

Sejlplan Barcelona, Spanien / Ibiza, Spanien / Palma, Mallorca, Spanien / Mahon, Menorca, Spanien / Til havs / Ajaccio, Korsika, Frankrig / Olbia, Sardinien, Italien / Trapani, Sicilien, Italien / Valletta, Malta / Til havs / Chania, Grækenland / Piraeus, Athen, Grækenland

Azamara Journey

Krydstogt information

11 nætter   Azamara Journey  

Afrejsedato

09-03-2022

Rejsebeskrivelse

Dato
Havn
Info
Ankomst
Afgang
09-03-2022
Barcelona, Spanien
18.00

H.C. Andersen besøgte Barcelona i 1862, og der måtte han sande, at Barcelona er Spaniens svar på Paris. Du vil sikkert også give ham ret, når du nyder din dag i den charmerende by i Middelhavet. Glæd dig til at opleve gammel historie, når du går på opdagelse i byen, der har været et kulturelt og videnskabeligt centrum siden middelalderen.

10-03-2022
Ibiza, Spanien
08.00
18.00

Ibiza kaldes ofte for den hvide ø. Den tilhører øgruppen Balearerne og er sandsynligvis det mest charmerende og uberørte paradis af dem alle. Ibiza har en usædvanlig historie, da den er blevet invaderet af mange forskellige folkeslag. Og alle har da også efterladt sig spor på øen. Det virkelige Ibiza er bøndernes og fiskernes sted, og der er mange smukke områder uden for byerne. Ibiza Town er øens hovedstad med stejle stenbelagte gader, der fører til katedraler og forter. Byen har altid været kendt for sin stilfuldhed, som tiltrækker de rige og berømte.

11-03-2022
Palma, Mallorca, Spanien
08.00
22.00

Palma er den største by på Mallorca, som er den største af de spanske Baleariske Øer. Byen er en af Europas mest forrygende storbyer i miniformat. Palma har Mallorcas største udvalg af kultur, shopping og underholdning med stranden lige inden for rækkevidde. De fleste butikker og museer ligger i den gamle bydel, Casco Antiguo, og på den brede og eksklusive butiksgade, Jaime III. Det er også i den gamle bydel, at den imponerende gotiske katedral, La Seu, ligger. Herfra har du en fantastisk udsigt over byen. Besøg også Almudaina Paladset, der engang tjente som bolig for Mallorcas konger.

12-03-2022
Mahon, Menorca, Spanien
08.00
20.00

Mahon er hovedstad på øen Menorca, der er en del af de Baleariske Øer. Øen kan prale af at have en af Middelhavets fineste dybvandshavne. Derfor var øen et oplagt mål og blev brugt som base. I dag i Mahon en elegant by med masser af interessante steder at besøge, som fx Esglesia de Sant Francesc eller Monorca Museum. Gå en tur på havnen og nyd udsigten. Her er der almindelig havn i det ene ende og lystbådehavn for millionærene i den anden ende. Det er også her du finder masser af barer, restauranter og casino.

13-03-2022
Til havs
14-03-2022
Ajaccio, Korsika, Frankrig
08.00
22.00

Ajaccio er Korsikas største by. Korsika er en ø af stenede klipper og sandstrande, med hemmelige stier, der fører ind over marker og gennem små og stille landsbyer. Napoleon er den person, der primært forbindes med Korsika, og hans fødested er nu museum og en af øens store seværdigheder. Andre seværdigheder er citadellet og Ajaccios katedral. Øen er ubeskrivelig smuk og havet omkring Korsika er krystalklart.

15-03-2022
Olbia, Sardinien, Italien
08.00
16.00

Olbia er en af Sardiniens største byer og den ligger på nordøstkysten. Byen hed Olbia i romertiden, men har senere også haft navnene Civita og Terranova Pausania. I 1940 tog byen igen officielt navnet Olbia. Her er der få huse, der er højere end to etager, og det medfører, at byen har karakter af en provinsby. En af seværdighederne er den romanske katedral San Simplicio.

16-03-2022
Trapani, Sicilien, Italien
09.00
18.00

Denne smukke gamle by på vestkysten af Sicilien, har spillet en væsentlig rolle i Middelhavshistorien i århundreder. Gå på opdagelse og se, hvordan byen er blevet influeret gennem årene. Besøg ruinerne i Selinute, mens du tænker tilbage på forfædrene, som engang levede dér, eller nyd den fantastiske middelalderbakkeby Erice.

17-03-2022
Valletta, Malta
08.00
22.00

Valletta ligger på Malta, en ø syd for Sicilien. Der kan man lære 7.000 år af historien at kende, og den lever passioneret den dag i dag. Du kan slå bro over et årtusinde med en forbløffende samling af ting at udforske. Og hvor du end går, forsyner øens naturscenerier og arkitektur dig med en vidunderlig oplevelse.

18-03-2022
Til havs
19-03-2022
Chania, Grækenland
08.00
17.00

Chania har været beboet siden den yngre stenalder, og der er derfor meget at udforske i denne hovedstad – herunder arkæologiske udgravninger, charmerende landsbyer og excentriske kvarterer. Chania giver ikke alene et indblik i fortiden, men også et kig på fremtiden i møde med sin unikke blanding af venetiansk, tyrkisk og moderne arkitektur. Brug din dag på at slentre ned ad de brostensbelagte gader til det 16. århundredes kirke Agios Fragiskos, som huser det arkæologiske museum.

20-03-2022
Piraeus, Athen, Grækenland
06.00

Denne smukke by i Middelhavet er Grækenlands største havn. Gå op opdagelse og udforsk de gamle bygningsværker, som Athen er kendt for. Besøg også de mange designerbutikker, markeder og hyggelige restauranter, hvor du bl.a. kan smage på Grækenlands nationaldrik: brændevinen Ouzo. Du kan også nyde en mezedes.

Azamara Journey, er et luksuriøst boutique-hotel til søs. Skibet er et mellemstort skib med intime små dæk, men aldrig overfyldte. Skibet tilbyder alt hvad den erfarne krydstogtgæst leder efter.

Nyrenoverede kahytter med moderne bekvemmeligheder, møbler og europæiske sengetøj. Skibet har et stort antal kahytter og suiter med verandaer, perfekt til at starte dagen med frisk havluft og en fantastisk udsigt. Alle verandaer er minimum udstyret med et bord og 2 stole.

Lige meget hvilket af Azamaras 3 skibe du ønsker at sejle med vil du altid opleve en uovertruffen service som selv overrasker de mest rutinerede krydstogtgæster. Deres personale vil altid gøre deres bedste for at du får en uforglemmelig rejse og vil altid være tilgængelige, opmærksomme og glade for at tilbyde alt fra service ved poolen til anbefalinger til hvad der er at opleve på dit næste stop på rejsen. Azamaras personale elsker lige så meget som dig, selv at sejle verden rundt!

24-hour Room Service
Aqualina
Bar
Coffee shop
Cova Café
Discoveries Restaurant
Grill
Looking Glass
Martini Bar
Piano Bar
Pool Grill
Prime C
Veranda
Windows Café
Wine bar

Cabaret & Stage production
Cabaret Lounge
Entertainment Team
Michaels Club

Art Gallery
Concierge
Gift Shop
Hair Salon
Laundry Service
Medical Centre
Photo Gallery
Photo Shop
Shops
Shore Excursion Office

Beauty Salon
Facial Treatments
Spa
Swimming Pool
Thalassotherapy Pool
Whirlpool

Aerobics
Fitness Center
Gym
Jade Wellness Centre
Jogging Track
Personal Training
Pilates
Yoga

Internet Cafe
Satelite Telephone

Kahytsinformation

Udfyld nedenstående felter

Din forespørgsel er nu afsendt. Du vil modtage en kopi pr. mail. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et konkret tilbud.
Enquiries