9 nætter fra Lissabon med Azamara Journey

Cruise ID 2136613

Sejlplan Lissabon, Portugal / Horta, Azorerne, Portugal / Boston, Massachusetts, USA

Azamara Journey

Krydstogt information

9 nætter   Azamara Journey  

Afrejsedato

03-10-2024

Rejsebeskrivelse

Dato
Havn
Info
Ankomst
Afgang
03-10-2024
Lissabon, Portugal
17.00

Lissabon, Portugal

Lissabon er Portugals hovedstad og den by i Europa, der ligger længst mod vest. Med det storladne udsyn over Atlanterhavet og en historie, der er mere end 2.000 år gammel, er der ingen mangel på turistmål. Besøg fx den gigantiske statue Cristo Rei (Jesus Kristus), hvorfra man kan se hele Lissabon med floden Tagus og Vasco da Gama broen, en af de længste broer i Europa. Besøg også den indre bymidte som byder på historiske monumenter, hyggelige cafeér, masser af shoppingmuligheder og meget mere. Snyd heller ikke dig selv for at smage det de er mest kendt for i Portugal, nemlig portvinen. Der findes utallige butikker som sælger portvin fra alle årgange.

04-10-2024
Til havs
05-10-2024
Til havs
06-10-2024
Horta, Azorerne, Portugal
08.00
16.00

Horta, Azorerne, Portugal

Horta ligger på øen Faial i det vestlige Azorerne. Her kan du blandt andet opleve museet, som har udstillinger om vulkaner på øen og historiske bygninger, skibe og mennesker. Faial er fyldt med smukke naturlige seværdigheder som Cabeço Gordo, Ponta dos Capelinhos og Pedro Miguel Graben.

07-10-2024
Til havs
08-10-2024
Til havs
09-10-2024
Til havs
10-10-2024
Til havs
11-10-2024
Til havs
12-10-2024
Boston, Massachusetts, USA
06.00

Boston is the capital and most populous city of the Commonwealth of Massachusetts in the United States and the 21st most populous city in the United States. The city proper covers 48.4 square miles with an estimated population of 692,600 in 2019, also making it the most populous city in New England.

Historie
Tag med på en eksklusiv rejse ombord på Azamara Journey, et elegant krydstogtskib kendt for sin intime atmosfære og enestående service. Azamara Journey tilbyder en rejseoplevelse, der kombinerer luksus, eventyr og personlig service som få andre.

Størrelse og kapacitet
Med en bruttotonnage på omkring 30.277 tons og kapacitet til cirka 694 passagerer er Azamara Journey et mindre krydstogtskib, der skaber en intim og eksklusiv atmosfære. Denne skala gør det muligt at udforske havnen i mindre besøgte destinationer.

Faciliteter og aktiviteter
Ombord på Azamara Journey vil du finde en række faciliteter og aktiviteter, der appellerer til rejsende, der søger afslapning og kulturel berigelse. Nyd swimmingpoolen og spabadet, eller udforsk kunstgalleriet og biblioteket. Skibets unikke Destination Immersion®-program giver mulighed for at fordybe dig i de besøgte områders kultur og historie.

Spisning
En kulinarisk oplevelse af højeste kaliber venter på Azamara Journey. Hovedrestauranten Discoveries, special restauranterne Aqualina & Prime C samt den afslappede Windows Café, vil sørge for at din gane bliver forkælet med smagsoplevelser fra hele verden. Nyd gourmetmåltider og lokalinspirerede retter, der serveres med opmærksomhed på detaljer.

Kahytter og indkvartering
Kahytterne og suiterne ombord på Azamara Journey udstråler komfort og elegance. Fra luksuriøse suiter med private balkoner til hyggelige indvendige kahytter er hver indkvartering omhyggeligt indrettet med moderne faciliteter og opmærksomhed på detaljer for at sikre en behagelig rejse.

Underholdning og shows
Underholdningen på Azamara Journey er præget af intimitet og kulturel berigelse. Nyd live-musik i loungen, foredrag om lokale skikke og traditioner eller deltag i temaaftener, der afspejler de besøgte destinationer. Aftenunderholdningen er elegant og behagelig.

Med sin charmerende størrelse, unikke Destination Immersion®-koncept og forpligtelse til personlig service er Azamara Journey en oase af luksus og kulturel berigelse på havet. Uanset om du er en erfaren krydstogtsgæst eller søger en mere intim rejseoplevelse, vil dette skib fortrylle dig med sin elegance og personlige service. Træd ombord og lad Azamara Journey tage dig med på en uforglemmelig rejse til verdens mest fascinerende destinationer.

Cabaret & Stage production
Cabaret Lounge
Entertainment Team
Michaels Club

Beauty Salon
Facial Treatments
Spa
Swimming Pool
Thalassotherapy Pool
Whirlpool

Aerobics
Fitness Center
Gym
Jade Wellness Centre
Jogging Track
Personal Training
Pilates
Yoga

Art Gallery
Concierge
Gift Shop
Hair Salon
Laundry Service
Medical Centre
Photo Gallery
Photo Shop
Shops
Shore Excursion Office

24-hour Room Service
Aqualina
Bar
Coffee shop
Cova Café
Discoveries Restaurant
Grill
Looking Glass
Martini Bar
Piano Bar
Pool Grill
Prime C
Veranda
Windows Café
Wine bar

Internet Cafe
Satelite Telephone

Kahytsinformation

Alternative afgange

Dato
Krydstogt
Skib
Nætter
Pris pr. person