10 nætter fra Piræus, Athen, Grækenland med Island Princess

Cruise ID 2013307

Sejlplan Piræus, Athen, Grækenland / Mykonos, Grækenland / Til havs / Limassol, Cypern / Ashdod, Jerusalem, Israel / Nazareth/Galilee, Israel (Haifa) / Til havs / Crete (Aghios Nikolaos) / Til havs / Napoli, Italien / Civitavecchia, Rom, Italien

Island Princess

Krydstogt information

10 nætter   Island Princess  

Afrejsedato

24-11-2024

Rejsebeskrivelse

Dato
Havn
Info
Ankomst
Afgang
24-11-2024
Piræus, Athen, Grækenland
19.00

Piræus, Athen, Grækenland

Piræus er havneby til Athen, som er Grækenlands største havn og hovedstad. Athen er en af Europas ældste byer, og er særligt kendt for sine mange gamle ruiner og historiske seværdigheder, der kan dateres flere tusind år tilbage i tiden. Akropolis er Athens største seværdighed. Oplev historien bag på Akropolis Musset få hundrede meter fra de gamle ruiner. I centrum kan du opleve ruiner fra flere romerske bygninger, særligt fra perioden hvor den romerske kejser Hadrian var ved magten. Plaka-kvarteret er Athens ældste bydel og en af de mest attraktive, som tiltrækker mange turister. Med sine hyggelige, smalle gader med neoklassiske huse, små butikker og taverner, er det bestemt et besøg værd. Athen forener den antikke og moderne historie med et varieret kulturliv, museer, trendy shopping og et stort udvalg af spisesteder.

25-11-2024
Mykonos, Grækenland
08.00
18.00

Mykonos, Grækenland

Mykonos er blevet den mest berømte og mest populære ø i Kykladerne med tæt på en million turister hvert år. Dette takket være skatte som en vidunderlig natur, en fantastisk historie og den kosmopolitiske karakter. Øen er relativt lille og derfor nem at udforske. Hovedbyen har en farverig havn og bliver, på grund af sin typiske postkortkarakter, betragtet som den smukkeste by på øen.

26-11-2024
Til havs
27-11-2024
Limassol, Cypern
08.00
17.00

Limassol, Cypern

Limassol er kærlighedsgudinden Afrodites fødested. Cypern har et klima, der er godt at tage til selv om vinteren. På øen findes høje bjerge, og øens egne indbyggere kan løbe på ski der. Turisterne kommer mest for at sole sig og bade. Gå ad stien til de byzantinske fresker og templer og antikke græske og romerske villaer med mosaikker og marmor.

28-11-2024
Ashdod, Jerusalem, Israel
06.00
21.00

Ashdod, Jerusalem, Israel

Ashdod er en israelsk by med en meget gammel historie. Takket være sin geografiske beliggenhed med havn, forgrenede vejsystemer, jernbane og infrastruktur, er Ashdod blevet en af Israels vigtigste byer. Havnen i Ashdod er den største i Israel og en af de største i Middelhavet. Ashdod har mange lækre strande, eksempelvis Marina Beach eller Keshatot Beach, som også har en række attraktive spistesteder.Jerusalem ligger en lille times kørsel fra Ashdod. Her kan du opleve utrolige seværdigheder som Vestmuren, Den Hellige Gravs Kirke, Via Dolorosa og meget mere. 

29-11-2024
Nazareth/Galilee, Israel (Haifa)
07.00
21.00
30-11-2024
Til havs
01-12-2024
Crete (Aghios Nikolaos)
07.00
17.00

The nearby Lassithi Plateau is the highest inhabited plateau in all Greece. Nearby Mt. Dikti rises some 7,218 feet (2,200m) above sea level. White-washed houses climb the slopes of this charming port on the Gulf of Mirabello. The small harbor is surrounded by restaurants, cafés, and shops prepared to dispense everything under the sun – from necessities to souvenirs. Aghios Nikolaos is also your gateway to the Minoan ruins at Knossos and to the famous windmills of the Lassithi Plateau.

02-12-2024
Til havs
03-12-2024
Napoli, Italien
07.00
19.00

Napoli, Italien

Napoli er hovedstad i den italienske region Campania, og den tredje-største by i landet. Napoli er en af de ældste konstant beboede byer i verden med en over 4000 år lang historie. Byen har derfor en fantastisk mængde af historiske bygninger, spændende museer og majestætiske kirker. Napoli er også kendt som pizzaens og den italienske is “gelato”s hjemsted, så her er mulighed for at smage den ægte vare.

04-12-2024
Civitavecchia, Rom, Italien
06.00

Denne antikke by byder dig på et stort udvalg af smukke gamle bygninger. Besøg fx Colosseum, hvor gladiatorer for mange år siden kæmpede for publikums underholdning. Rom er nærmest uudtømmelig, når det handler om historie, arkitetur og spirituelle ting, så gå op opdagelse i en spændende by, som du knapt vil kunne forlade igen!

Island Princess hører sammen med søsterskibet Coral Princess til Coral-klassen og er ét af de 2 skibe, der blev bygget specielt til at sejle igennem Panama Kanalen.

Skibet blev søsat i 2003, men har siden gennemgået flere renoveringer, bl.a. i 2017.
Størstedelen af kahytterne har havudsigt, hvoraf 700 kahytter er balkon kahytter.

Ombord finder man bl.a. et et væld af faciliteter og underholdning, stort og flot pooldæk, minigolfbane og mange spisemuligheder, som f.eks. Bayou Café and Steakhouse, der serverer New Orleans inspireret cajun og kreolsk køkken. Movies Under the Stars, som er en udendørs biograf på pooldækket findes også ombord.

Island Princess er et skønten fabelagtig flydende feriedestination, der er designet til at gøre dit ophold om bord uforglemmeligt.

Churchill Lounge
Hot Tubs
Lido Pool
Lotus Spa
Lotus Spa
Splash Pool
The Sanctuary(adults only)
Whirlpool

Explorers Lounge
Princess Theatre
Show Lounges

Ocean View Gymnasium
Tennis

24-hour Buffet Bistro
Bayou Café & Steakhouse
Bordeaux Dining Room
Churchill Lounge
Crooners Bar
Explorers’ Lounge
Ice Cream Bar
Martini Bar
New Orleans Style Restaurant
Patisserie
Poolside Grill
Poolside Pizzeria
Princess Pizza
Provence Dining Room
Sabatini’s Italian Trattoria
The Bayou Cafe
The Grill (burgers & hot dogs)
Wheelhouse Bar

Art Gallery
Boutique
Duty-free shop
Future Cruise Sales
ScholarShip@Sea
Wedding Chapel

Card Room
Country club with golf simulator
Golf Simulator
Library
Mini-golf course
Shuffle Board
Swim-against-the-current lap pool

Kahytsinformation

Alternative afgange

Dato
Krydstogt
Skib
Nætter
Pris pr. person

Udfyld nedenstående felter

Tak – din forespørgsel er afsendt. Du vil modtage en kopi pr. mail. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et tilbud.
Enquiries

Få tilbud