7 nætter fra Los Angeles, Californien, USA med Carnival Panorama

Cruise ID 2015958

Sejlplan Los Angeles, Californien, USA / Til havs / Til havs / Puerto Vallarta, Mexico / Mazatlan, Mexico / Cabo San Lucas, Mexico / Til havs / Los Angeles, Californien, USA

Carnival Panorama

Krydstogt information

7 nætter   Carnival Panorama  

Afrejsedato

23-11-2024

Rejsebeskrivelse

Dato
Havn
Info
Ankomst
Afgang
23-11-2024
Los Angeles, Californien, USA
16.30

Hollywood-skiltet i Los Angeles indikerer, at denne by er hovedstad for verdens underholdning. Kom og oplev en levende by i konstant udvikling. Byen er over de sidste år blevet en multikulturel by, hvor større nye grupper af latinamerikanske- og asiatiske er begyndt at præge det demografiske billede.

24-11-2024
Til havs
25-11-2024
Til havs
26-11-2024
Puerto Vallarta, Mexico
09.00
21.00

Puerto Vallarta var engang et stille fiskerleje, nu er byen et populært feriemål. Liggende på den 45 km lange kurve, som kaldes for Banderas Bay, finder man Puerto Vallarta som trofast har forsøgt at beholde sin karakter som en lille by. Der er røde teglstenstage, lange rækker af balkoner og brostens belagte gader.

27-11-2024
Mazatlan, Mexico
09.30
18.00

Mazatlan er et spændende mix af det nye og det gamle Mexico. Mazatlan er blevet velsignet med en havn med en naturlig skønhed, og med bjergene som nabo, der rejser sig majæstetisk over byen, er det et utroligt smukt sted. Mazatlan var Mexicos første store ressort og ejer stadig en stor popularitet med uspolerede strande og venlige mennesker.

28-11-2024
Cabo San Lucas, Mexico
06.30
15.00

På spidsen af Baja-halvøen, hvor det blå Stillehav flyder sammen med Cotezhavet, kan du nyde en fantastisk udsigt. Cabo San Lucas er i sandhed en af Mexicos perler, med dens smukke beliggenhed.

29-11-2024
Til havs
30-11-2024
Los Angeles, Californien, USA
09.00

Hollywood-skiltet i Los Angeles indikerer, at denne by er hovedstad for verdens underholdning. Kom og oplev en levende by i konstant udvikling. Byen er over de sidste år blevet en multikulturel by, hvor større nye grupper af latinamerikanske- og asiatiske er begyndt at præge det demografiske billede.

Carnival Panorama blev søsat i 2019 og hører sammen med søsterskibene Carnival Vista og Carnival Horizon til rederiets Vista-klasse.

Carnival Panoraman er et ægte ‘Fun ship’ og på de 19 dæk er der også rigeligt plads til sjov, underholdning og afslapning for hele familien.

Skibet står for familiesjov på højeste niveau ssom f.eks. Sky Zone, Skyride, Sport Square, Lip Sync Battle, Seuss At Sea, Havana Bar, The Punchliner Comedy Club, Blue Iguana Tequila Bar, Alchemist Bar – og meget mere. Glem heller ikke den populære Guy’s Burger Joint, hvor du kan få frisklavede ægte amerikanske burgere og hotdogs – og meget mere.

Carnival WaterWorks med vandrutschebane findes naturligvis også, flere ungdomsprogrammer såsom Camp Ocean og Club O2 for vores yngste passagerer eller børnefri afslapningsområder ‘Serenity’ eller ‘Cloud9 Spa’.
Underholdning er en topprioritet og af skyhøjt niveau på Carnival Panorama. Der er ganske enkelt aktiviteter for enhver smag og aldersgruppe. Om aftenen venter den ultimative oplevelse i teatret eller gør dansegulvet usikkert på natklubben.

Carnival Crusie Lines’s mission er at gøre hele familien glad. Mens de voksne nyder livet ombord på deres måde, tager vores erfarne medarbejdere sig af de små. Børne- og ungdomsaktiviteter er opdelt i aldersgrupper og er den perfekte måde at møde nye venner og hygge sig lidt uden forældrene.

Carnival Panorama byder ganske enkelt på aktiviteter og underholdning for enhver smag og aldersgruppe.

Velkommen ombord på det imponerende Carnival Panorama!

Beach Pool
Cloud 9 Spa
Lanai Area
Serenity River Spa

BlueIguana Cantina
Bonsai Sushi
Ji Ji Asian Kitchen

Cherry on Top
Dr. Seuss Bookville
Family Harbor Lounge
Library
Ocean Plaza
Sky Ride
Warehouse Arcade

Internet Cafe

Alchemy Bar
Bonsai Teppanyaki
Carnival WaterWorks
Chef’s Table
Cucina del Capitano
Guy’s Pig & Anchor Smokehouse
Havana Bar
Horizon Restaurant
Lounge
Piano Bar
Pizzeria
RedFrog Rum Bar
Seafood Shack
Sports Square
Vista Restaurant

Club HAL
Lido Marketplace
Pixels Gallery
Tides Pool

Kahytsinformation

Alternative afgange

Dato
Krydstogt
Skib
Nætter
Pris pr. person

Udfyld nedenstående felter

Tak – din forespørgsel er afsendt. Du vil modtage en kopi pr. mail. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et tilbud.
Enquiries

Få tilbud