Norwegens Fjorde Ab Warnemünde

Cruise ID 1772705

Sejlplan Warnemünde, Tyskland / Til havs / Kristiansand, Norge / Haugesund, Norge / Stavanger, Norge / Eidfjord, Norge / Til havs / Warnemünde, Tyskland

AIDAdiva

Krydstogt information

7 nætter   AIDAdiva  

Afrejsedato

01-10-2022

Rejsebeskrivelse

Dato
Havn
Info
Ankomst
Afgang
01-10-2022
Warnemünde, Tyskland
18.00

Warnemünde er en charmerende gammel fiskerby som ligger ved mundingen af floden Warnow. Herfra er det muligt med udflugter til metropolen Berlin. Berlin er i dag en storby hvor kulturer mødes og hvor man stadig kan ane blandingen fra øst og vest.

02-10-2022
Til havs
03-10-2022
Kristiansand, Norge
08.00
14.00

Kristiansand ligger på sydkysten ved Skagerrak på en sandet landtange og er hovedbyen i det sydlige Norge. Kristiansand er kendt som en turistby med stor tilstrømning af tilrejsende i sommermånederne. I særdeleshed lokker Kristiansands Dyrepark mange turister til og hører til en af de mest besøgte turistattraktioner i Norge.

04-10-2022
Haugesund, Norge
08.00
14.00

Haugesund ligger i Rogaland i det sydvestlige Norge. Byen blev grundlagt i 1855, og voksede sig hurtigt stor på grund af de mange sild i farvandet ud for byen. Haugesund er kendt for sit lyserøde rådhus og sin charmerende havnefront.

05-10-2022
Stavanger, Norge
10.00
20.00

Stavanger er Norges fjerdestørste by. Havet har altid været vigtigt for byen, som er en søfartsby med fiskeri som hovederhverv. Byen er, set med historiske øjne, meget strategisk lagt i forhold til vikingernes togter over Nordsøen.

06-10-2022
Eidfjord, Norge
08.30
17.00

Eidfjord ligger ved Hardangerfjorden som er 179 km lang. Området omkring Hardangerfjorden er kendt for frugttræernes spektakulære blomstring om foråret og det meget smukke landskab.

07-10-2022
Til havs
08-10-2022
Warnemünde, Tyskland
08.00

Warnemünde er en charmerende gammel fiskerby som ligger ved mundingen af floden Warnow. Herfra er det muligt med udflugter til metropolen Berlin. Berlin er i dag en storby hvor kulturer mødes og hvor man stadig kan ane blandingen fra øst og vest.

Mit AIDAdiva erleben Sei eine neue Dimension individueller Seereisen. Im Theatrium genießen Sie fantastisches Entertainment, wann immer Sie möchten. In einer einzigartigen Erlebniswelt aus Theater, Bars und Marktplatz bieten wir Ihnen von früh bis spät die schönsten Anregungen für abwechslungsreiche Unterhaltung.

Eine der größten schwimmenden Wellness-Bereiche der Welt im karibischen Stil und das riesige Sonnendeck mit drei Pools eröffnen Ihnen ebenfalls paradiesische Möglichkeiten. In unserem Body & Soul Spa können Sie sich beispielsweise in der exklusiven Wellness Suite verwöhnen lassen oder in der Zen Lounge fernöstlichen Entspannungsritualen nachgehen.

Art Gallery
Conference Facilities
Dance Instruction
Flower Shop
Laundry Service
Medical Centre
Photo Shop
Reception
Shops
Tours Office

Cafe Mare
Theatre
Theme Nights

Kids Club
Library

In room access to E-mail
Internet Access Lounge
Satelite TV in Cabins

A la carte restaurant
Bar
Buffet
Champagne Bar
Cocktail Bar
Wine bar

Basketball
Fitness Center
Jogging Track
Nutritional Consultants
Volleyball
Yoga

Sauna
Spa
Steam Room
Sun Deck
Swimming Pool

Kahytsinformation

Udfyld nedenstående felter

Tak – din forespørgsel er afsendt. Du vil modtage en kopi pr. mail. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et tilbud.
Enquiries

Få tilbud