Ostsee Ab Warnemünde 1

Cruise ID 1772699

Sejlplan Warnemünde, Tyskland / Til havs / Tallinn, Estland / Skt. Petersborg, Rusland / Helsinki, Finland / Stockholm, Sverige / Til havs / Warnemünde, Tyskland

AIDAdiva

Krydstogt information

7 nætter   AIDAdiva  

Afrejsedato

08-10-2022

Rejsebeskrivelse

Dato
Havn
Info
Ankomst
Afgang
08-10-2022
Warnemünde, Tyskland
14.00

Warnemünde er en charmerende gammel fiskerby som ligger ved mundingen af floden Warnow. Herfra er det muligt med udflugter til metropolen Berlin. Berlin er i dag en storby hvor kulturer mødes og hvor man stadig kan ane blandingen fra øst og vest.

09-10-2022
Til havs
10-10-2022
Tallinn, Estland
14.00

Tallinn er Estlands hovedstad og ligger ved den vestlige Østersøkyst. En stor del af det gamle Tallinn er bevaret og torve og stenbelagte gader, smalle stræder og stenhuse i flere etager præger bybilledet. På højen oven for citydelen ligger den gamle kirke hvorfra der er en flot udsigt over byen og havnen.

11-10-2022
Skt. Petersborg, Rusland

Skt. Petersborg er rig på kulturarv og er et mesterværk i arkitekturen, der udtrykker Ruslands sjæl. I 1703 byggede Peter den Store en fæstning på bredden af Neva-floden og omkring 1712 var en ny by opstået. Elegante facader og strålende katedraler blev bygget langs byen kanaler. Byggeriet blomsterede under Katharina den Store og byen fik ny pragt med omfattende paladser, smukke parker og prægtige pladser designet af franske og italienske arkitekter.

12-10-2022
Helsinki, Finland
08.00
14.00

Helsinki er hovedstaden i Finland og ligger i landets sydlige del ved Østersøen og har en livlig skibstrafik med Sverige og Estland. Helsinki har mange smukke bygninger som ligger som en ramme rundt om byen. Man kan ikke undgå at blive betaget af den smukke hovedstad og det store skærgårdsområde ved indsejling til byen.

13-10-2022
Stockholm, Sverige
08.00
14.00

Egentligt startede Stockholm som en fæstning, der blev grundlagt i det 13. århundrede. Fæstningen voksede sig til en by og nu har byen spredt sig ud på 14 af de omkringliggende øer. Oplev en hovedstad der er så smuk, at du ikke må snyde dig selv for en gåtur rundt omkring i byen og langs vandet.

14-10-2022
Til havs
15-10-2022
Warnemünde, Tyskland

Warnemünde er en charmerende gammel fiskerby som ligger ved mundingen af floden Warnow. Herfra er det muligt med udflugter til metropolen Berlin. Berlin er i dag en storby hvor kulturer mødes og hvor man stadig kan ane blandingen fra øst og vest.

Mit AIDAdiva erleben Sei eine neue Dimension individueller Seereisen. Im Theatrium genießen Sie fantastisches Entertainment, wann immer Sie möchten. In einer einzigartigen Erlebniswelt aus Theater, Bars und Marktplatz bieten wir Ihnen von früh bis spät die schönsten Anregungen für abwechslungsreiche Unterhaltung.

Eine der größten schwimmenden Wellness-Bereiche der Welt im karibischen Stil und das riesige Sonnendeck mit drei Pools eröffnen Ihnen ebenfalls paradiesische Möglichkeiten. In unserem Body & Soul Spa können Sie sich beispielsweise in der exklusiven Wellness Suite verwöhnen lassen oder in der Zen Lounge fernöstlichen Entspannungsritualen nachgehen.

Art Gallery
Conference Facilities
Dance Instruction
Flower Shop
Laundry Service
Medical Centre
Photo Shop
Reception
Shops
Tours Office

Cafe Mare
Theatre
Theme Nights

Kids Club
Library

In room access to E-mail
Internet Access Lounge
Satelite TV in Cabins

A la carte restaurant
Bar
Buffet
Champagne Bar
Cocktail Bar
Wine bar

Basketball
Fitness Center
Jogging Track
Nutritional Consultants
Volleyball
Yoga

Sauna
Spa
Steam Room
Sun Deck
Swimming Pool

Kahytsinformation

Udfyld nedenstående felter

Tak – din forespørgsel er afsendt. Du vil modtage en kopi pr. mail. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et tilbud.
Enquiries

Få tilbud