12 nætter fra Valparaiso, Chile med Celebrity Infinity

Cruise ID 1766018

Sejlplan Valparaiso, Chile / Til havs / Puerto Montt, Chile / Chilean Fjords , South America / Strait of Magellan / Punta Arenas, Chile / Ushuaia, Argentina / Kap Horn, Chile / Til havs / Puerto Madryn, Argentina / Til havs / Montevideo, Uruguay / Buenos Aires, Argentina

Celebrity Infinity

Krydstogt information

12 nætter   Celebrity Infinity  

Afrejsedato

23-03-2023

Rejsebeskrivelse

Dato
Havn
Info
Ankomst
Afgang
23-03-2023
Valparaiso, Chile
18.45

Valparaiso er landets største havneby og er placeret i den centrale Chile. Byen er base for kongressen og flåden og er en vigtig uddannelsesby. Området omkring Valparaiso er smukt og udsigten fra bjergene over byen er eminent.

24-03-2023
Til havs
25-03-2023
Puerto Montt, Chile
08.00
18.00

Puerto Montt ligger i Chile og er en by i rivende udvikling. Dette skyldes bl.a. lakseopdræt samt en stor stigning i turismen. Byen er en udpræget fiskerby og centrum for et stort opland.

26-03-2023
Chilean Fjords , South America

These are some of the most magnificent fjords in the world. As your eyes work their way up the jagged walls of mammoth glaciers, you may be rewarded with an Andean condor sighting. On the ocean’s surface, the Magellan penguins always put on a good show.

27-03-2023
Strait of Magellan

This 360-mile strait isolates the Tierra del Fuego archipelago from the rest of the South American continent, and is named after the ambitious Portuguese explorer and mariner Ferdinand Magellan. You’ll retrace Magellan’s route as you make the shortest crossing from Atlantic to Pacific between two land masses this side of the Panama Canal.

28-03-2023
Punta Arenas, Chile
07.00
17.00

Punta Arenas er den sydligste by på det sydamerikanske kontinent. Byen ligger lige ud til Magellan strædet og var før åbningen af Panama kanalen omdrejningspunkt for skibsfarten mellem Stillehavet og Atlanterhavet.

29-03-2023
Ushuaia, Argentina
10.00
19.00

Ushuaia ligger i Argentina, og er den by der ligger på den sydligste breddegrad. I sommerperioden skinner solen 18 timer i døgnet og det giver alle muligheder for at iagttage et væld af bjerge og skove.

30-03-2023
Kap Horn, Chile

Kap Horn er det sydligste og mest isolerede sted i Amerika. De ujævne klipper og vindblæste bredder giver et stærkt og råt indtryk af mødet mellem Stillehavet og Atlanterhavet.

31-03-2023
Til havs
01-04-2023
Puerto Madryn, Argentina
08.00
16.00

Puerto Madryn ligger i Argentina og er turistcentrum for bl.a. dykning. Byen er også udgangspunkt for ture til naturområdet på Valdés halvøen. Valdés er ynglested for bl.a. pingviner, søløver og søelefanter.

02-04-2023
Til havs
03-04-2023
Montevideo, Uruguay
10.00
17.00

Montevideo ligger i Uruguay som er et landbrugsland med kvægdrift. Montevideo er en moderne by, men rødderne fra den gamle civilisation findes overalt. Montevideo er den største by i Uruguay og 80 % af landets eksport udgår herfra.

04-04-2023
Buenos Aires, Argentina
05.00

Buenos Aires er hovedstaden i Argentina og ligger ved udmundingen af Rio de la Plata, også kaldet Sølvfloden. Det officielle sprog er spansk, og de spanske påvirkninger er åbenbare. Man ser også impulser fra England, fx står der en Big Ben i en lille park, mens kongres huset Casa Rosada har arkitektur som minder om Frankrig. Buenos Aires er tangoens hovedstad og her findes tusindvis af tangorestauranter, hvor der danses hver aften.

Som led i Celebritys store moderniseringsprogram på $500 millioner vil Celebrity Infinity i november 2020 gennemgå store ændringer. Fra tilføjelse af nye kahytter og løftende designkoncepter samt teknologi på tværs af skibet til det nye private The Retreat soldæk og lounge for suitegæster.

Dyk ned i de nye senge faciliteter som er med cashmere madrasser – du vil blive omringet af luksus – bogstaveligt talt. Bliv forundret over moderniseringen af badeværelserne. Spis og drik i de nye restauranter og lounges – også i hovedrestauranterne, Oceanview Cafe, Sunset Bar og Rendezvous Lounge. Overgiv dine sanser i den nydesignede spaafdeling.

Din måde at cruise på, vil blive forandret ombord på Celebrity Infinity.

Aqua Spa
Beauty Salon
Sauna
Spa
Steam Room
Swimming Pool
Whirlpool

Blu Restaurant
Cova Café
Dining Room
The Conservatory
The Restaurant
Veranda

Children’s Play Area
Cinema
Fortunes Casino
Martini Bar
Michaels Club
Photo Gallery
Theatre

Interactive TV
Internet Access Lounge
Internet Cafe

Art Gallery
Conference Facilities
Photo Gallery

Card Room
Library

Aerobics/Yoga
Basketball
Fitness Equipment
Gym
Jogging Track

Kahytsinformation

Udfyld nedenstående felter

Tak – din forespørgsel er afsendt. Du vil modtage en kopi pr. mail. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et tilbud.
Enquiries

Få tilbud