7 nætter fra Itajai, Brasilien med MSC Armonia

Cruise ID 1942847

Sejlplan Itajai, Brasilien / Til havs / Punta del Este, Uruguay / Buenos Aires, Argentina / Til havs / Til havs / Ilhabela, Brasilien / Itajai, Brasilien

MSC Armonia

Krydstogt information

7 nætter   MSC Armonia  

Afrejsedato

14-01-2023

Rejsebeskrivelse

Dato
Havn
Info
Ankomst
Afgang
14-01-2023
Itajai, Brasilien
18.00
15-01-2023
Til havs
16-01-2023
Punta del Este, Uruguay
09.00
18.00

Punta del Este ligger i Uruguay. Området kan sammenlignes med den franske Riviera og byen har masser af smarte forretninger og gallerier. Nyd eftermiddagen på en af de mange cafeer og se på de mange soldyrkere.

17-01-2023
Buenos Aires, Argentina
08.00
18.00

Buenos Aires er hovedstaden i Argentina og ligger ved udmundingen af Rio de la Plata, også kaldet Sølvfloden. Det officielle sprog er spansk, og de spanske påvirkninger er åbenbare. Man ser også impulser fra England, fx står der en Big Ben i en lille park, mens kongres huset Casa Rosada har arkitektur som minder om Frankrig. Buenos Aires er tangoens hovedstad og her findes tusindvis af tangorestauranter, hvor der danses hver aften.

18-01-2023
Til havs
19-01-2023
Til havs
20-01-2023
Ilhabela, Brasilien
08.00
16.00

Denne smukke ø lever op til sit navn, der ellers i fortiden er blevet forbundet med sit skumle ry om at være et skjulested for smuglere og pirater. Stedet er blevet forvandlet fra forfejlede kaffeplantager til et stort park-lignende område med stier, der giver dig adgang til en frodig, grøn jungle med mange vandfald, hvor du kan stoppe op og nyde en svømmetur. Dykkere vil se store muligheder i at udforske nogle af de mange skibsvrag ud for kysten. Hvis sulten melder sig, så er der ikke noget bedre end friskfangede rejer ledsaget af Brasiliens nationale cocktail “caipirinha”.

21-01-2023
Itajai, Brasilien
08.00

Selv inden MSC Armonia har sat sejl, er det som at tage på opdagelsesrejse, når man stiger ombord. MSC Armonia er blevet renoveret for nylig, og er udvidet med nye, rummelige balkonkahytter, så man kan nyde den pragtfulde panoramaudsigt. Der er udbygget i restauranterne og buffeterne for at kunne byde på et endnu større udbud af lækkerier, og der er udvidet med et 330 m² stort område til musik og dans.

Sammen med førsteklasses samarbejdspartnere, som Chicco, LEGO og Namco er der skabt fantastiske nye legeområder til børn i alle aldre, blandt andet en spændende vandspark med masser af sjove vandlege.

For at kunne tilbyde endnu flere former for afslapning, er luksuriøse MSC Aurea Spa udbygget, som nu har mere plads til spabehandlinger.

La Fenice Theatre er en moderne nyfortolkning af traditionelt tilsnit. På dette skib skal aftenshowene bestilles i forvejen ombord (ikke nødvendigt på andre skibe). Der kan bestilles plads på tre hurtige måder: etabler forbindelse til skibets interne netværk (gratis via Wi-Fi) med mobil eller tablet, brug touch-skærmene, som er placeret rundt omkring på skibene, eller bed personalet om hjælp.

MSC Cruises tilbyder et hyggeligt og harmonisk skib i MSC Armonia.

Gym
Jogging Track
Sports Deck

Bar
Lido Bar
Lounge
Piano Bar
Pizzeria
The Pub
The Restaurant

Children’s Club
Children’s Play Area
Disco
Panorama Lounge
Photo Gallery
Theatre

Beauty Salon
Spa
Whirlpool

Card Room
Childrens Play Room
Library

Business Centre
Photo Gallery
Reception
Security Safe
Shopping Gallery
Shops

Kahytsinformation

Alternative afgange

Dato
Krydstogt
Skib
Nætter
Pris pr. person

Udfyld nedenstående felter

Tak – din forespørgsel er afsendt. Du vil modtage en kopi pr. mail. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et tilbud.
Enquiries

Få tilbud