Vi holder lukket 8.-9. juni pga. deltagelse i dåben af MSC Euribia

8 nætter fra Baltimore, Maryland, USA med Vision of the Seas

Cruise ID 1945328

Sejlplan Baltimore, Maryland, USA / Til havs / Charleston, South Carolina, USA / Orlando (Port Canaveral), Florida / Nassau, Bahamas / Freeport, Grand Bahama Island, Bahamas / Til havs / Til havs / Baltimore, Maryland, USA

Vision of the Seas

Krydstogt information

8 nætter   Vision of the Seas  

Afrejsedato

07-03-2024

30% RABAT t.o.m. 31/5

Rejsebeskrivelse

Dato
Havn
Info
Ankomst
Afgang
07-03-2024
Baltimore, Maryland, USA
18.00

Baltimore, Maryland, USA

Baltimore ligger i det østlige USA i Chesapeake Bay. Inderhavnen i Baltimore huser det verdenskendte akvarium og byen har et utal af museer som også er værd at besøge.

08-03-2024
Til havs
09-03-2024
Charleston, South Carolina, USA
08.00
18.00

Charleston, South Carolina, USA

Charleston bringer de kulturelle og historiske minder til live om den svundne æra i Sydstaterne. Byen var en af de største havnebyer tilbage i kolonitiden.

10-03-2024
Orlando (Port Canaveral), Florida
20.00

As the home of Kennedy Space Centre, Cape Canaveral is the launching point for all-out adventure in Central Florida. Its beaches offer a mix of family-friendly shores and secluded swathes of sand. And with Orlando’s theme park sprawl only an hour away, you can easily mingle with your favourite characters. Beyond the parks lie equally amusing gems packed with Old Florida character. Kayak past manatees in the Banana River Lagoon and zip line above alligators at Brevard Zoo. Discover notable art museums and Park Avenue’s ritzy charm. Orlando cruises give you access to trace the region’s roots at the Orange County Regional History Museum.

11-03-2024
Nassau, Bahamas
07.00
18.00

Nassau, Bahamas

Nassau ligger på Bahamas og byder på historiske monumenter, butikker, flotte strande og et stort udvalg af aktiviteter til lands og til vands. Øen er i dag selvstændig, men overalt er der mange minder om den britiske arv.

12-03-2024
Freeport, Grand Bahama Island, Bahamas
08.00
18.00

Freeport ligger på den nordligste af øerne i Bahamas. På øen finder man Lucayan national Park, butikker, flotte strande og et stort udvalg af aktiviteter til lands og til vands.

13-03-2024
Til havs
14-03-2024
Til havs
15-03-2024
Baltimore, Maryland, USA
07.00

Baltimore, Maryland, USA

Baltimore ligger i det østlige USA i Chesapeake Bay. Inderhavnen i Baltimore huser det verdenskendte akvarium og byen har et utal af museer som også er værd at besøge.

Vision of the Seas er en del af Vision-klassen. Vision-klassens skibe kaldes også ”lysets skibe”, idet de alle har glastag og glasvægge, der giver et unikt lysindfald og en perfekt udsigt over hav og land.

Om bord på Vision of the Seas finder du et stort udvalg af aktiviteter for hele familien. Et af skibets highlights er den udendørs klatrebane, hvor du kan prøve kræfter med hvor langt og hvor hurtigt du kan komme op. Trænger du til lidt tid, hvor du bare kan slappe af og nyde udsigten, så læg vejen forbi Viking Crown Lounge. Denne lounge ligger øverst på skibet og byder på en 360 graders panorama-udsigt. Her kan du nyde en stille stund, eller livlige aftener med live underholdning og noget godt i glasset. Til aftensmaden kan du og dine medrejsende mødes i restauranten Chops Grille, der er et rigtigt steakhouse med forskellige steaks, lækkert tilbehør og overdådige desserter.

Casino Royale
Masquerade Theatre
Showboat Lounge
Theatre

Aquarius Dining Room
Champagne Bar
Themed Bar and Lounges

Beauty Salon
Day Spa & Fitness Centre
Massage
Sauna
Solarium
Whirlpool

Business Centre
Photo Gallery
Photo Shop
Shore Excursion Office
Stunning Centrum

Fitness Center
Jogging Track

Adventure Ocean Youth Facilities
Card Room
Library
Outdoor Pool
Rock Climbing

Kahytsinformation

Alternative afgange

Dato
Krydstogt
Skib
Nætter
Pris pr. person

Udfyld nedenstående felter

Tak – din forespørgsel er afsendt. Du vil modtage en kopi pr. mail. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et tilbud.
Enquiries

Få tilbud