5 nætter fra Mobile, Alabama, USA med Carnival Ecstasy

Cruise ID 1727309

Sejlplan Mobile, Alabama, USA / Til havs / Cozumel, Mexico / Progreso, Mexico / Til havs / Mobile, Alabama, USA

Carnival Ecstasy

Krydstogt information

5 nætter   Carnival Ecstasy  

Afrejsedato

29-08-2022

Rejsebeskrivelse

Dato
Havn
Info
Ankomst
Afgang
29-08-2022
Mobile, Alabama, USA
16.00

Lad dig overvælde af sydens charme, i hjertet af ‘Sweet Home Alabama’, byen Mobile! Mobiles egne beboere ville nok beskrive byen med ord som festlig, farverig, cool og kulturel! Besøg blandt andet Battleship Memorial Park og oplev en fascinerende samling af luftfartøjer og skibe, der har været brugt under Anden Verdenskrig.

30-08-2022
Til havs
31-08-2022
Cozumel, Mexico
08.00
16.00

Cozumel lokker med sine fine strande, hvor der tilbydes et stort udbud af vandsport. Cozumel er specielt kendt for at være blandt verdens bedste steder at dykke. Her er mange små koralrev, hvor du kan se alt fra papegøjefisk til havskildpadder. For de kulturinteresserede er her også meget at opleve. Du kan bl.a. besøge små ruinbyer fra dengang, mayakulturen blomsterede på øen.

01-09-2022
Progreso, Mexico
08.00
16.00

Beliggende i den Mexicanske Golf, på den nordvestlige side af Yucatan-halvøen, ligger den tropiske havn, Progreso. At ankomme til Progreso er et eventyr i sig selv, da havnen kan prale af en af de længste moler i verden. Byen bliver ofte betragtet som indgangen til de antikke mayanske ruiner. Størstedelen af Progresos turister, ender på den smukke strand, hvor man kan nyde alt fra strandmassager til lækre lokalretter og sjove vandaktiviteter.

02-09-2022
Til havs
03-09-2022
Mobile, Alabama, USA
08.00

Lad dig overvælde af sydens charme, i hjertet af ‘Sweet Home Alabama’, byen Mobile! Mobiles egne beboere ville nok beskrive byen med ord som festlig, farverig, cool og kulturel! Besøg blandt andet Battleship Memorial Park og oplev en fascinerende samling af luftfartøjer og skibe, der har været brugt under Anden Verdenskrig.

Carnival Ecstasy er bygget i 1991 og er siden da løbende blevet opdateret, senest i 2019.

Ombord på Carnival Ecstasy kan både unge og ældre passagerer nyde deres ferie helt uden bekymringer. Med en kapacitet på 2.056 gæster er Carnival Ecstasy blandt de mindre skibe i Carnival-flåden. Men når det angår underholdning, aktiviteter og restauranter er det på ingen måde sine større søskende underlegent.

Børn og unge vil nyde ferien i ungdomsklubberne såsom Camp Ocean, Circle C eller Club O2.
Men der er også mange aktiviteter for voksne. Slap af i vores børnefri Serenity område, eller nyd en cocktail i vores Blue Iguana Tequila Bar. Vandrutsjebanerne og soppebassinerne i vandland WaterWorks byder også på sjov for alle aldre.

Ombord på dette flydende resort finder du aktiviteter for alle, uanset alder. Uanset om du har lyst til at svede i fitnesscentret, deltage i en af de mange aktiviteter, tage en dukkert i poolen, eller shoppe. Her er alt hvad dit hjerte begærer

Carnival Cruise Lines mission er at gøre hele familien glad. Mens de voksne nyder livet ombord på deres måde, tager vores erfarne medarbejdere sig af de små. Børne- og ungdomsaktiviteter er opdelt i aldersgrupper og er den perfekte måde at møde nye venner og hygge sig lidt uden forældrene.

Ombord på skibene er underholdning en topprioritet og på højt niveau. Du kan nyde Las Vegas-style shows i teatret, prøve lykken i kasinoet, eller spadsere en tur på dækket under en stjernespækket himmel. Der er aktiviteter for enhver smag og aldersgruppe.

Velkommen ombord på Carnival Ecstasy!

Aerobics/Yoga
Gym
Jogging Track
Wellness Centre

Card Room
Circle C Kids Club
Kids Club
Library
Nightclub
Outdoor Pool
Twister Water Slide

Alchemy Bar
Azure Bar & Cafe
Bar
Bar
BlueIguana Tequila Bar
Carnival WaterWorks
Coffee Bar
Dining Room
Guy’s Burger Joint
Lounge
Panorama Bar
Piano Bar
Pizzeria
Poolside Bar
RedFrog Rum Bar
Salad Bar
Snack Bar
Sushi Bar

Internet Access Lounge
Internet Cafe

Bar/lounge Area
Camp Ocean
Cherry on Top
Children’s Club
Children’s Play Area
China Town Lounge
Club Medusa
Crow’s Nest
Dance Club
Galaxy of the Stars Cocktail
Main Lounge
Starlight Aft Lounge
Stripes Discotheque
The Song Lounge

Art Gallery
Atrium
BlueIguana Cantina
Conference Room
Gift Shop
Shopping Gallery
The Fun Shops

Beauty Salon
Massage
Sauna
Spa
Steam Room
Swimming Pool
Whirlpool

Kahytsinformation

Alternative afgange

Dato
Krydstogt
Skib
Nætter
Pris pr. person

Udfyld nedenstående felter

Tak – din forespørgsel er afsendt. Du vil modtage en kopi pr. mail. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et tilbud.
Enquiries

Få tilbud