AUSTRALIEN & NEW ZEALAND

Fra kridhvide strande til rustrød outback. Golde ørkener, frodige regnskove, koralrev, mangfoldige metropoler og et enestående dyreliv. Australien og New Zealand er fyldt til bristepunktet med oplevelser.

Down Under

Rejs til den anden side af kloden og forbered dig på dit livs eventyr i landet ”Down Under”. Australien byder på alt fra tropisk regnskov, knastørre ørkener, farverige koralrev og kridhvide sandstrande til moderne verdensmetropoler og ældgammel aboriginerkultur.

Sydøen i New Zeland byder velkommen med dybe fjorde omkranset af lodrette klippevægge og strandene mod nord ligner lokkende reklamebilleder. Australien og New Zealand er fuld af vilde oplevelser.

Koalaer og kænguruer

Australien er et af verdens ældste kontinenter og har skabt grobund for et væld af dyr og planter, som kun findes her. Se de skønne koalaer hygge sig i eukalytustræerne og bliv mødt af kænguruerne hvor end du går.

Udover de pelsede dyr byder Australien på et hav af spændende krybdyr, ikke mindst verdens største krokodille, samt et smukt fugleliv med emuer, farvestrålende papegøjer, kakaduer, undulater, latterfugle og meget mere. Australien er en af verdens helt store naturperler.

På havet kan man være heldig at støde på hvaler og sæler, der dovent tager en slapper fra dagens anstrengelser på kystens klippe.

New Zealand

New Zealand er måske det sted på jordkloden, hvor naturen udfolder sig på allersmukkeste vis. Her mødes man af majestætiske bjerge, sydende vulkaner, uberørte dale og kilometerlange strande. Læg hertil charmerende byer, som hovedstaden Wellington, Christchurch, Dunedin og storbyen Auckland, der emmer af autenticitet og engelsk kolonicharme.

New Zealand består grundlæggende af to øer: Nordøen og Sydøen, som hver især begejstrer med deres særegne karakteristika. Nordøen imponerer med bl.a. sine vulkaner, varme kilder, strande, Maorikultur og vinmarker. Sydøens natur ligner en nordisk nabo, med isgletsjere, tårnende bjerge, dybe fjorde, brusende vandfald og klare bjergsøer. Det er også her du finder den verdensberømte fjord, Milford Sound.

Spændende metropoler

Oplev Australiens største by, Sydney, der med vartegn som Sydney Harbour Bridge og Operahuset byder dig velkommen. Gå også på opdagelse i den historiske bydel, The Rocks, eller nyd en afslappende strandtur på den populære Bondi Beach.

Brisbane er en fantastisk bade- og surferdestination, der populært går under navnet Surfer’s Paradise. Melbourne er en spektakulær blanding af ny og gammel arkitektur og et sandt mekka når det kommer til madoplevelser.

New Zealands største by, Auckland, ligger smukt ud til havet i Northland. Nyd udsigten fra toppen af Sky Tower på 328 meter over byen.

Uluru og Tasmanien

Ayers Rock, også kaldet Uluru, står som en majestætisk klippe i den australske ørken og er med sin rødbrune sandstensfarve et helligt sted for de australske aboriginals. Lad dig fortrylle af denne befolkningsgruppes helt unikke forhold til naturen og lær om forfædrene gennem klippekunst og kunstmuseer.

Du kan også opleve Tasmanien, der er adskilt fra det australske fastland af det 200 km brede Bass Strait. En smuk og sparsomt befolket ø, med masser af kultur fra englændernes tid, charmerende byer og unikke landskaber. Besøg den gamle fængselskoloni, Port Arthur, med gamle ruiner fra tiden da Tasmanien var en anstalt for straffefanger.

Store eventyr

Du kan ikke komme meget længere væk hjemmefra end Australien og New Zealand – og det er da også en helt anden verden, der venter dig her. Snorkel blandt farvestrålende fisk ved verdens største koralrev, Great Barrier Reef og se solopgangen over Ayers Rock omgivet af Australiens røde ørken. Studér klippemalerier fra tidernes morgen, tag på vinsmagning i berømte vindistrikter og oplev wombats i fri natur.

Hvis der er et sted i verden, hvor du både kan opleve en overvældende smuk natur, lækre strande og inspirerende storbyer, må det være Australien og New Zealand.

Populære krydstogter i Australien & New Zealand

Bladr gennem vores populære krydstogter i Australien & New Zealand herunder eller se hele udvalget her

12 nætter fra Auckland, New Zealand

Norwegian Spirit

03. januar 2023
fra kr. 12.137 pr. pers.

6 nætter fra

Queen Elizabeth

01. marts 2023

14 nætter fra Auckland, New Zealand

Coral Princess

29. december 2022
fra kr. 15.060 pr. pers.

13 nætter fra Auckland, New Zealand

Majestic Princess

29. januar 2023
fra kr. 11.960 pr. pers.

5 nætter fra

Queen Elizabeth

22. februar 2023

14 nætter fra Auckland, New Zealand

Noordam

25. marts 2023
fra kr. 20.550 pr. pers.

17 nætter fra Melbourne, Australien

Azamara Quest

04. januar 2023
fra kr. 34.755 pr. pers.

23 nætter fra

Queen Elizabeth

22. februar 2023

13 nætter fra Sydney, Australien

Majestic Princess

16. januar 2023
fra kr. 11.928 pr. pers.

Udfyld nedenstående felter

Enquiries