BAHAMAS

En perlerække af bountyøer med idylliske strande. Under havoverfladen svømmer farvestrålende fisk i det klareste vand. Dyk ned i en historie med slaver og pirater og sæt tænderne i en saftig, friteret konkylie.

Solrigt paradis

Bahamas består af 29 større øer, 600 mindre og 2.500 bittesmå skær sydøst for Florida. Bahamas er teknisk set ikke beliggende i Det Caribiske Hav, men regnes alligevel for at være en del af Caribien. Øriget strækker sig over 1.300 km i længden og rager kun 40-60 m op over havoverfladen, som var de toppe af et sunket bjerglandskab.

Her finder du jordens klareste havvand, hvide sandstrande så langt øjet rækker, sol året rundt og et væld af aktiviteter. Giv dig i kast med alt fra kiteboarding, kajak, snorkling, fiskeri, vandscootere og bådture, hvor du kan være heldig at se hajer og delfiner. Besøg også en af de mange underjordiske grotter og huler.

Husk dykkerbriller

Bahamas har det klareste havvand i verden, hvilket gør øgruppen til en sublim dykker- og snorkeldestination. Oplev verdens tredjestørste koralrev med en sigtbarhed på mere end 60 meter. Er du modig, kan du svømme med hajer. Ellers kan du holde dig til eksotiske fisk og koraller i alle regnbuens farver – fra dybe koralvægge til revfisk, rokker og havskildpadder.

Fascinerende historie

For de historieinteresserede findes der også et væld af oplevelser på Bahamas. Du kan f.eks. besøge det fascinerende Fort Charlotte og fordybe dig i kolonialhistorie. Fortet er fra britisk kolonitiden, bygget på en bakke med smuk udsigt over havnen i Nassau og ligger en kort gåtur fra krydstogtskibsterminalen.

Paradise Island er også kendt for sine interessante museer, hvor du kan lære mere om piraternes historie eller blive opslugt af den urovækkende slavehandel, der har præget området i flere århundrede.

CocoCay

Oplev Royal Caribbeans private ø, CocoCay. Øen er en perfekt blanding af “Thrill and Chill”, hvor eksotisk lagune og forlystelsespark smelter sammen til et sandt ferieparadis. Nyd solen på de smukke palmestrande eller kast dig over øens mange tilbud.

Oplev Nordamerikas højeste vandrutsjebane i det kæmpe vandland, udforsk øen ad snoede vandrestier, hop på en vandscooter og svæv over øen i luftballon eller med zipline. Øen er en oase med en masse ferskvandspools, volleyballbaner, beach-klubber og fantastiske strandområder. Læn dig tilbage og nyd solen i din private cabana.

Eksotisk køkken

Bahamas har et spændende og eksotisk køkken. Som ønation er den lokale befolkning afhængige af fiskeri og du vil altid kunne smage på lækre friskfangede fisk og skaldyr.

En af specialiteterne er friturestegt konkylie, som kan skylles ned med lækker lokalproduceret øl eller rom. Glæd dig også til alverdens tropiske frugter.

Kombiner med Florida

I Bahamas får du sol, afslapning og eksotiske rytmer i massevis. De fantastiske omgivelser kombineret med det store udvalg af aktiviteter skaber de helt ideelle rammer for en ekstraordinær badeferie i paradis.

Som udgangspunkt starter krydstogter til Bahamas i Florida, og for at få mest ud af den lange rejse, kan man med fordel kombinere sit Bahamas-eventyr med nogle dage i f.eks. Miami. På den måde får du det bedste af to verdener.

Populære krydstogter til Bahamas

Bladr gennem vores populære krydstogter til Bahamas herunder eller se hele udvalget her

3 nætter fra Miami, Florida, USA

Freedom of the Seas

23. december 2022
fra kr. 6.722 pr. pers.

3 nætter fra Miami, Florida, USA

Carnival Conquest

19. maj 2023
fra kr. 2.669 pr. pers.

7 nætter fra Tampa, Florida, USA

Serenade of the Seas

31. december 2022
fra kr. 10.195 pr. pers.

Udfyld nedenstående felter

Tak – din forespørgsel er afsendt. Du vil modtage en kopi pr. mail. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et tilbud.
Enquiries

Få tilbud