Krydstogter i Asien

Østen er en mangfoldighed af sanselige oplevelser. Tag på eventyr blandt hvide sandstrande, farvestrålende koralrev, frodig regnskov, antikke templer og pulserende storbyer.

Hele pakken

Hvad enten du er til afslappet badeferie ved smukke paradisstrande med svajende palmer eller higer efter kultur og unikke oplevelser, er Asien det rette rejsemål. Her kan du opleve fortryllende templer og smukke risterrasser, frodige jungleeventyr og måske det mest gæstfri folkefærd i verden.

Uanset hvor i Asien din krydstogtrejse går til, føler du dig velkommen fra første sekund.

Et eksotisk paradis

Drømmer du om kridhvide sandstrande, krystalklart badevand og palmetræer i massevis, er Asien et sandt mekka for dig. Her finder du nemlig nogle af verdens bedste strande.

Bali er kendt som en paradisø med mange populære strande, men her er også majestætiske vulkanske toppe, rismarker og de mange aber i Ubud. Filippinerne består af mere end 7.000 eventyrlige øer med uberørt jungle og vidtstrakte sandstrande indrammet af kokospalmer og et overdådigt øhav med et betagende undervandsliv. Indonesien passer også ind i drømmen om et tropisk paradis. Her er azurblåt hav, kridhvide strande, dyb regnskov, eksotisk mad og en venlig befolkning.

Templer og helligdom

Religion og spiritualitet spiller en væsentlig rolle i Asien. Hvor end dit krydstogt går til, finder du massevis af templer, helligdomme og antikke områder. For hvert skridt du tager ind i de ældgamle rødder landet besidder, hører der en spændende historie til. De mange gamle buddhistiske templer og smukke gamle kongepaladser fortæller om en stolt og kulturel fortid.

Oplev f.eks. Kandy i Sri Lanka, der er et af buddhismens mest hellige templer. Forgyldte pagoder og templer dominerer både Myanmars byer og landlige landskaber. Cambodias kronjuvel er Angkor Wat-templet, som hvert år besøges af en million mennesker, mens der i Japan er en overflod af gamle buddhistiske templer og Shinto-helligdomme i Kyoto.

Mangfoldig magi

Asien er alene i kraft af sin størrelse næsten umulig at beskrive. Vietnam sprudler af liv, farver og dufte, smukke bjerge, grønne rismarker og et utal af scootere. Kina byder på alt fra smukke, gamle kulturskatte til pulserende storbyliv med masser af shopping, mens Japan lokker med kirsebærblomster, te-ceremonier og Tokyos store, lysende reklametavler.

I Bhutan, det lille kongedømme i Himalaya, ser du dansende bhutanere i traditionelle folkedragter der blander sig med smilende, rødklædte munke. Bangkok er en by med modsætninger: højhuse og populære klubber findes i overflod, men det gør gyldne templer og livlige gademarkeder også.

Thailand byder på de skønneste strande, spændende kultur og et vanedannende køkken. Her kan du dykke efter eksotiske fisk eller tage på tropisk jungletrekking. I provinsen Krabi kan du opleve de mest fantastiske paradisøer med skønne strande – og det et must at tage på bådudflugter i den spektakulære skærgård i Phra Nang Bay.

Gæstfri befolkning

Asiens velsmagende køkken er alene en god grund til at rejse dertil. Thailands kokosretter, vietnamesiske nudelsupper og bahn mi sandwich, cambodjansk fishmok og kuy teav, Japans sushi og ramen nudelsupper, er blot et lille udpluk af de fantastiske retter du kan glæde dig til.

I Asien finder du alle ingredienserne til at skabe den perfekte krydstogtrejse. Havet er azurblåt, strandene kridhvide og maden fænomenal. Pak kufferten og tag med til det uopdagede Asien, hvor du kommer helt tæt på et imødekommende folkefærd.

Populære krydstogter i Asien

0 nætter fra

Krydstogter i Asien

7 nætter fra Yokohama (Tokyo), Japan

Diamond Princess

08. september 2023
fra kr. 7.964 pr. pers.

17 nætter fra Yokohama (Tokyo), Japan

Azamara Quest

18. april 2023
fra kr. 23.575 pr. pers.

21 nætter fra Sydney, Australien

Royal Princess

06. april 2024
fra kr. 15.140 pr. pers.

11 nætter fra Tokyo, Japan

Norwegian Jewel

19. oktober 2023
fra kr. 20.059 pr. pers.

12 nætter fra Keelung (Taipei), Taiwan

Norwegian Jewel

30. oktober 2023
fra kr. 16.012 pr. pers.

11 nætter fra

Norwegian Jewel

07. februar 2024

15 nætter fra Dubai, De Forenede Arabiske Emirater

Azamara Journey

20. november 2023
fra kr. 18.178 pr. pers.

12 nætter fra Hong Kong, Hong Kong

Celebrity Solstice

10. december 2023
fra kr. 8.752 pr. pers.

12 nætter fra Singapore, Singapore

Celebrity Solstice

28. november 2023
fra kr. 17.676 pr. pers.

28 nætter fra Singapore, Singapore

Westerdam

25. november 2023
fra kr. 32.168 pr. pers.

28 nætter fra Singapore, Singapore

Westerdam

20. januar 2024
fra kr. 34.342 pr. pers.

28 nætter fra Hong Kong, Hong Kong

Westerdam

06. januar 2024
fra kr. 33.592 pr. pers.
Søgekriterier Klik for at fravælge
  Filter

  Finder aktuelle krydstogter


  Udfyld nedenstående felter

  Tak – din forespørgsel er afsendt. Du vil modtage en kopi pr. mail. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et tilbud.
  Enquiries

  Få tilbud