Krydstogter i Nordeuropa

Oplev vores fantastiske nabolande ombord på et flydende luksushotel. Glæd dig til stejle klippevægge i de norske fjorde til brostensbelagte stræder i gamle middelalderbyer.

Store oplevelser tæt på

Et krydstogt behøver ikke at gå til fjerne destinationer, for at give dig store oplevelser med hjem i bagagen. Faktisk finder du flere af Europas mest populære krydstogtsdestinationer her i Nordeuropa.

Mange af vores krydstogter starter direkte fra København – så kan rejsen vist ikke starte og slutte mere komfortabelt.

Verdens smukkeste sørejse

Fjorde og bjerge. Midnatssolen og nordlyset. Mange definerer Norge med landets naturlige vidundere. Når man befinder sig i Norge, forstår man hvorfor. Norges natur er dramatisk og forskelligartet og spænder fra fredfyldte skovklædte bakker i sydøst og spektakulære fjorde og gletsjere i vest til arktisk vildmark i nord.

Norge har en af de smukkeste kyststrækninger i verden. Når fjeldsiderne tårner op på hver sin side af skibet, føler man sig lille og ydmyg. Det norske fjordlandskab er storslået og sammen med de lange sommerdage og det unikke lys i Nordeuropa, giver det en helt unik krydstogtsoplevelse.

Skibene sejler både indenfjords og passerer smalle fjorde og også ude på det åbne hav, forbi stejle bjerge, vandfald og forvitrede klippeøer, i nordlyset og i midnatssolen. Store højdepunkter tæller bl.a. den imponerende Geirangerfjord og Nordkap, Norges nordligste punkt.

Østersøens magi

Et krydstogt i Østersøen byder på en perlerække af oplevelser. De baltiske lande byder ind med flotte gamle byer og en anderledes kultur. Sejlturen gennem den svenske skærgård til Stockholm er ganske enkelt unik. 

Skønt afstandene er korte, er byerne i Østersøen vidt forskellige. Tallinn er den mest vedligeholdte middelalderby i det nordlige Europa. Du kan bl.a. opleve Toompea-højen, hvor det siges at Dannebrog i år 1219 faldt ned fra himlen.

Helsinki ligger betagende smukt i den finske bugt. Den urbane hovedstad er en kombination af det traditionelt eksotiske fra østen og den moderne skandinaviske livsstil.

Du kan opleve hovedstæder som Riga, Helsinki, Tallinn og Stockholm samt Ruslands kulturhovedstad Skt. Petersborg, med en overvældende mængde af kunst og arkitektur, heriblandt Eremitagen og Vinterpaladset.

De Britiske Øer

De Britiske Øer emmer af eventyrlige slotte, en rig historie, som går årtusinder tilbage, fortryllende byer og fantastiske grønne landskaber. Få naturen helt ind under huden, når du mødes af fascinerende scenerier med smukke søer, skovklædte bakker og imponerende bjerge i Skotland, Irland, Orkneyøerne, England og Nordirland.

Glæd dig til rå skønhed, isolerede kyster, slotte, kilte, klaner og den bedste whisky. De mange øer byder på fred og ro kombineret med varm gæstfrihed i de små lokalsamfund. Landskaberne er som taget ud af et maleri og den nøje bevarede gæliske kultur skaber en enestående følelse af at rejse tilbage i tiden.

Nordatlantens rå natur

Et krydstogt til Nordatlanten er helt unik. Kun få steder i verden har du mulighed for at opleve så storslåede naturoplevelser som på Grønland og Island.

På Island har vulkanernes enorme kræfter og havets vildskab for alvor sat deres præg på naturen – og det er et enestående syn. Mindst lige så fantastisk er de lokales måde at indrette sig efter den rå natur, hvilket har givet grobund for en spændende og unik kultur. Lad krop og sjæl blive forkælet i varme kilder, oplev skoldhede geysere, tag på hvalsafari og se de mest fortryllende vandfald.

Grønland er verdens største ø og 80% af øen er dækket af is. Hør gletsjernes karakteristiske knurren, når nye, majestætiske isbjerge kælves og flyder ud i fjorden. Det er også her at du kan opleve verdens største dyr, blåhvalen, samt fuglekolonier, moskusokser og selvfølgelig slædehunde.

Gammel histore og naturskønhed

Hvis du er til naturskønhed af ypperste klasse og spændende historie, er et krydstogt i Nordeuropa lige noget for dig.

Hvad end det er Norges kyster, de grønne vidder i det skotske højland eller måske Baltikums middelalderbyer der trækker i dig, kan du være sikker på et uimodståeligt krydstogt.

Populære krydstogter i Nordeuropa

0 nætter fra

Krydstogter i Nordeuropa

7 nætter fra Southampton, England

MSC Virtuosa

17. juni 2023
fra kr. 5.799 pr. pers.

0 nætter fra

Krydstogter i Nordeuropa

0 nætter fra

Krydstogter i Nordeuropa

11 nætter fra Hamborg, Tyskland

MSC Preziosa

28. maj 2023
fra kr. 10.399 pr. pers.

0 nætter fra

Krydstogter i Nordeuropa

7 nætter fra

Costa Firenze

10. juni 2023

9 nætter fra Hamborg, Tyskland

MSC Preziosa

15. oktober 2023
Søgekriterier Klik for at fravælge
  Filter

  Finder aktuelle krydstogter


  Udfyld nedenstående felter

  Tak – din forespørgsel er afsendt. Du vil modtage en kopi pr. mail. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et tilbud.
  Enquiries

  Få tilbud