Krydstogter til Bermuda

Bermuda byder på lange lyserøde sandstrande, perfekt dykkervand, drypstenshuler, masser af historiske seværdigheder og et gæstfrit folkefærd.

Uendelig havudsigt

Bermuda er en øgruppe i Atlanterhavet. Mange tror, at Bermuda ligger i Caraibien, men i virkeligheden ligger Bermuda ca. 1.500 km nord for Caribien. Øgruppen er en del af et stort koralrev og består af omkring 150 øer, hvoraf de syv største er forbundet med broer. Kun 20 af øerne er beboede.

Bermuda er kun godt 50 km² stort og ikke mere end 3 km på det bredeste sted. Man kan derfor altid se havet, uanset hvor man befinder sig på Bermuda. Et krydstogt til Bermuda byder på eksotisk stemning, vidunderlige strande og en spændende kultur.

Lyserøde sandstrande

Bermuda har adskillige smukke strande, men det helt særlige her er, at sandet er lyserødt. Det lyserøde sand stammer fra knuste, lyserøde skaller fra havdyr, der er blandet med det ’normale’ hvide strandsand.

Det er formentligt de lange, lyserøde strande, der for alvor tiltrækker turister. Der er så mange, at man sagtens kan finde en strand helt for sig selv, hvis man vil. Du kan dase i solen, bade eller dyrke enhver tænkelig form for vandsport.

Gammel britisk koloni

Bermuda er opkaldt efter søfareren, Juan Bermúdez, som i 1505 opdagede øgruppen i Atlanterhavet. Først i 1609 kom der bosættere til øerne. Fem år senere blev Bermuda overgivet til den britiske konge og er dermed Storbritanniens ældste kronkoloni.

I dag har Bermuda 65.000 indbyggere, som hovedsagelig er efterkommere af slaver fra både Vestindien og Vestafrika, engelske bosættere, irske eventyrere, udviste nordamerikanske fanger og portugisiske emigranter.

SNORKLING & DYKNING

Bermuda består af utallige koraløer og er kendt for sit krystalklare vand. Øgruppen er derfor det optimale sted for snorkling og dykning. Det eneste du behøver for at opleve det vidunderlige liv under havoverfladen, er snorkel og dykkermaske. Svøm forbi farverige fisk som papegøjefisken og nyd synet af de smukkeste koraller.

Spændende byer

Mange af de engelske traditioner lever videre i bedste velgående på Bermuda. I hovedstaden, Hamilton, ligger pastelfarvede huse side om side i byens gader. Man får næsten følelsen af at befinde sig i en engelsk by – men de varme temperaturer siger noget helt andet.

Besøg de flotteste engelske kolonibygninger og gå ikke glip af Royal Naval Dockyard – et britisk militærkvarter fra 1812-1957. Her findes bl.a. Bermuda Maritime Museum, hvor man bevæger sig rundt i den engelske flådes gamle fort.

Gæstfri befolkning

Bermuda er et paradis for golfspillere og langt de fleste indbyggere spiller golf. Faktisk er Bermuda det sted i verden, med flest golfbaner i forhold til indbyggertallet.

På Bermuda hilser alle på dig fra første sekund. Her mødes man af den mest venlige og imødekommende befolkning, man overhovedet kan forestille sig. Tag på krydstogt til Bermuda og få en en eksotisk ferie med sol, lækre strande og store oplevelser.

Lad os planlægge din krydstogtrejse til Bermuda.

Populære krydstogter til Bermuda

Bladr gennem vores populære krydstogter til Bermuda herunder eller se hele udvalget her

0 nætter fra

Krydstogter til Bermuda

7 nætter fra

Norwegian Joy

21. maj 2023

9 nætter fra Baltimore, Maryland

Enchantment of the Seas

28. juli 2022

0 nætter fra

Krydstogter til Bermuda

0 nætter fra

Krydstogter til Bermuda

0 nætter fra

Krydstogter til Bermuda

7 nætter fra Cape Liberty

Celebrity Summit

30. juli 2023
fra kr. 8.344 pr. pers.

6 nætter fra Baltimore, Maryland

Enchantment of the Seas

02. september 2022
fra kr. 3.051 pr. pers.

0 nætter fra

Krydstogter til Bermuda

0 nætter fra

Krydstogter til Bermuda

7 nætter fra New York

Norwegian Getaway

17. marts 2024
fra kr. 7.817 pr. pers.

7 nætter fra Boston

Norwegian Pearl

18. august 2023
fra kr. 7.102 pr. pers.

13 nætter fra Barcelona

Celebrity Reflection

31. oktober 2022
fra kr. 8.769 pr. pers.

0 nætter fra

Krydstogter til Bermuda

Udfyld nedenstående felter

Tak – din forespørgsel er afsendt. Du vil modtage en kopi pr. mail. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et tilbud.
Enquiries