Krydstogter til Bermuda

Bermuda byder på lange lyserøde sandstrande, perfekt dykkervand, drypstenshuler, masser af historiske seværdigheder og et gæstfrit folkefærd.

Uendelig havudsigt

Bermuda er en øgruppe i Atlanterhavet. Mange tror, at Bermuda ligger i Caraibien, men i virkeligheden ligger Bermuda ca. 1.500 km nord for Caribien. Øgruppen er en del af et stort koralrev og består af omkring 150 øer, hvoraf de syv største er forbundet med broer. Kun 20 af øerne er beboede.

Bermuda er kun godt 50 km² stort og ikke mere end 3 km på det bredeste sted. Man kan derfor altid se havet, uanset hvor man befinder sig på Bermuda. Et krydstogt til Bermuda byder på eksotisk stemning, vidunderlige strande og en spændende kultur.

Lyserøde sandstrande

Bermuda har adskillige smukke strande, men det helt særlige her er, at sandet er lyserødt. Det lyserøde sand stammer fra knuste, lyserøde skaller fra havdyr, der er blandet med det ’normale’ hvide strandsand.

Det er formentligt de lange, lyserøde strande, der for alvor tiltrækker turister. Der er så mange, at man sagtens kan finde en strand helt for sig selv, hvis man vil. Du kan dase i solen, bade eller dyrke enhver tænkelig form for vandsport.

Gammel britisk koloni

Bermuda er opkaldt efter søfareren, Juan Bermúdez, som i 1505 opdagede øgruppen i Atlanterhavet. Først i 1609 kom der bosættere til øerne. Fem år senere blev Bermuda overgivet til den britiske konge og er dermed Storbritanniens ældste kronkoloni.

I dag har Bermuda 65.000 indbyggere, som hovedsagelig er efterkommere af slaver fra både Vestindien og Vestafrika, engelske bosættere, irske eventyrere, udviste nordamerikanske fanger og portugisiske emigranter.

SNORKLING & DYKNING

Bermuda består af utallige koraløer og er kendt for sit krystalklare vand. Øgruppen er derfor det optimale sted for snorkling og dykning. Det eneste du behøver for at opleve det vidunderlige liv under havoverfladen, er snorkel og dykkermaske. Svøm forbi farverige fisk som papegøjefisken og nyd synet af de smukkeste koraller.

Spændende byer

Mange af de engelske traditioner lever videre i bedste velgående på Bermuda. I hovedstaden, Hamilton, ligger pastelfarvede huse side om side i byens gader. Man får næsten følelsen af at befinde sig i en engelsk by – men de varme temperaturer siger noget helt andet.

Besøg de flotteste engelske kolonibygninger og gå ikke glip af Royal Naval Dockyard – et britisk militærkvarter fra 1812-1957. Her findes bl.a. Bermuda Maritime Museum, hvor man bevæger sig rundt i den engelske flådes gamle fort.

Gæstfri befolkning

Bermuda er et paradis for golfspillere og langt de fleste indbyggere spiller golf. Faktisk er Bermuda det sted i verden, med flest golfbaner i forhold til indbyggertallet.

På Bermuda hilser alle på dig fra første sekund. Her mødes man af den mest venlige og imødekommende befolkning, man overhovedet kan forestille sig. Tag på krydstogt til Bermuda og få en en eksotisk ferie med sol, lækre strande og store oplevelser.

Lad os planlægge din krydstogtrejse til Bermuda.

Populære krydstogter til Bermuda

0 nætter fra

Krydstogter til Bermuda

10 nætter fra

MSC Seascape

26. november 2022

5 nætter fra New York, USA

Norwegian Getaway

01. februar 2023
fra kr. 4.012 pr. pers.

7 nætter fra New York, USA

Norwegian Joy

21. maj 2023
fra kr. 7.050 pr. pers.

0 nætter fra

Krydstogter til Bermuda

7 nætter fra Cape Liberty, New York, USA

Celebrity Summit

30. juli 2023
fra kr. 8.370 pr. pers.

0 nætter fra

Krydstogter til Bermuda

0 nætter fra

Krydstogter til Bermuda

7 nætter fra Boston, Massachusetts, USA

Norwegian Pearl

18. august 2023
fra kr. 8.205 pr. pers.

0 nætter fra

Krydstogter til Bermuda

5 nætter fra New York, USA

Liberty of the Seas

10. august 2023
fra kr. 5.694 pr. pers.
Søgekriterier Klik for at fravælge
  Filter

  Finder aktuelle krydstogter


  Udfyld nedenstående felter

  Tak – din forespørgsel er afsendt. Du vil modtage en kopi pr. mail. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et tilbud.
  Enquiries

  Få tilbud