Krydstogter til Dubai & Emiraterne

Kunstige paradisøer, gold ørken og pulserende storbyer – alt sammen krydret med ekstrem luksus. Et krydstogt til Dubai & De Forenede Arabiske Emirater har hele pakken.

Oaser midt i ørkenen

De Forenede Arabiske Emirater er en union af 7 sheikdømmer ved Hormuzstrædet i Den Persiske Golf – heriblandt storslåede Dubai og hovedstaden, Abu Dhabi. Her er sol året rundt, et væld af lækre strande og pulserende storbyer med futuristisk arkitektur og fantastiske shoppingmuligheder.

Du vil opleve en mangfoldig blanding af farverige souks/bazarer og historiske moskéer til topmoderne skyskrabere og enorme shoppingcentre. At tage på krydstogt til Emiraterne er en overvældende oplevelse for alle sanser.

Overdådige Dubai

Dubai er en vidtstrakt multikulturel by, der er vokset enormt i de seneste årtier. En kæmpe oase i ørkenen med en overflod af luksus. Byen byder på alt fra futuriske skyskrabere, shopping i verdensklasse og fornemme restauranter til kridhvide strande, mægtige sanddyner og bazarer fyldt med guld, krydderier og finurlige sager.

Tag til toppen af verdens højeste bygning, Burj Khalifa, der rejser sig 828 m op over byen eller oplev det største springvand i verden, Dubai Fountain.

Den arabiske ørken ligger mindre end 20 minutters kørsel fra de moderne gader i Downtown Dubai. Tag på ørkensafari og oplev aktiviteter som quad bike eller sandboarding.

Dubai er fyldt med kontraster. Sørg for, at se både det gamle og det nye Dubai.

Hovedstaden Abu Dhabi

Med sine ca. 1 mio. indbyggere er Abu Dhabi De Forenede Arabiske Emiraters hovedstad. En metropol med en mindst lige så futuristisk skyline som Dubai og med et udbud af oplevelser, der aldrig ender. Abu Dhabi ligger på en T-formet ø, hvor det urbane fastland munder ud i den Persiske Golf via kridhvide sandstrande. At samme sted for nogle årtier siden bestod af en lille ydmyg fiskerby er svært at forstå.

Tag på sightseeing og se bl.a. en af verdens største moskéer, Sheikh Zayed Moskéen, præsident Sheikh Khalifas eksklusive palads og Yas Island – et sandt underholdningsmekka for både store og små. Abu Dhabi byder naturligvis også på luksusshopping. Sørg for, at besøge de gigantiske shoppingcentre Yas Mall og Marina Mall.

Blot et stenkast fra byens centrale gademylder ligger den 8 km lange sandstrand, Corniche Beach. Stranden er velforsynet med parasoller og solstole og har mange nærliggende restauranter.

Emirater har en dyb forankret rytterkultur. Har du mod på det, kan du også opleve Abu Dhabis smukke omgivelser fra hesteryg. En helt særlig oplevelse.

Paradisøen Sir Bani Yas

Som stærk kontrast til de gigantiske bygninger og kunstige øer i Abu Dhabi og Dubai, ligger den naturlige ø, Sir Bani Yas. En del af øen udgør et fantastisk naturreservat, hvor truede dyrearter fra Den Arabiske Halvø og Afrika, strejfer frit omkring. Tag på safari og kom helt tæt på geparder, hyæner, giraffer, gazeller, emuer, sjakaler og reptiler.

Nyd solen på de lange, hvide sandstrande og tag en dukkert i det krystalklare vand. Her er palmer i massevis, solsenge til afslapning og strandhytter, hvor du kan nyde en lækker frokost og en kølig drink.
Snup en ridetur langs vandkanten, prøv kræfter med falkejagt eller mød flokke af lyserøde flamingoer på paddle board. Øen bugner af aktiviteter og er et sandt paradis for naturelskere og strandløver.

Gæstfri kultur og smukke moskéer

Gæstfrihed er en central del af den emiratiske kultur og du kan altid forvente en varm velkomst. Som gæst vil du med garanti blive budt på arabisk kaffe, serveret i små kopper og ofte krydret med aromatisk kardemomme.

Den gæstfrie adfærd går hånd i hånd med deres religiøse tro. Hvis du kommer til Abu Dhabi, er det et must at besøge den storslåede Sheikh Zayed Moské, en af verdens største moskeer med plads til 40.000 mennesker. Her finder du verdens største håndknyttede tæppe samt 10 m brede lysekroner, der vejer op til 12 tons. Alt hvad der ligner guld, er guld.

Sheikh Zayed Moskéen er lige imponerende i dagslys, som oplyst af projektører om aftenen. Moskéen er dagligt åbent for besøgende.

Alt hvad du kan ønske dig

Lækkert vejr, shopping, spændende kultur og utrolige ørkeneventyr. De menneskeskabte øer er en ren oase med lækre, hvide strande og i baggrunden tårner gigantiske skyskrabere side om side.

Vi forstår godt, hvis et krydstogt til Emiraterne står på din bucket liste. Lad os hjælpe dig med at planlægge din rejse.

Populære krydstogter til Dubai & Emiraterne

7 nætter fra

MSC Opera

27. november 2022

7 nætter fra Dubai, De Forenede Arabiske Emirater

MSC Opera

05. marts 2023
fra kr. 1.729 pr. pers.

0 nætter fra

Krydstogter til Dubai & Emiraterne

3 nætter fra Dubai, De Forenede Arabiske Emirater

MSC World Europa

21. december 2022
fra kr. 2.489 pr. pers.

0 nætter fra

Krydstogter til Dubai & Emiraterne

Søgekriterier Klik for at fravælge
  Filter

  Finder aktuelle krydstogter


  Udfyld nedenstående felter

  Tak – din forespørgsel er afsendt. Du vil modtage en kopi pr. mail. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et tilbud.
  Enquiries

  Få tilbud