FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib

Destinationer

Søge resultater
8 dages krydstogt fra Warnemünde med MSC Poesia - MSC Cruises - 11531

Afrejsedatoer

2019
Maj : 26
Juni : 09
Juli : 21
August : 18
September: 01


Priser fra5.669
1536651714_kob-har-che-lac-lei-lis-val-bar

Tag på et skønt efterårscruise fra Nordeuropa til Middelhavet med Costa Favolosa. Stig ombord på dit flydende hotel i Danmarks egen hovedstad København og lad dig derfra cruise med helt til Middelhavet og Barcelona!


Priser fra5.519
1536650413_kob-hel-gei-ber-sta-got-war-kob

Tag med på dette cruise fra København og udforsk Norges smukke kyster, fjorde og charmerende byer. På vejen kan du opleve den tyske havneby Warnemünde, hvorfra du kan tage på dagsudflugt til Berlin. Et af højdepunkterne bliver indsejlingen til Geiranger, hvor skibet sejler langs fjorden, der er omgivet af majestætiske grønne skråninger.


Priser fra6.329
1537259849_kob-hel-gei-ale-sta-got-war-kob

Lad krydstogtskibet Costa Favolosa tage dig med på en uforglemmelig krydstogtferie til Norge og Tyskland. Oplev Norges smukke natur og charmerende byer som Geiranger, Stavanger og den svenske storby Göteborg.


Priser fra5.949
1504876466_1501

Glæd dig til et fantastisk cruise, når krydstogtskibet Regal Princess stævner ud fra København. Oplev både Norge, Sverige, Tyskland, Finland, Estland og Ruslands skønneste og smukkeste byer på dette spændende krydstogt.
Priser fra14.151
1536650063_kob-gei-hel-old-sta-got-war-kob

Lad krydstogtskibet Costa Favolosa tage dig med på en uforglemmelig krydstogtferie til Norge, Sverige og Tyskland. Oplev Norges smukke natur og charmerende byer som Geiranger, Hellesylt, Olden og Stavanger og ikke mindst Danmarks egen hovedstad - København!


Priser fra6.319
Krydstogt i Nordeuropa - Norwegian Getaway - 13015

Glæd dig til at opleve det Europa du kender fra en helt ny side - nemlig havets! Norwegian Getaway vil på dette krydstogt tage dig med fra Købehavn til skønne byer i blandt andet Estland, Rusland, Finland og Sverige.


Priser fra12.968
1530273075_kob-war-gdy-hel-skt-sto-kob

Glæd dig til at opleve det Europa du kender fra en helt ny side - nemlig havets! Norwegian Getaway vil på dette krydstogt tage dig med fra Købehavn til skønne byer i blandt andet Tyskland, Polen, Finland, Rusland og Sverige.


Priser fra13.793
1519206968_cop-gei-tro-hon-ale-fla-sta-cop

Sejl med Serenade of the Seas fra København mod smukke oplevelser ved de norske fjorde. Du kan se frem til fortryllende udsigter, fantastiske dale, frodige landskaber, rindende vand, gamle bygninger og smukke traveture. Glæd dig også til skibets mange tilbud, lækre menuer og sjove underholdning.


Priser fra12.695
1519205628_cop-gei-ber-sta-kri-cop

Start ud i vores egen hovedstad fuld af forventninger til en skøn krydstogtferie langs Norges kyst. Anden dag på krydstogtet kan du bruge til at komme helt ned i gear, inden Serenade of the Seas når til smukke Geiranger og den betagende Geirangerfjord. Skibet føles pludseligt lille mens det sejler frem mellem bjerge, der tårner op på begge sider af fjorden. Oplev også en smuk udsigt efter en tur med kabelbanen op langs Fløyen i Bergen eller den betagende oplevelse af at stå ved Preikestolen i Stavanger.


Priser fra7.783
1519206750_cop-sta-ber-ale-kri-cop

Start ud i vores egen hovedstad fuld af forventninger til en skøn krydstogtferie langs Norges kyst. Anden dag på krydstogtet kan du bruge på at komme helt ned i gear og blive klar til fantastiske og naturskønne oplevelser. Glæd dig til den fuldstændig betagende oplevelse det er at stå ved Preikestolen i Stavanger, hvorefter du kan indtage en smuk udsigt efter en tur med kabelbanen op langs Fløyen i Bergen.


Priser fra8.779
1530273761_kob-rot-sou-leh-por-cob-pon-roy-gre-mia-

Tag med på et vidunderligt krydstogt tværs over Atlanterhavet med Norwegian Cruise Line! Det majestætiske skib Norwegian Getaway tager dig med fra Danmarks egen hovedstad København, via Azorerne over Atlanten, til Bermuda og Bahamas. Her er en krydstogtrejse med lidt af det hele: rundttur i Europa, ø-hop og masser af tid til at slappe af om bord på det luksuriøse skib.


Priser fra21.218
1530275860_kob-hau-fla-ber-hel-gei-aku-rey-inv-new-

Oplev Nordeuropa i al sin skønhed, når Norwegian Getaway sejler med foråret til Norges smukke fjorde, fuldstændig betagende Island og ikke mindst naturskønne Skotland. Glæd dig til indsejlingen ved Geirangerfjorden, der bliver et af de absolutte højdepunkter på krydstogtet. Lad dig overvælde af et landskab, hvor bjerge rejser sig på begge sider af fjorden, smukke vandfald strømmer yndefuldt ned langs bjergsiderne og snedækkede bjergtinder kan spottes i baggrunden.


Priser fra20.595
1505219138_16016

På dette cruise kan du berige dig selv med nogle enestående oplevelser: Edinburgh Military Tattoo og Formula One Grand Prix. Fra vores egen hovedstad, København, går turen mod Newcastle upon Tyne. Her kan du udforske det gamle victorianske bycentrum og tage en tur under jorden til en gammel kulvognspassage, der løber 4km under byens gader. I Edinburgh kan du opleve Military Tattoo, hvor internationale bands, dansere, sportsteams og skottiske klaner i traditionelle kilte optræder. Med en overnatning i Amsterdam er der også god tid til at fordybe sig i Uitmarkt festivallen.


Priser fra16.804
1530214252_kob-war-sto-tal-skt-kob

Tag på eventyr fra København, når Norwegian Getaway tager dig på rundtur i Østersøen. På dette cruise bliver der rig mulighed for at udforske Stockholm, der er forbundet med et sindrigt system af vandveje og broer mellem søer og havet. Byen er med sine gamle huse og brostensbelagte gader oplagt at opdage til fods. Glæd dig også til at besøge Skt. Petersborg med sine imponerende bygninger, Eremitagen med sine mange kunstværker og Petershof.


Priser fra13.568
1530273442_kob-skt-tal-hel-sto-kob

Tag på eventyr fra København, når Norwegian Getaway tager dig på rundtur i Østersøen. Besøg Skt. Petersborg med sine imponerende bygninger, Eremitagen med sine mange kunstværker og Petershof. På dette cruise bliver der også rig mulighed for at udforske Stockholm, der er forbundet med et sindrigt system af vandveje og broer mellem søer og havet. Byen er med sine gamle huse og brostensbelagte gader oplagt at opdage til fods.


Priser fra13.643
Krydstogt til Skt. Petersborg - Serenade of the Seas - 1202

Oplev Nordeuropas skønneste havnebyer, når Serenade of the Seas stævner ud fra København. Med anløbshavne som Stockholm, Helsinki og Tallinn, vil der være rig mulighed for at mærke den nordiske stemning. Krydstogtets højdepunkt bliver uden tvivl Skt. Petersborg.


Priser fra6.850
1499244007_12078

Kom på et spændende cruise, hvor du kan dykke ned i historie, arkitektur og lokale specialiteter. Start ud i vores egen hovedstad, København, inden Serenade of the Seas stævner ud mod Nordeuropas skønneste destinationer! Oplev blandt andet det UNESCO-udnævnte Tallinn, hvor kirker, klostre, charmerende baggårde og livfulde torve sætter deres præg på den dejlige by.


Priser fra12.086
1519206560_cop-sto-tal-skt-hel-cop

Oplev de skønneste hovedstæder og byer i Nordeuropa på et krydstogt! Det luksuriøse krydstogtskib Serenade of the Seas stævner ud fra København og tager dig med til spændende destinationer og uforglemmelige oplevelser i Sverige, Estland, Rusland og Finland.


Priser fra11.110
1499422716_1205

Oplev Nordeuropas charmerende havnebyer inden Serenade of the Seas cruiser tværs over Atlanten med kurs mod Boston. Du kan se frem til at besøge Island og Nova Scotia.


Priser fra51.530

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få de bedste tilbud. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et rejsegavekort på kr. 1.000,-

Krydstogt Eksperten bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik. Hvis du klikker på et link, accepterer du vores brug af cookies.
Accept