For det voksne publikum


Nogle krydstogtrederier henvender sig primært til det voksne publikum. Her er det ikke store vandland og massevis af aktiviteter, der pryder skibene. I stedet er luksuriøse omgivelser med udsøgt gastronomi, forkælelses og uforglemmelige oplevelser i centrum.


KOMFORT OG KVALITET
Vægter du velvære, god mad og afslapning højere end “action og fart”, anbefaler vi et krydstogt med Celebrity Cruises, Azamara, Princess Cruises og Holland America Line. Fælles for disse rederier er et meget højt serviceniveau, formidabel gastronomi og fokus på komfort og kvalitet.

SPÆNDENDE UNDERHOLDNING
Udnyt det spændende udvalg af aktiviteter – både dag og aften. Deltag i forskellige kurser, f.eks. madlavning eller vinsmagning. Få en afslappende spabehandling eller tag et slag minigolf.

Nyd aftenen i en bar med et godt glas vin og hyggelig livemusik eller se et spektakulært show, hvor du kan opleve alt fra dygtige sangere til veludførte musicals. Prøv også lykken i skibets casino.


UNIKKE DESTINATIONER
Hos Azamara er bemærkelsesværdige destinationer i højsædet. Skibenes størrelse gør det muligt, at anløbe havne, hvor større krydstogtskibe ikke kan komme til. De mindre skibe gør samtidig oplevelsen utrolig intim og man kommer hinanden ved på en helt speciel måde. 

INNOVATIVE SKIBE
Elegance er nøgleordet, når man sejler med Celebrity Cruises. Skibene er nogle af de mest innovative på markedet og er alle lyse og stilfuldt indrettet. Her er fokus på eksklusiv underholdning og gourmet.

Udforsk verden ombord på et krydstogtskib med en, der står dig nær. Uanset hvilket rederi du vælger, er børn altid meget velkomne – men grundet det mindre udbud af aktiviteter, er det ikke her der ses flest børn ombord.

Søgekriterier Klik for at fravælge
  Filter

  Finder aktuelle krydstogter


  Udfyld nedenstående felter

  Tak – din forespørgsel er afsendt. Du vil modtage en kopi pr. mail. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et tilbud.
  Enquiries

  Få tilbud