OPLEV TYRKIET & GRÆKENLAND MED COSTA


Gør dig klar til at udforske skjulte skatte og charmerende byer. Tag med Costa Venezia på et fordybende krydstogt til Tyrkiet og Grækenland. Unikt for disse ruter er længere ophold i land, der giver dig chancen for at nyde dit besøg til fulde – helt uden hastværk.


UNIKKE RUTER FRA ISTANBUL
Du kan vælge mellem to interessante ruter på 7 eller 14 nætter. Krydstogterne starter i Istanbul hver søndag, og først sent dagen efter forlader skibet havnen. Det giver rig mulighed for at opleve den pulserende storby, beliggende på grænsen mellem Europa og Asien.

SKJULTE PERLER I TYRKIET
Foruden Tyrkiets hovedstad, kan du opleve smukke steder som Izmir, Bodrum og Kusadasi. Tag på udflugt til oldtidsbyen Efesos eller oplev de fascinerende kalkterrasser ved Pamukkale. Udsejlingen gennem Bosporusstrædet er bedårende og forude venter store natur- og kulturoplevelser i det græske øhav.


IDYLLISKE GRÆSKE ØER
Grækenlands idylliske øer, Rhodos, Kreta og Mykonos, gemmer alle på spændende historie, romantiske byer, flot arkitektur og bugter med krystalklart vand. I hovedstaden, Athen, venter bl.a. det imponerende Parthenon tempel.

MODERNE SKIB FOR HELE FAMILIEN
Efter at have udforsket fortryllende steder dagen lang, fortsætter det sjove ombord på Costa Venezia med shows, teaterforestillinger og lækker mad – alt sammen inkluderet i prisen. Det flotte skib er fra 2019 og er fyldt med dejlige udendørsområder, pool, jacuzzis og vandland, spa, butikker, klatrebane, minigolf og ikke mindre end 13 restauranter og 8 barer/lounges.


Søgekriterier Klik for at fravælge
    Filter

    Finder aktuelle krydstogter


    Udfyld nedenstående felter

    Tak – din forespørgsel er afsendt. Du vil modtage en kopi pr. mail. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et tilbud.
    Enquiries
    OBS: Husk at bekræfte din tilmelding til nyhedsbrev, i den mail du har modtaget (kig evt. i uønsket post)

    Få tilbud