FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib

Caribien

Indbegrebet af paradis

Krydstogt til Caribien

Hvis du forestiller dig,

at et krydstogt i Caribien indbefatter smukke paradisøer, solbeskinnede tropiske landskaber, idylliske strande og turkisblåt vand – så har du helt ret! Caribien er nemlig præcis lige så eksotisk som det lyder. Et luksuriøst eventyr med smukke paradisøer, tropisk natur, vajende palmer, kridhvide sandstrande med azurblåt hav og sommer året rundt.².

Her finder du et væld af aktiviteter, der rammer alle interesser og alle aldre. Caribiens historier er også fascinerende, f.eks. i Dansk Vestindien på St. Croix og St. Thomas, der bærer præg af minder fra dengang øerne var danske.

Læg vejen forbi Antigua’s Great Bird Island, som er et af Caribiens største fuglereservater. Eller oplev Aruba Butterfly Farm, hvor du kan se mange forskellige sommerfugle. Du kan også tage til Dominica’s Champagne Reef, hvor der er fremragende muligheder for snorkling. Ved Cozumel’s Palancar Reef, kan du svømme med delfiner.

Caribien deles traditionelt op i den østlige, vestlige og sydlige del. Hver enkelt del har sine specielle ting at byde på. Se bare de pastelfarvede huse på St. Thomas i det østlige, Maya-ruinerne i det vestlige og det fantastiske koralrev med funklende fiskestimer i det sydlige.

Nyd den panoramiske udsigt fra toppen af Tortolas Sage Mountain National Park, der er det højeste sted på de Britiske Jomfruøer eller besøg St. Vincents botaniske have med 200 år gamle træer.

Du kan også gå på opdagelse i San Juans “El Yunque” - 28.000 hektar tropisk reservat eller nyde synet, når du besøger Babados’ Orchid World med hundredvis af sorter af sjældne orkideer.

Glæd dig til et uforglemmeligt paradiscruise i Caribien.

 

krydstogt til amber cove den dominikanske republik

Amber Cove - Den Dominikanske Republik   Læs mere

Amber Cove er en lille fredelig krydstogthavn. Amber Cove ligger tæt på Puerto Plata, som er stiftet af selveste Christopher Columbus. Puerto Plata er en af de første byer der blev oprettet af europæerne i Amerika. I nærheden ligger også bjerget Pico Isabel de Torres, som er 793 meter højt.

 

krydstogt til basseterre st kitts

Basseterre - St. Kitts   Læs mere

St. Kitts byder på vidtstrakte sukkerrørsmarker, den sovende vulkan Mount Liamuiga, plantage huse der er ombygget til pensionater, og vilde grønne marekatte samt et pragtfuldt landskab. Tag en spadseretur rundt i den pittoreske hovedstad Basseterre med de hvide koloni huse. Prøv også at klatre op til Brimstone Hill Fortress; det er et vigtigt monument med en fantastisk udsigt.

 

krydstogt til bridgetown barbados

Bridgetown - Barbados   Læs mere

Nogle siger, at Barbados er mere britisk end selve Storbritannien er. Her er cricket nationalsporten, eftermiddagste er en selvfølge og trafikanterne kører i venstre side. Når du forlader øen, vil du med garanti komme til at savne den venlige ånd, der hersker på øen, den lokale rom og de stegte flyvefisk.

 

krydstogt til castries st lucia

Castries - St. Lucia   Læs mere

Castries ligger på St. Lucia med et landskab med frodige grønne bjerge, tæt regnskov og bløde sandstrande. Gaderne i hovedstaden Castries er fulde af liv og farver, akkurat som bondekonerne, som kommer iklædt nationaldragter for at sælge eksotiske frugter og grøntsager.

 

krydstogt til catalina island den dominikanske republik

Cataline Island - Den Dominikanske Republik   Læs mere

Velkommen til Catalina Islands smukke natur, der beskyttes af UNESCO. Omkring øen kan du opleve et helt fantastisk koralrev med havdyr i overflod. Det er for de fleste et absolut must enten at tage på en smuk sejltur eller selv snorkle.

 

krydstogt til cayo levantado den dominikanske republik

Cayo Levantado - Den Dominikanske Republik   Læs mere

Cayo Levantado er en smal landtange nær den nordøstlige kyst af Den Dominikanske Republik. Her er der god plads til den naturlige, meget smukke regnskov. Strandene har strålende hvidt sand og krystalklart vand. På grund af sin placering ved kysten er Cayo Levantado det perfekte sted at se pukkelhvaler, især i januar, februar og marts.

 

krydstogt til charlestown saint kitts og nevis

Charlestown - St. Kitts & Nevis   Læs mere

Denne by har en farverig historie, og er bygget på i et område, hvor byen kunne blive beskyttet af Fort Charles og Fort Black Rocks. De var her Alexander Hamilton, USA's første finansminister, blev født. Hans barndomshjem er blevet forvandlet til et museum. Mange jordskælv ramte i øen i 1800-tallet og dette førte til en anden slags byggestil. Charlestown huser både Caribiens ældste synagoge og en hyggelig markedsplads, hvor der tirsdag, torsdag og lørdag er masser af aktivitet.

 

krydstogt til charlotte amalie st thomas

Charlotte Amalie - St. Thomas   Læs mere

Charlotte Amalie ligger på St. Thomas og er den største by i ø-gruppen U.S. Virgin Islands - de forhenværende Dansk-Vestindiske Øer. Byen er opkaldt efter dronning Charlotte Amalie, der var gift med kong Christian d. 5. Der er stadig spor efter det danske. Bl.a. hedder en gade "Dronningens Gade".

 

krydstogt til falmouth antigua

Falmouth - Antigua   Læs mere

Falmouth ligger på sydkysten af Antigua og er en mindre by. Benyt besøget til at nyde udsigten fra de højeste steder på øen.

 

krydstogt til falmouth jamaica

Falmouth - Jamaica   Læs mere

Gå fra borde og træd tilbage i tiden. Det virker måske ikke sådan ved første øjekast, men det gamle Falmouth var et økonomisk kraftcenter for de dramatiske sociale forandringer under den engelske kolonisering. Falmouth blev indskibningscentrum for sukkerplantagerne, der dækkede bakkerne på Jamaica's nordlige kyst. Fra Falmouth's kaj blev der sendt sukker, sirup, rom og kaffe til England. I nutidens Falmouth nyder besøgende stadig arkitekturen fra det 19. århundrede, riverrafting på bambus, kunst- og håndværksshopping samt smagfulde lokale retter.

 

krydstogt til fort de france martinique

Fort-de-France - Martinique   Læs mere

Martinique er en smuk ø med et betydeligt fransk islæt. Her finder du palmeskygge, lækre sandstrande og afslappet tropeidyl. Hovedstaden Fort-de-France byder på gode muligheder for indkøb, besøg på museer eller besøg på de lækre sandstrande.

 

krydstogt til george town caymanoeerne

George Town - Caymanøerne   Læs mere

Georgetown, Grand Cayman, er juvelen på ethvert krydstogt i Caribien. Seven Mile Beach er kendt som en af verdens bedste strande, og her kan I prøve alt indenfor vandsport, bl.a. jetski og windsurfing. Den mest populære aktivitet på Grand Cayman er en snorkletur til Stingray City, hvor fløjlsbløde rokker med et vingefang på op til to meter samles for at få mad og selskab.

 

krydstogt til grand turk turks og caicosøerne

Grand Turk - Turks- og Caicosøerne    Læs mere

Grand Turk er opkaldt efter de fez-lignende skarlagensrøde blomster fra kaktussen der gror her. Byen er et uberørt sted fyldt med simple glæder. Flyd drømmende over det levende koralrev, spis lokale retter - sæt dit ur til "ø-tid!"

 

krydstogt til gustavia st barts

Gustavia - St. Barts   Læs mere

Gustavia er den største by på øen St. Barts. Øen har tidligere tilhørt Sverige og Frankrig. På øen finder man Fort Karl, Fort Gustav og Fort Oscar. Gustavia byder også på et rigt handelsliv med gode forretninger og restauranter.

 

krydstogt til havana cuba

Havana - Cuba   Læs mere

Havana er Cubas hovedstad og en af de ældste og mest betydningsfulde byer i Caribien. Havanas midte giver et helt unikt syn af arkitektur, malet i spansk kolonistil. Glæd dig til at danse gennem byens gader, når der om aftenen strømmer musik ud fra hvert eneste værtshus i byen!

 

krydstogt til iles des saintes guadeloupe

Ilse Des Saintes - Guadeloupe   Læs mere

Iles Des Saintes (fransk for Helgenøerne) er en lille øgruppe i de Franske Antiller. På øerne finder man store mængder af især iguanaer, fugle og flagermus. I havet er der masser af koralfisk, hummere, krabber, blæksprutter, muslinger og koraler. På øernes restauranter fås oftest alt godt fra havet og flere lokale specialiteter. Øerne har desuden en spændende kultur og historie.

 

krydstogt til isla de la juventud cuba

Isla de la Juventud - Cuba   Læs mere

Isla de la Juventud, der på spansk betyder undgomsøen, er den største af Cubas øer efter selve Cuba. Der er et omfattende fiskeri fra byen og på øens nordøstlige del dyrkes der citrus og bananer. På Isla de la Juventud findes der også mere end 200 hulemalerier, der menes at være udført for 2800 år siden af øens tidligere indbyggere!

 

krydstogt til kingstown st vincent og grenadinerne

Kingstown - St. Vincent og Grenadinerne   Læs mere

Kingstown ligger på den sydvestlige kyst af St. Vincent. Byen ligger tæt på kajen - og selvom den er lille, så er det en travl by. Nyd en slentretur i de brostensbelagte gader, se de flotte kirker og de historiske stenbygninger, der står side om side med moderne kontorbygninger. Du kan også besøge den hyggelige botaniske have. Du kan også nyde byens kyststrækning, livlig musik og lokale retter.

 

krydstogt til kralendijk bonaire

Kralendijk - Bonaire   Læs mere

Kralendijk er en stille hovedstad på Bonaire, som er en ø i de hollandske Antiller. Langs med Bonaire’s mest attraktive strande finder man Kralendijk hvor man vil se de pudsede huse i pastel farver, lyserød, orange og limegrøn. Stedet er kendt for dykning, men på Bonaire kan man også opleve flamingoer og lyserøde strande. 

 

krydstogt til labadee haiti

Labadee - Haiti   Læs mere

Labadee ligger på Haiti og er et idyllisk sted at nyde den caribiske sol. Her kan I gå på shopping på kunsthåndværker markedet, opleve fem forskellige strande eller tilbringe dagen på vandet med kajak-roning, parasailing, svømning eller på vandscooter.

 

krydstogt til la romana den dominikanske republik

La Romona - Den Dominikanske Republik   Læs mere

La Romana er den tredjestørste by i Den Dominikanske Republik og er en af de mest populære turistdestinationer i landet på grund af sine flotte strande og mange resorter. Byen er dog også værd at besøge for sin kultur og stemning.

 

krydstogt til marigot st maarten

Marigot - St. Maarten   Læs mere

Marigot er den største by på øen St. Martin. Byen er et tidligere fiskerleje og er i dag en typisk Caribisk by. En af seværdighederne i byen er Fort St. Louis.

 

krydstogt til mayreau saint vincent og grenadinerne

Mayreau - St. Vincent og Grenadinerne   Læs mere

På denne lille ø er det naturen, som er fremherskende. Der bor kun omkrign 250 indbyggere. Landsbyen har nogle få barer, et par restauranter og en lille stenkirke. Mayreau har flere lange hvide strande, hvoraf en af de bedste er Saltwhistle. Mayreau giver dig muligheden for bare at slappe af og nyde en dag langs stranden, med det klare vand og de mange palmetræer som malerisk baggrund.

 

krydstogt til montego bay jamaica

Montego Bay - Jamaica   Læs mere

Montego Bay er en livlig by på Jamaica. Her finder du flotte restauranter, spændende butikker, pragtfulde strande og en helt speciel gæstfrihed. Gå en tur op ad bakken og nyd det storslåede syn ud over bugten.

 

krydstogt til nevis st kitts og nevis

Nevis - St. Kitts & Nevis   Læs mere

Besøg Nevis, der er den anden del af føderationen St. Kitts & Nevis. Imellem disse to dele går en kanal kaldet "The Narrows". Øens navn stammer fra det spanske "Nuestra Señora de las Nieves", der betyder Vor Frue af Sneen. Dette navn kommer muligvis fra de hvide skyer over øen, der kan henlede tankerne på sne. Klimaet er dog langt fra sne-venligt, men byder i stedet på grønne, rolige og uspolerede omgivelser. Tag på en slentretur i Charlestown, hvor du kan se kirker, vindmøller og huse fra en svunden tid.

 

krydstogt til ocho rios jamaica

Ocho Rios - Jamaica   Læs mere

Ocho Rios ligger på Jamaica og er et stop som er favorit hos mange gæster. Der er kun få steder i verden hvor et vandfald kan følges på vej ned. Ocho Rios er hjem for ”Dunn´s River Falls” hvor man kan følge vandfaldene hele vejen ned ved at gå på kalkstens trin. Ind i mellem kan man gøre stop og tage en forfriskende svømmetur i de naturlige pools terrænet giver.

 

krydstogt til phillipsburg st maarten

Phillipsburg - St. Maarten   Læs mere

Philipsburg ligger på den unikke caribiske ø St. Maarten. Øen er delt i to stater. Skillet mellem det hollandske og det franske styre har eksisteret siden 1648. Selv om de to halvdele af øen er forskellige, har forholdet mellem dem altid været harmonisk.

 

krydstogt til pointe a pitre guadeloupe

Pointe-á-Pitre - Guadeloupe   Læs mere

Pointe-á-Pitre ligger på øen Guadeloupe. Franskmændene gjorde i begyndelsen af 1700-tallet flere forsøg på at etablere bosættelser på øen, men måtte opgive på grund af de usunde sumpe. Det var først under englændernes okkupation af Guadeloupe (1759-1763), at en bosættelse blev bygget på en høj med udsigt over sumpene. I 1763 blev Guadeloupe atter givet tilbage til Frankrig, og i 1764 blev Pointe-à-Pitre officielt grundlagt. Sumpene, der lå der, hvor byen ligger i dag, blev drænet de efterfølgende år for at skaffe plads til at udvide. I Pointe-à-Pitre kan man stadig se en del bygninger fra kolonitiden, og det 21. århundredes moderne arkitektur er også fremtrædende. Hovedattraktionen i Pointe-à-Pitre er shopping! Mange besøger byen for at gå på jagt blandt parfumer og andre franskproducerede luksusvarer.

 

krydstogt til ponce puerto rico

Ponce - Puerto Rico   Læs mere

Ponce, der har flere tilnavne såsom "La Perla de Sur" og "Cuidad de los Leones", er en af Puerto Ricos vigtigste byer. Byen, der er opkaldt efter den spanske erobrer Juan Ponce de Leons oldebarn, er rig på historie og arkæologiske fund. Der ligger også en national skat i den smukke neoklassiske arkitektur og de koloniale hjem fra det 17. århundrede. Oplev en fuldstændig fantastisk udsigt der, hvor bjergene møder havet fra toppen af El Vigia Hill og smag på lokale retter, der er en spændende blanding af det spanske, afrikanske og tainoske køkken.

 

krydstogt til port antonio jamaica

Port Antonio - Jamaica   Læs mere

Port Antonio udstråler en old-school glamour der er svær at finde tilsvarende andre steder på Jamaica. Engang var byen stedet for Hollywoods vigtige personligheder, og har ligeledes været "verdens banan-hovedstad", men da bananhandlen døde ud, blev byen ikke længere i så stor grad besøgt. Byen er dog på vej tilbage på verdenskortet - og dette er ikke uden grund. Du kan besøge Firefly House, hvor den historiske skuespilsforfatter Noel Coward engang boede. Du kan også besøge Winnefred Beach, tage en udflugt til Reach Falls, Somerset Falls og YS Falls, der alle ligger tæt på. Tag en tur gennem butikkerne langs West og Market Street, hvor du finder lokal kunst og håndlavede varer. Du kan også tage en gåtur langs promenaden ved Port Antonio Marina eller tage til Folly Point Lighthouse, hvorfra der er en skøn udsigt lige til et postkort.

 

krydstogt til port elizabeth bequia

Port Elizabeth - Bequia   Læs mere

Port Elizabeth, der ligger på den smukke ø Bequia i det sydlige Caribien, byder velkommen med en charmerende havnefront, naturlig skønhed og århundreder af historie at dykke ned i. Besøg Saint Vincent Botanical Gardens - de ældste botaniske haver i den vestlige hemisfære, ligesom du også kan besøge The Nicholas Wildlife Aviary Complex. Nyd et par afslappende timer i blødt, gyldent sand ved Princess Margaret Beach og udforsk Hamilton Fort, der blev bygget af franskmændene i den sene del af det 18. århundrede.

 

krydstogt til port of spain trinidad and tobago

Port of Spain - Trinidad og Tobago   Læs mere

Port of Spain er Trinidad & Tobagos hovedstad og ligger på Trinidads nordvestlige kyst. Besøg Queen's Park Savannah, der er et dejligt grønt område i midten af byen. De sidste års udvikling i Port of Spain har gjort, at denne hovedstad skiller sig ud fra andre caribiske hovedstæder. Besøg de hyggelige boder ved Independence Square, hvor du kan købe alverdens ting og mærke den lokale stemning.

 

krydstogt til punta cana den dominikanske republik

Punta Cana - Den Dominikanske Republik   Læs mere

Punta Cana er en lille by i Den Dominikanske Repuplik. Byen viser dig indbegrebet af badeferie! Tag sol på den lange hvide sandstrand og nyd udsigten af det endeløse hav. Gå også en tur op i byen og smag på nogle af de spændende lokalretter.

 

krydstogt til road town tortola

Road Town - Tortola   Læs mere

Road Town ligger på Tortola Island på sydkysten, i øgruppen Virgin Islands. Havnen er en naturhavn og her er mange virksomheder, der beskæftiger sig med charter både. Den ældste bygning i byen er det gamle HM Prison der daterer sig tilbage til 1840.

 

krydstogt til roseau dominica

Roseau - Dominica   Læs mere

Roseau på øen Dominica er kendt for sin regnskov og sine vandfald og grotter. Der er fantastiske muligheder for at vandre på øen og rig mulighed for at dykke eller snorkle. Her kan man møde pilrokker, snapper, barracudaer, papegøjefisk og delfiner. Lige så almindelig som huse på pæle, er lyden af reggae- og calypsomusik.

 

krydstogt til samana den dominikanske republik

Samana - Den Dominikanske Republik   Læs mere

Den Dominikanske republik, er en smuk grønklædt halvø og et paradis for naturelskere. Du finder både regnskov, mangrovereservat og sandstrande med krystalklart vand. På den nordlige side af øen er der fascinerende dykkermuligheder.

 

krydstogt til san juan puerto rico

San Juan - Puerto Rico   Læs mere

Kom og oplev en blanding af den spanske kolonitid og den indianske stemning, når du besøger denne fantastiske by, San Juan. Byen er en moderne havneby, men den bærer tydeligt præg af den spanske kolonitid. Indtag de mange sandstrande, hvor du kan nyde det tropiske klima. Om aftenen kan du også tage en tur på casino eller opleve et af de fyrige flamingoshows, som byen kan byde på.

 

krydstogt til santo domingo den dominikanske republik

Santo Domingo - Den Dominikanske Republik   Læs mere

Santo Domingo er et tropisk paradis som ligger på Den Dominikanske Republik. På øen finder du de ældste spor fra kolonitiden, og man kommer ikke uden om at besøge ”Colonial Zone” som er optaget på UNESCO´s verdensarvsliste.

 

krydstogt til scarborough trinidad og tobago

Scarborough - Trinidad og Tobago   Læs mere

Scarborough ligger på Tobago. Ved indsejlingen til denne billedskønne ø i det sydlige Caribien, ser man det imponerende fort King George som nu er arkæologisk museum. Øen er kendt for sit gode dykkermiljø der byder på flotte koralrev og sunkne skibe.

 

krydstogt til soufriere st lucia

Soufriere - St. Lucia   Læs mere

Soufriere, som ligger på øen St. Lucia i det sydlige Caribien, tilbyder smukke strande, mange unikke, naturlige sandstrande og en by, som er influeret fra fransk side under kolonitiden. Besøg Mt. Soutriere, verdens eneste "drive-in"-vulkan, og kør gennem et krater, der er millioner af år gammelt. Du kan også nyde en tur i den botaniske have "Diamond" og opleve de skiftende farver ved Diamond vandfaldet. Der er også mulighed for at slappe af i de nærliggende mineralbade, som egentlig blev bygget til franske soldater, som kæmpede i Vestinden.

 

krydstogt til st croix de amerikanske jomfruoeer

Skt. Croix - De Amerikanske Jomfruøer   Læs mere

St. Croix er en smuk havneby der er fuld af historie og skønhed. Den victorianske arkitektur giver en charmerende silhuet over den lille havneby og her finder man mange historiske bygninger og museer. Fort Frederik  er byens mest kendte vartegn og dateres tilbage til 1700 tallet. Andre ting man bør opleve er St. Patricks katolske kirke bygget i gotisk stilart, Emancipation Park og det elegante told hus.

 

krydstogt til st georges grenada

St. George's - Grenada   Læs mere

St. George's ligger på øen Grenada og er en af de flotteste havnebyer i Caribien. Det er en tropisk perle med masser af lokaldyrkede krydderier til at tilfredsstille selv den mest kræsne gane. Den berusende duft af muskatnød, kanel, muskatblomme, nelliker og andre krydderier hænger i luften, når I går langs den livlige promenade med en masse flotte butikker og førsteklasses restauranter.

 

krydstogt til st john de britiske jomfruøer

Skt. Jan - De Amerikanske Jomfruøer   Læs mere

St. John er en af de 3 øer i øgruppen Virgin Island (Jomfruøerne). Øgruppen består af 3 hovedøer, St. Thomas, St. John og St. Croix, der tidligere var kendt som de Danske Vestindiske Øer. Øerne er af vulkansk oprindelse og meget bjergrige og har en meget smuk natur. St. John er Jomfruøernes National Park. Udforsk tætte skove, uberørte strande og se bevarede petroglyffer. I Cruz Bay kan du shoppe efter unikke gaver hos lokale kunstnere og besøge Elaine Sprauve Bibliotek og Museum, hvor du kan få en fornemmelse af den lokale historie. I nærheden finder du Hawksnest Bay, der er populær blandt snorklere.

 

krydstogt til st johns antigua

St. John's - Antigua   Læs mere

St. John’s er hovedstaden i Antigua. Byen er en fascinerende labyrint af trange gader og stræder og strækker sig fra det travle havneområde med spændende barer og cafeer op til de sølvglitrende spir på St. John’s katedral.

 

krydstogt til terre de haut guadeloupe

Terre de Haut - Guadeloupe   Læs mere

Terre-de-Haut ligger i den franske region Guadeloupe i Caribien. Her kan du nyde solen og vandet på den smukke strand Plage de Pompierre, spise på de lokale caféer og udforske Fort Napoléon, som i dag er et museum for øens historie.

 

krydstogt til virgin gorda de britiske jomfruoeer

Virgin Gorda - De Britiske Jomfruøer   Læs mere

Virgin Gorda er den 3. største af De Britiske Jomfruøer. En geologisk formation har dannet et ”bad” som er en af de helt store turistattraktioner på øen. Badet er en samling af meget store sten som danner pools og grotter. Badet oversvømmes ved højvande og efterfølgende opvarmes det af solen.

 

>> Se alle vores krydstogter i Caribien

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få attraktive tilbud og deltag hver måned i konkurrencen om et rejsegavekort på 1.000 DKK!

Krydstogt Eksperten bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik. Hvis du klikker på et link, accepterer du vores brug af cookies.
Accept