FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib
Angiv varighed
01 krydstogt med Navigator of the Seas
03 krydstogt med Mariner of the Seas
05 krydstogt med Explorer of the Seas
05 krydstogt med Navigator of the Seas
06 krydstogt med Adventure of the Seas
13 krydstogt med Adventure of the Seas
09 krydstogt med Adventure of the Seas
04 krydstogt med Mariner of the Seas

Voyager-klassen

– Adventure of the Seas – Explorer of the Seas – Mariner of the Seas – Navigator of the Seas – Voyager of the Seas

Antal Dæk: 15 dæk

Længde: 311 meter.

Hastighed: 22 knob.

Bruttotonnage: 138.000 tons.

Passager antal: 3.114 personer.

Besætning antal: 1.185 personer.

Rejs på en ny måde! Alle skibene i Voyager-klassen byder på et væld af aktiviteter for hele familien. Et af skibenes highlights er de flotte isshows på skibets skøjtebane med professionelle isdansere fra hele verden. Inden skøjteshowet kan du og dine medrejsende mødes i restauranten Giovanni’s Table eller Portofino, der begge har specialiseret sig i italiensk mad med de klassiske smage vi alle holder af!

Skibene henvender dig til alle aldersgrupper, men primært til unge mennesker og familier med børn. Hver dag er et nyt eventyr, der skal udforskes – og skibet er fyldt med aktiviteter for små og store lige fra morgen til aften. Ligeledes er der stor valgfrihed med de mange forskellige restauranter, caféer, lounges og barer. Personalet står klar til at hjælpe dig på vej med at tilrettelægge den perfekte ferie for dig og dine medrejsende. Kig forbi receptionen, hvor du få kyndige råd om booking af specialrestauranter, udflugter i land og meget mere.

Hvilke aktiviteter er der ombord?

De fem skibe har noget for enhver alder og ethvert aktivitetsniveau. Skibene er spækket med underholdning, aktiviteter og spændende oplevelser. Hvis du er til sjov og fart over feltet, så kan du lægge vejen forbi skibets skøjtehal. Leg isdanser for en dag på skøjtebanen, hvor du kan bevæge dig ud på isen for første gang eller øve dine færdigheder. I Sports Court kan du udfordre dine medrejsende på eksempelvis basketball, eller du kan prøve kræfter med højderne ved klatrevæggen. Hvis du er en vandhund, så vil du helt sikkert nyde skibets 3 svømmebassiner og de 6 boblebade, hvor man kan få meget tid til at gå. Der er specielle områder på skibet, der er dedikeret til både børn og teenagere, så de kan møde jævnaldrende. Se børnene danne nye venskaber i de forskellige klubber for børn og unge, hvor der foregår aktiviteter og underholdning rettet mod den pågældende aldersgruppe.

Også for de voksne er der masser af aktiviteter. Du kan blandt andet nyde en dag i selvforkælelsens og sundhedens tegn. Besøg det veludstyrede fitness center, hvor du kan træne med den absolut bedste udsigt du nogensinde har oplevet fra et fitnesscenter. Her finder du topmoderne træningsudstyr og uddannet personale, der gerne hjælper dig eller udbyder forskellige holdtimer i blandt andet pilates, spinning og yoga. Udenfor kan du udfordre dine medrejsende på klatrevæggen, nyde en løbetur på joggingbanen eller prøve en sjov tur på rulleskøjter (undtagen på Navigator og Voyager). Du kan også besøge Vitality at Sea, hvor du kan drømme dig væk med alverdens massager, ansigtsbehandlinger, body wraps og scrubs, akupunkter med mere. Du er i trygge hænder hos det dygtige personale, der sikrer fuldstændig afslapning.

Om aftenen kan du nyde det brede udvalg af restauranter. Prøv den fascinerende og storslåede hovedrestaurant, hvor du kan få et bredt udvalg af verdensinspirerede retter. Ud over denne findes der et væld af andre restauranter, der hver især har deres særpræg. Her kan nyde pizzaer, sushi, autentiske italienske retter og lækker Ben & Jerrys is. Efter aftensmaden kan du nyde en shoppingtur i skibets butikker, eller en flot forestilling med Broadway At Sea. Her kan du opleve forskellige opsætninger med dans, sang og god musik. Herefter kan du nyde livemusik, byde op til dans eller nyde en god snak med dine medrejsende i en af de mange barer og lounges, eller du kan lægge vejen forbi Casino Royale, der byder på flere forskellige spillemaskiner og borde med alverdens spil. Dagens avis annoncerer diverse temafester og live-bands, der spiller omkring på skibet.

Kahytstyper

Skibene har mange forskellige kahytter, der henvender sig til alt fra dem, der ikke bruger meget tid i kahytten til dem, der har store krav til deres overnatning. Nogle kategorier byder på specielle familiekahytter, hvor der er sengeplads til lidt flere. De forskellige kahytter fås i mange forskellige størrelser, med og uden balkon. For de kræsne findes der også de luksuriøse suiter af forskellig størrelse. Her fås den ultimative krydstogtoplevelse med ekstra personaliseret service, prioriteret adgang til shows, udflugter, prioriteret boarding og meget mere.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få de bedste tilbud.