AZAMARA

Azamara blev grundlagt i 2007 og tilbyder luksuriøse krydstogter over hele verden. Det er en all inclusive oplevelse, som bl.a. omfatter et bredt udvalg af drikkevarer, udsøgt gastronomi og servicecharge. Med Azamara får du et eksklusivt krydstogt og kan udforske verden i et langsommere tempo.


Mindre skibe

Azamara er kendt for sine mindre skibe, der giver en intim og personlig oplevelse i sofistikerede og afslappede omgivelser. Flåden består af fire søsterskibe, hvoraf det nyeste skib, Azamara Onward, blev introduceret i 2022.

Skibenes beskedne størrelse med plads til knap 700 gæster, sejler til unikke destinationer og skjulte hjørner af verden, som større krydstogtskibe ikke kan nå. Skibet lægger typisk til midt i hjertet af destinationen, og tilbyder desuden shuttlebus hvor muligt.Unikke destinationer

Azamara er destinationsekspert og tilbyder længere krydstogtrejser, hvilket giver mulighed for at udforske byer og kulturer mere indgående. Skibene er længere i havn og har flere overnatninger end noget andet krydstogtrederi.

Derudover tilbyder Azamara unikke landudflugter og arrangementer. Der er tid til at fordybe sig i rejsemålene og opdage lokal kultur, historie og seværdigheder på en helt autentisk måde.Uovertruffen service

Azamara lægger vægt på kvalitet, uovertruffen service og autentiske oplevelser. Rederiet appellerer til eventyrlystne rejsende, som værdsætter forkælelse, høj service og gourmetmåltider.

Alle skibe er elegant indrettede og udstyret med faciliteter som spa, fitnesscenter, butikker samt flere restauranter og barer. Levende underholdning kan nydes hver aften ombord på skibet.Suiter

Som suitegæst får du en række eksklusive fordele. Foruden ubegrænset adgang til specialrestauranterne Aqualina & Prime C, kan du se frem til butlerservice, wifi, vaskeservice, afternoon tea i kahytten samt prioriteret ombord- og afstigning.

Suiterne er moderne indrettet og tilbyder bl.a. bløde bomuldskåber og hjemmesko, franske badeprodukter, friske blomster, fint sengetøj og et udvalg af spiritus. Din butler er aldrig mere end et opkald væk.


Azamara Skibe

Søgekriterier Klik for at fravælge
    Filter

    Finder aktuelle krydstogter