CELEBRITY CRUISES

Glæd dig til dit livs ferie ombord på Celebrity Cruises prisvindende krydstogtskibe. Den luksuriøse flåde kombinerer banebrydende teknologi med indbydende design og revolutionerende underholdning.


Luksuriøse krydstogter

Celebrity Cruises tilbyder luksuriøse krydstogter overalt i verden. Du får en krydstogtoplevelse, der overstiger alle forventninger. Rederiet er kendt for sin høje kvalitet, innovativt design, rummelig indkvartering, exceptionel service og et enestående køkken. Dette ekstraordinære niveau er definitionen af Celebrity Cruises.

Krydstogter med Celebrity Cruises er især ideelt til det voksne publikum, som sætter pris på selvforkælelse i afslappede og luksuriøse omgivelser. Vandland er byttet ud med flere spisesteder, lounger og skønne udendørsområder som Rooftop Garden, Resort Deck og Lawn Club.


AKTIVITETER

Der tilbydes mange spændende foredrag og aktiviteter dagen lang. Meld dig til en vinsmagning, et madlavnings- eller glaskursus. Slap af i spaen, prøv yoga eller tag en tur i fitnesscenter. Du kan også tage på shopping i butikkerne, der har et fint udvalg af smykker, tasker og designertøj.

Rooftop Garden på øverste dæk er fyldt med hyggelige siddeområder. Se en film på storskærmen, nyd en gourmetburger fra grillen og glid væk til gode udsigter og rytmen af levende musik (Edge klassen). The Lawn Club er det perfekte sted at spille udendørs spil, høre livemusik eller bare nyde solen med fødderne begravet i græsset (Solstice klassen).


UNDERHOLDNING

Når dagen går på hæld kan du se frem til fænomenal aftenunderholdning. De prisvindende forestillinger i det revolutionerende teater byder på flotte Broadwayshows, populær musik, betagende dans og imponerende akrobatik.

Oplev spændingen i kasinoet eller dans under stjernerne på Magic Carpet eller Rooftop Garden. Sæt dig til rette med din yndlingscocktail og nyd en medrivende livekoncert. Der er hyggelige spillesteder overalt på skibet med levende musik og godt selskab.


GASTRONOMI

Den kulinariske oplevelse er af allerhøjeste kvalitet med Celebrity Cruises. Her kan du forvente gastronomi i verdensklasse. Skibets hovedrestauranter opdaterer menuerne dagligt med globale retter og gennemprøvede favoritter.

Vinsamlingen på Celebrity Cruises er også en af de største, med mere end 400 flasker at vælge imellem. Med en sommelier ved hånden kan du finde det perfekte glas til dit måltid.

Planlæg en særlig aften på en uimodståelig specialrestaurant, såsom Fine Cut Steakhouse, Tuscan Grille og Le Petit Chef (mod gebyr).


SKIBENE

Celebrity Cruises skibe er alle så gennemført smukke, at man aldrig bliver træt af at opholde sig ombord. Træk dig tilbage i Solarium og nyd den rolige atmosfære ved det smukke og overdækkede poolområde, hvor du kan slappe af i luksuriøs stil.

De rummelige og lyse kahytter tilbyder komfortabel indkvartering, uanset hvilken kahytstype du vælger.

Skal det være ekstra særligt, bør du prøve The Retreat. En suiteoplevelse med mange ekstraordinære fordele som privat butler og fantastisk indkvartering. Du får samtidig adgang til den private suiterestaurant og eksklusive områder som lounge og soldæk.

Celebrity Cruises Skibe

Søgekriterier Klik for at fravælge
    Filter

    Finder aktuelle krydstogter