Explora Journeys

Explora Journeys er et nyt og revolutionerende luksusrederi, der tilbyder eksklusive krydstogtrejser i en klasse for sig. Med nøgleord som europæisk elegance, sofistikeret men afslappet luksus, stilfulde suiter, fortrinlig gastronomi og velvære for krop og sjæl, er der lagt op til en helt særlig rejseoplevelse.


LUKSUS I EN LIGA FOR SIG

Den næste generation af luksuskrydstogter starter her. Explora Journeys lancerer en helt ny æra inden for førsteklasses rejseoplevelser. Det er ikke luksus, som du kender det. Det er luksus løftet til helt nye højder.

Explora Journeys udvider dine horisonter og lader dig dyrke din “Ocean State of Mind”. Det er rejser i et andet tempo: langsommere, og med flere muligheder for fordybelse. Et ægte boutique-resort til søs for kvalitetsbevidste gæster, som søger en ekstraordinær rejseoplevelse.ALL INLCUSIVE

Explora Journeys tilbyder gastronomi af højeste kvalitet. Med delikatesser som østers og hummer ledsaget af Champagne Mercier og baguette bagt af særligt mel fløjet ind fra Frankrig – tilberedes maden med sjæl, dedikation og autencitet i skibets sublime restauranter.

Nyd kold champagne i suiten, in-suite dining, ubegrænsede drikkevarer, wifi, adgang til spa og shuttleservice. Det er all inclusive i en helt ny skala.LUKSUSSKIBE

Explora Journeys leverer det ypperste inden for moderne skibsdesign med stilfulde skibe skabt i samarbejde med verdens førende superyacht-designere. Vi taler om Steinway flygel og Rolex boutique, den første till søs nogensinde. Og her er naturligvis kun suiter ombord.

Skibene er fyldt med eksklusive faciliteter og indretningen er moderne med højt til loftet og masser af plads. Glæd dig til flotte udendørsområder, fitness under åben himmel, jacuzzis og de smukkeste poolområder. I skibets agter finder du en infinity-pool omgivet af bløde loungestole og private cabanaer.

Der er wellness og spaområde, casino, barer og lounges samt et veludstyret fitnesscenter med både inden- og udendørs træningsfaciliteter. EXPLORA I, det første af seks luksusskibe, blev søsat i 2023, med EXPLORA II som det næste i rækken, der står klar til sommer 2024.SUITER

Glem alt om almindelige kahytter. Ombord findes kun eksklusiv indkvartering i luksuriøse suiter med store gulv-til-loft vinduer og rummelige solterrasser, indrettet med stole, bord og daybed.

Med plads og privatliv kan du slappe af og nyde din suite med elegant interiør, rummelig walk-in garderobe, kingsize bed, Smart TV, badeværelse med bruser og opvarmede gulve, bløde badekåber, tøfler og badeartikler, espresso-maskine, kedel og tekande samt siddeområde med kaffebord.

Bagagen bliver leveret og en kold flaske champagne venter, mens du påbegynder din rejse. Der tilbydes 24-timers concierge service, in-suite dining og skopudsning. Minibaren er til fri afbenyttelse under hele rejsen og suiten rengøres to gange dagligt, herunder aftenopredning.UNIKKE LANDOPLEVELSER

Oplev alle kroge af verden med dybdegående sejlruter og unikke landoplevelser. Explora Journeys tilbyder den perfekte blanding af velkendte destinationer og mindre besøgte steder, begge set fra en ny og original synsvinkel. Berigende ferier for den nysgerrige rejsende, der ønsker at skabe forbindelser, der varer langt ud over selve rejsen.

Deltag i rederiets nøje udvalgte Destination Experiences: bemærkelsesværdige landoplevelser, med målet om at fremme dyb personlig berigelse. Fra grænseløse opdagelser og skræddersyede udflugter. Fra det ukendte og vilde til det ikoniske og overdådige. Du kan være sikker på at finde netop dét, der matcher dine interesser med Explora Journeys.


Explora Journeys Skibe

Søgekriterier Klik for at fravælge
    Filter

    Finder aktuelle krydstogter