NORWEGIAN CRUISE LINE

Norwegian Cruise Line råder over en kæmpe flåde af moderne og innovative krydstogtskibe. Uanset alder og behov, finder du det ved NCL. Nyd en krydstogtrejse i dit eget tempo med stor valgfrihed, et væld af aktiviteter og fantastisk underholdning.


Frihed og fleksibilitet

Norwegian Cruise Line er et amerikansk rederi med norske rødder. Et fantastisk “allround” rederi for både børnefamilier, par og singler i alle aldre.

Fra gokartbane på toppen af skibet til forestillinger taget lige fra Broadwayscenen i New York. NCL giver dig dit livs krydstogtoplevelse.

Norwegian Cruise Line sætter gæstens fleksibilitet i fokus med det unikke koncept Freestyle Cruising. Det betyder, at der ikke er faste spisetider eller krav til påklædning. Du bestemmer selv, hvornår og hvor du vil spise – og hvor meget du vil pynte dig. Nyd et krydstogt i dit helt eget tempo.AKTIVITETER

Fuld fart eller helt ned i gear? Der er plads til det hele med NCL. Skibene er spækket med aktiviteter for enhver smag. Fra fredfyldte stunder ved poolen til adrenalinfyldte oplevelser i massevis.

De legesyge kan give sig i kast med klatrevægge, rebbane i højderne, 2 etagers gokartbane, vandland, vilde vandrutsjebaner, bowling og minigolf. Få sved på panden i sportskomplekset eller skyd løs på hinanden i Laser Tag. Mulighederne er uendelige.

Forkæl din krop i spaafdelingen, synk ned i et boblebad eller træk dig tilbage i voksenområderne H2O eller Vibe Beach Club, når du trænger til total afslapning.UNDERHOLDNING

Forbered dig på at blive overrasket. Med NCL får du noget af den bedste underholdning til havs. Sangere, akrobater og dygtige musikere står klar til at levere et mesterværk af en præstation.

Fra prisvindende Broadway-hits som Kinky Boots, Jersey Boys, Footloose og Rock of Ages til betagende akrobatik fra Cirque Dreams og latinske rytmer af Burn the Floor.

Glæd dig også til levende musik, comedy, natklubber, casino og meget mere. Besøg en af de mange barer og lounger, hver med sin egen unikke stemning.GASTRONOMI

Med et stort udvalg af fremragende spisesteder, tager NCL dig med på et gastronomisk eventyr. Glæd dig til mad i topklasse fra alverdens køkkener.

Fra fin a la carte til et imponerende udvalg i buffetrestauranten. Nyd en 4-retters menu og en god flaske vin – eller snup en burger fra grillen. Spis inde, eller sæt dig udendørs langs The Waterfront.

Planlæg en særlig aften på en af de udsøgte specialrestauranter, f.eks. franske Le Bistro, Cagney’s Steakhouse eller asiatiske Food Republic (mod gebyr).SKIBENE

Norwegian Cruise Line har en stor flåde med både større og mindre skibe, der sejler over hele verden.

Skibene tilbyder et bredt udvalg af moderne kahytter til ethvert behov. Fra studios (enkeltkahytter) for alenerejsende til suiter i The Haven for dem, der virkelig efterspørger luksus.

Vil du have stor valgfrihed og et væld af restauranter, aktiviteter og fantastisk underholdning, så er NCL det perfekte valg til din næste krydstogtrejse.


Norwegian Cruise Line Skibe

Søgekriterier Klik for at fravælge
    Filter

    Finder aktuelle krydstogter