Princess Cruises

Princess Cruises blev grundlagt i 1965 og har siden etableret sig som en af verdens førende krydstogtrederier med en imponerende flåde af moderne skibe. Med en kombination af elegance, service i topklasse og spændende sejlruter, leverer Princess Cruises en førsteklasses krydstogtoplevelse.


LUKSURIØSE KRYDSTOGTER

Når du sejler med Princess Cruises, er hver dag et nyt eventyr. Kombinationen af luksus og fremragende service, skaber det perfekte feriested. Atmosfæren ombord er rolig og sofistikeret, hvilket appellerer til et voksent publikum, der værdsætter en afslappet og luksuriøs krydstogtoplevelse.

Skibene er designet med fokus på komfort og elegance – alle udstyret med moderne faciliteter og avancerede teknologier, der skaber velvære og fornøjelse under hele dit krydstogt. Undslip hverdagen og tag med Princess Cruises til ekstraordinære destinationer over hele verden.AKTIVITETER

Uanset, om du øver dine golfslag på skibets putting green eller vil svømme et par baner i poolen, så venter oplevelserne på dig overalt.

Der arrangeres kunstauktioner, spændende foredrag og workshops, hvor du f.eks. kan tage et madlavnings-, keramik- eller fotokursus. Gå på jagt efter gode køb i de toldfri butikker eller slap af i det smukke Lotus Spa. Hold dig i gang med sportsfaciliteter som golf og basketball eller besøg fitnesscentret.

“The Sanctuary” er Princess Cruises eksklusive område for voksne. En oase af afslapning i fredfyldte omgivelser med private cabanas, komfortable liggestole og opmærksom service, hvor gæster kan fordybe sig i en verden af ro og velvære. Det ultimative fristed ombord (mod betaling).UNDERHOLDNING

Efter en udsøgt middag venter aftenunderholdning med livemusik, dans og farvestrålende sceneshows. Teateret byder hver dag på en ny førsteklasses forestilling, som taget ud af Broadway. Prøv lykken i kasinoet, nyd en cocktail i en af de mange barer/lounges eller prøv “Movies under the Stars”, en unik biografoplevelse under åben himmel med popcorn, tæpper og hygge.

De specielle temaaftener er kendt for at byde på morskab til langt ud på natten, med alt fra folkedans til caribiske limbokonkurrencer. Bevæg dig til rytmerne på diskoteket eller tag et par runder i balsalen. Og hvis du virkelig vil le, skal du besøge et standup show, eller gribe mikrofonen i karaokebaren.GASTRONOMI

Princess Cruises tilbyder en omfattende vifte af gastronomiske oplevelser, der forgylder dit krydstogt med uforglemmelige smagsoplevelser. Vælg den klassiske tilgang med faste spisetider eller “Open Seating” med fleksible spisetider. Bestil lækre snacks ved poolen, forkæl dig selv med en fornem middag på en af skibets à la carte-restauranter eller nyd den afslappede atmosfære i buffetrestauranten.

Princess Cruises tilbyder også en række eksklusive specialrestauranter ombord, herunder Sabatini’s Italian Trattoria med autentisk italiensk køkken, Crown Grill med saftige steaks og skaldyr, og den asiatiske fusion på Kai Sushi (mod gebyr).


Princess Cruises Skibe

Søgekriterier Klik for at fravælge
    Filter

    Finder aktuelle krydstogter