Seabourn

Seabourn repræsenterer det ypperste inden for luksuscruises. Et prestigefyldt 6-stjernet rederi, kendt for sin uovertrufne luksus og intime rejseoplevelser. Flåden af små og stilfulde skibe med suveræn service og komfort, giver mulighed for at udforske verdens mest eftertragtede destinationer.


DET ULTIMATIVE LUKSUSCRUISE

Udforsk verden i stil med Seabourns luksuscruises. Flåden af mindre skibe med plads til blot 458-600 gæster, skaber en eksklusiv rejseoplevelse med en intim og personlig atmosfære. Ombord findes kun luksussuiter, hvor du kan svælge i sublim komfort.

Seabourn er et sofistikeret all inclusive resort til søs. Krydstogterne inkluderer bl.a. personlig steward, gourmetmåltider, drikkevarer med premium spiritus og vin samt velkomstchampagne, kanapéer og minibar i suiten til fri afbenyttelse.

Seabourn tilbyder detaljerede rejseplaner med destinationer over hele verden, herunder populære havne og mindre kendte perler. Seabourn råder også over ekspeditionsskibe til opdagelsesrejsende. Disse skibe er designet til at sejle i fjerne farvande med udstyr som kajakker, zodiacs og ubåd ombord.AKTIVITETER

Med Seabourn bliver hver dag ombord mindeværdig. Der er mulighed for afveksling mellem berigende aktiviteter og afslapning. Deltag i vinsmagning og madlavningskurser, kunstauktioner og indsigtsfulde foredrag relateret til det område, hvor skibet sejler.

Slæng dig på soldækket ved poolen, der er omgivet af liggestole, cabanas, skyggefulde siddepladser og to store spabade. Få skridt herfra ligger The Patio, som serverer lækre anretninger ude og inde.

Forkæl krop og sjæl med Spa & Wellness. Der tilbydes hårstyling, farve og klip, manicure, pedicure, spabehandlinger og massage. Deltag i yoga og meditation eller besøg det veludstyrede fitnesscenter. Du kan også shoppe i skibets butikker med et bredt udvalg af mode, kosmetik, smykker, ure og accessories.UNDERHOLDNING

Til aften kan du glæde dig til underholdning i verdensklasse i form af teater- og kabaretforestillinger, dans, comedy, livemusik og klassiske koncerter. Det er også muligt at deltage i cocktailreceptioner og populære arrangementer som Evenings Under the Stars.

Seabourns kasino tilbyder en smuk og velindrettet oase for dem, der tiltrækkes af spil. Slap af og prøv lykken med blackjack, poker eller spillemaskiner. The Club er åben til eftermiddagste og forvandler sig til en danseklub om aftenen. Socialiser, mens du nyder cocktails, livemusik og godt selskab.SUITER

Når du sejler med Seabourn bliver du indlogeret i en særdeles veludstyret luksussuite. Ethvert behov kan blive opfyldt med et udvalg af premium-suiter samt et begrænset antal Owner’s Suites, Signature Suites and Wintergarden Suites.

Svælg dig i sublim komfort med moderne faciliteter, generøse udendørs opholdsområder, whirlpools, vidtrækkende havudsigter, in-suite bar fyldt med dine præferencer, walk-in garderobe, frottékåber, hjemmesko og luksusprodukter.

Mange suiter kan forbindes til tilstødende verandasuiter med mulighed for flere soveområder, badeværelser og balkoner.GASTRONOMI

Seabourn er medlem af Chaîne des Rôtisseurs, en af verdens mest prestigefyldte gastronomiske selskaber, dedikeret til fine dining. Det prisbelønnede køkken benytter de fineste ingredienser med autentiske regionale smagsoplevelser. Hvert skib tilbyder et tiltalende udvalg af spisesteder – de fleste med open seating, så du kan spise hvor og hvornår du ønsker.

Vin er en vigtig del af Seabourns kulinariske tilbud med veludstyrede vinkældre og omhyggeligt sammensatte vinkort. Nyd gourmetmåltider i din suite og mærk en ekstra grad af komfort og privatliv. Roomservice er inkluderet og tilgængelig hele døgnet.

For dem der søger en mere afslappet atmosfære, tilbyder The Patio en udendørs spiseoplevelse med grill, pizza og lækre salater, perfekt til en afslappet frokost eller middag under åben himmel. Uanset hvor du spiser ombord, vil dine smagsløg blive forkælet på ægte Seabourn-manér.


Seabourn Skibe

Søgekriterier Klik for at fravælge
    Filter

    Finder aktuelle krydstogter