Kæmpe nyhed – Icon of the Seas


Royal Caribbean introducerer endnu et nyt og banebrydende skib – Icon of the Seas – i en helt ny skibsklasse. Med en længde på 365 m, en bruttotonnage på 250.800 og med plads til 7.514 passagerer, indtager Icon of the Seas førstepladsen som verdens største krydstogtskib.


ET SKIB FOR HELE FAMILIEN
Icon of the Seas har stor fokus på børnefamilier. Kahytterne er større og mange er indrettet til 3 og 4 personer. Spisemulighederne ombord grænser sig til det uendelige med noget for enhver smag – også børnefavoritter.

Glæd dig til et væld af spændende nyheder – AQUADOME med utrolige shows, et gigantisk badeland med 6 vilde vandrutsjebaner og SURFSIDE med aktiviteter for hele familien. Der er plads til både fart og afslapning.

SEJLER I CARIBIEN FRA 2024
Icon of the Seas starter sit eventyr i Caribien med Miami som starthavn. Vælg blandt tre sejlruter; to ruter i det østlige Caribien og en i den vestlige del. Fælles for alle krydstogter er besøget på den populære privatejede ø, CocoCay, som er et sandt ferieparadis for hele familien.

Vær blandt de første til at træde ombord på verdens største krydstogtskib. Icon of the Seas sejler fra januar 2024. Skal du med?

Læs mere  

Søgekriterier Klik for at fravælge
  Filter

  Finder aktuelle krydstogter


  Udfyld nedenstående felter

  Tak – din forespørgsel er afsendt. Du vil modtage en kopi pr. mail. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et tilbud.
  Enquiries

  Få tilbud