Verdens største krydstogtskibe


Med Royal Caribbean får du en 4-stjernet ferie fuld af forkælelse, god mad og sjove oplevelser. Tag familieferien til næste niveau – prøv et krydstogt med verdens største krydstogtskibe. Et sikkert hit for hele familien.


NY SKIBSKLASSE
Royal Caribbeans råder over verdens største krydstogtskibe, herunder Oasis klassen med fem kæmpestore søsterskibe. Førstepladsen indtages dog af et helt nyt skib; Icon of the Seas, i en spritny skibsklasse.

ET VÆLD AF AKTIVITETER
Forestil dig en kæmpe forlystelsespark fuld af oplevelser lige ved hånden. Zipline, klatrevægge, skøjtebane og vandland med vilde vandtrutsjebaner, er blot et lille udpluk af mulighederne ombord.

Nyd solen i en liggestol, mens ungerne plasker rundt i vandlandet. Tag en familiedyst i minigolf med udsigt over havet eller se, hvem der tør komme højest på klatrevæggen. Spis frokost i Central Park, omgivet af mere end 10.000 smukke planter og blomster og få stillet din shoppetrang i skibets mange designbutikker.


VERDENSKLASSE UNDERHOLDNING
Til aften kan I se frem til imponerende shows i bedste Broadway-stil i det flotte teater. Nyd hyggelig livemusik i en af de mange barer og deltag i alverdens underholdende quizzer. De utallige restauranter serverer den lækreste mad med noget for enhver smag.

Oplev også spektakulære shows i AquaTheater, hvor dygtige artister springer højt op i luften, udfører fascinerende stunts og luftakrobatik og afslutter med et perfekt dyk ned i den dybeste pool på havet.

DEN ULTIMATIVE FAMILIEFERIE
Hvad end I er til fart over feltet eller afslapning i lange baner, skaber Royal Caribbean de ultimative rammer for den perfekte familieferie. Vi tør godt garantere, at du bliver populær, hvis du inviterer familien med ombord på verdens største krydstogtskibe.

Søgekriterier Klik for at fravælge
    Filter

    Finder aktuelle krydstogter