Costa Cruises

Costa Cruises er italiensk når det er bedst. Det er et af Europas største krydstogtrederier og har mange års erfaring med krydstogter. Flåden af krydstogtskibe er alle behagelige og elegante i deres indretning og atmosfære. Besætningen er nøje udvalgt og trænet af Costa. Hovedsproget om bord er engelsk, og besætningen er internationalt sammensat. De gør alt, hvad de kan, for at du skal trives om bord. Costa Cruises er absolut at anbefale, både til børnefamilier men også til par der rejser uden børn. Med Costa Cruises får du mulighed for at opleve hele verden. Alt fra Middelhavets skønne kyster, Nordeuropas smukke natur samt det varme og solrige Caribien.

Rederiet råder over 12 skibe, nogle med plads til 6500 passagerer. Alle er indrettet med italiensk design for øje og hvert skib er indrettet med et specielt tema. Costa Cruises flåde kombinerer elegance og komfort med en omfattende række topmoderne faciliteter, som du kan nyde i fulde drag. Alle krydstogtskibene har deres egne restauranter, teater, casino, diskoteker, toldfri butikker og internetcafeer samt en eller flere swimmingpools og legeområder, der er indrettet specielt til børn. Med så mange ting at foretage sig om bord er skibet en destination i sig selv. Costa Cruises sørger for, at ferien bliver underholdende for gæster i alle aldre, og det til en pris, der ikke får smilet til at blegne.

Glæd dig til smagen af den lækreste og friske mad serveret i restauranter, buffeter og barer i stilfulde omgivelser, hvor du finder et stort udvalg af autentiske italienske retter og internationale specialiteter. Hvad enten du foretrækker underholdende spil og sjove lege ved poolen, virtuel reality-spænding, overdådig wellness eller imponerende teaterforestillinger, finder du det, du søger, blandt den brede vifte af aktiviteter og underholdning om bord på Costa Cruises krydstogtskibe. Nyd den perfekte familieferie med rederiet. Når det gælder fokus på familiernes behov, er Costa Cruises unik. På alle skibe findes pools, legeområder og aktiviteter, der er beregnet til børn og voksne i alle aldre.

Costa Cruises Fleet

Søgekriterier Klik for at fravælge
  Filter

  Finder aktuelle krydstogter


  Udfyld nedenstående felter

  Tak – din forespørgsel er afsendt. Du vil modtage en kopi pr. mail. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et tilbud.
  Enquiries

  Få tilbud