Costa Toscana

Launched

2020

Tonnage

185,000

Length

1,106

Capacity

6,000

Det nye skib, Costa Toscana, er et af verdens største og sejler sin første tur i marts 2022. Du kan glæde dig til afslapning, sjove oplevelser og lækker mad indtil solen går ned. Og bagefter? Hver aften byder på musik, arrangementer og utrolige shows.

Tag en forfriskende dukkert eller nyd en afslappende pause i jacuzzien. Skibet har både en udendørs pool, en overdækket pool og to børnepools. I vandlandet er der sjov for alle, med blandt andet vilde vandrutsjebaner. Der er altså noget for alle vandhunde i familien.

Hold dig aktiv ombord med en tidlig løbetur på løbebanen. Udfordr en ven i basket og volleyball eller besøg skibets fitnesscenter med det nyeste Technogym-udstyr. De unge kan deltage i sportsturneringer eller poolparties, mens de mindre børn kan slå sig løs på den nye udendørs legeplads.

Står den på afslapning og selvforkælelse, kan du tage en velfortjent pause i skibets spaafdeling, der rummer intet mindre end 16 wellnessrum. Vælg mellem et hav af forskellige skønhedsbehandlinger.

Med 13 restauranter og 15 barer, kan du være sikker på utrolige oplevelser. Opdag nye smagsvarianter og nyd de bedste retter – lige fra autentiske italiensk og et internationalt køkken til gourmet. Snup en drink i en af de talrige barer, oplev imponerende shows i teatret eller tag på natklub og dans natten væk.
Costa Toscana har over 2.600 kahytter, den ene smukkere end den anden. Slap af, mens du nyder den evigt skiftende panoramaudsigt og tag et hvil, før et nyt eventyr begynder.

Som et af de første krydstogtskibe, sejler Costa Toscana udelukkende med LNG (Liquid Natural Gas), der er det reneste i verden. Inspirationen til Costa Toscana kommer fra Italiensk kultur, kunst og landskab.

Vågn op hver morgen og beundr havet fra din kahyt, dyk ned i vandlandet, nyd solnedgangen fra din yndlingsrestaurant og slap af i den rummelige spa. Din ferie bliver et kunstværk. Oplev det bedste af Middelhavet ombord på Costa Toscana.

Gym
Squok Club
Water Slide
Waterslides

Hot Tubs
Manicures
Massage
Sauna
Sun Deck
Sun Terrace

Cocktail Bar
Pizzeria
Snack Bar
Sushi
The Gourmet Restaurant

Galleria Shops

Gym

Aqua Park
Theatre

Cabins

Cabin Name / Grade Deck Position
Kahyt med balkon m/ begrænset havudsigt – [BC] 05 Balcony
Kahyt med balkon – [BP] 08 Balcony
Udvendig kahyt – [EC] 04 Outside
Udvendig kahyt – [EP] 04 Outside
Indvendig kahyt – [IC] 04 Inside
Indvendig kahyt – [IP] 04 Inside
Suite med balkon – [S] 08 Suite
Kahyt med udestue og balkon – [TC] Inside
Grand Suite med balkon – [GS] 11 Suite
Indvendig kahyt – [IV] 04 Inside
Udvendig kahyt – [EV] 04 Outside
Kahyt med balkon m/ begrænset havudsigt – [BV] 05 Balcony
Kahyt med udestue og balkon – [TP] 09 Balcony
Søgekriterier Klik for at fravælge
  Filter

  Finder aktuelle krydstogter


  Udfyld nedenstående felter

  Tak – din forespørgsel er afsendt. Du vil modtage en kopi pr. mail. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et tilbud.
  Enquiries

  Få tilbud