17 nætter fra Sydney med Crown Princess

Cruise ID 2109102

Sejlplan Sydney, Australien / Newcastle, Australien / Brisbane, Australien / Airlie Beach, Australien / Willis Island, Australien / Port Douglas, Australien / Darwin, Australien / Kimberley Coast Scenic Cruising / Broome, Australien / Exmouth, Australien / Perth, Australien

Crown Princess

Krydstogt information

17 nætter   Crown Princess  

Afrejsedato

23-11-2025

Rejsebeskrivelse

Dato
Havn
Info
Ankomst
Afgang
23-11-2025
Sydney, Australien
18.45

Sydney, Australien

Tag “Down Under” til en af de mest befolkede byer i Australien: Sydney. Med solens varme stråler og skønne klima som en del af pakken, bør et af dine første besøg være ved den ikoniske bygning, Sydney Opera House, der er et fremtrædende kendetegn ved byens kendte skyline. Udforsk gadernes mange muligheder for shopping, kulinariske oplevelser og se den imponerende arkitektur og de ældre bygninger Parliament House, Sydney Town Hall og Australian Museum.Har du brug for en tur væk fra byen, kan du hoppe på en båd til Manly Beach, hvor du kan nyde lange sandstrande og turkis vand.

24-11-2025
Newcastle, Australien
08.00
17.00

Newcastle har en 2000 år gammel historie og en meget smuk beliggenhed. Newcastle er et ærbødigt syn, med floden der deler byen og de 6 broer der hver især har deres egen historie. Shopping gaden og mange af de store attraktioner kan nås til fods fra bymidten.

25-11-2025
Til havs
26-11-2025
Brisbane, Australien
08.00
17.00

Brisbane, Australien

Brisbane er en af de bedste badebyer på Australiens vestkyst. Det er ikke uden grund at området også kaldes Surfers Paradise. Besøg Australia Zoo som blev skabt af nu afdøde Steve Irvin. En fantastisk oplevelse, der giver et godt indtryk af Australiens dyreliv.

27-11-2025
Til havs
28-11-2025
Airlie Beach, Australien
07.00
17.00

Airlie Beach, Australien

Airlie Beach i hjertet af Great Barrier Reef giver fantastiske muligheder for snorkling. Nyd fx. en strandtur på Whitehaven Beach som er Australiens mest fotograferede strand! Krystalklart vand og lækker sandstrand venter på dig.

29-11-2025
Willis Island, Australien
14.00
15.00

Willis Island, Australien

Nyd sejlturen forbi Willis Island, som er en af de mange øer i Great Barrier Reef. På øen bor kun nogle få meteorologer. Mens du cruiser forbi tilbydes foredrag ombord på skibet.

30-11-2025
Port Douglas, Australien
07.00
17.00

Port Douglas, Australien

Port Douglas er port til Great Barrier Reef, verdens største koralrev, som er højdepunktet for de flestes besøg i Queensland.Besøg den smukke bountystrand, Four Mile Beach. Oplev Daintree Nationalpark, der er verdens ældste regnskov. Eller gå på opdagelse i Great Barrier Reefs undervandsunivers og se farverige fisk, koraller og havskildpadder.

01-12-2025
Til havs
02-12-2025
Til havs
03-12-2025
Darwin, Australien
12.00
22.00

Darwin, Australien

Darwin, der er hovedstad i Australiens enorme, men tyndt befolkede “Northern Territory”, er vokset fra at være en passage til Sydøstasien, til at være en af landets mest moderne og tropiske byer. Byen kan prale med kilometervis af uberørte strande som Casuarina Beach og Mindil Beach, hvor det er muligt at fiske efter regionens ikoniske fisk “barramundi”. Oplev også et væld af parker og haver så som George Brown Darwin Botanic Gardens, Knuckey Lagoons Conservation Reserve, Charles Darwin National Park, Bicentennial Park og Jingili Water Gardens. Darwin er også hjemsted for Kakadu National Park, der er på verdensarvslisten. Parken er en kombination af frodige regnskove, vådområde, dyreliv og en guldgrube af “aboriginalsk” klippekunst. Besøg det smarte Cullen Bay Marina, sejl forbi krokodiller på Adelaide River og få smag for byens lækre, multikulturelle mix ved Mindil Beach Sunset Markets.

04-12-2025
Til havs
05-12-2025
Kimberley Coast Scenic Cruising
07.00
11.00

Located in the northern part of Western Australia, Kimberley is one of the continents earliest settled regions, dating as far back as 40,000 years. But although its mainland has been inhabited for centuries, its over 8,000 miles of ruggedly beautiful coastline remain so unspoiled that the Kimberley Coast has been identified as one of the least impacted marine environments in the world. Healthy reefs and incredible biodiversity make the Kimberley Coast a prime spot for marine wildlife viewing, from sea turtles to blue crabs, manta rays and the planets largest population of humpback whales. Approaching the Kimberley Coast from the Indian Ocean, youll make out dramatic red cliffs that stand out in stark contrast to the aquamarine waters of the fringing reefs below. More than 2,600 islands are scattered beyond the reefs, serving as nesting grounds to a variety of seabirds, including cormorants, giant Australian pelicans and Red-footed Boobies. The islands also provide breathtaking scenery in one of the worlds most extensive coastal wilderness areas – and the best way to take it all in is from the sea!

06-12-2025
Broome, Australien
08.00
18.00
07-12-2025
Til havs
08-12-2025
Exmouth, Australien
07.00
16.00

Exmouth, Australien

Forblæst, isoleret og besat af noget af det mest rå naturlige skønhed på planeten, ligger Exmouth på spidsen af Western Australias halvø, North West Cape. Dens afsides beliggenhed (og nærhed til sydøstasiatiske farvande) gjorde det til et naturligt valg at etablere en flådekommunikationsbase tilbage i 1967.Exmouth er også hjemsted for både et spektakulært undervandsliv med revdykning og snorkling, der kan måle sig med kontinentets bedre kendte Great Barrier Reef, og et ægte Outback område, med sortfodet klippewallabies, røde klippekløfter og over 700 huler, mange af dem skjulte.

09-12-2025
Til havs
10-12-2025
Perth, Australien
09.00
19.00

Perth, Australien

Perth er en af Australiens største byer og ligger på sydvestkysten. Kendt for sine gode sandstrande og kulturelt anlagte bymidte, er den et populært rejsemål for både unge og ældre. Gå en tur i de smukt dekorerede parker, besøg de spændende museer, eller nyd en kop kaffe på en af de charmerende caféer.

Historie:
Træd ombord på Crown Princess, et krydstogtskib, der kombinerer elegance og moderne komfort til søs. Dette imponerende skib blev søsat i 2006 og har siden tilbudt rejsende uforglemmelige krydstogtoplevelser. Crown Princess er en del af Princess Cruises’ flåde og er stolt af at levere førsteklasses service og gæstfrihed til alle sine gæster.

Størrelse og Kapacitet:
Crown Princess er en storslået havfartøj med masser af plads til både passagerer og besætning. Skibet har rummelige dæk og luksuriøse omgivelser, der gør det til det ideelle udgangspunkt for at udforske nogle af verdens mest spændende destinationer.

Faciliteter og Aktiviteter:
Crown Princess byder på et væld af faciliteter og aktiviteter, der appellerer til rejsende i alle aldre og med forskellige interesser. Uanset om du ønsker at slappe af ved poolen, deltage i spændende udflugter eller nyde workshops og begivenheder, er der altid noget spændende at lave ombord. Moderne spaer, fitnesscentre, shoppingmuligheder og hyggelige biblioteker er blot nogle af de faciliteter, der beriger din krydstogtoplevelse.

Spisning:
Krydstoget ombord på Crown Princess er en kulinarisk rejse i verdensklasse. Skibet tilbyder en bred vifte af spisesteder, herunder hovedrestauranter og specialiserede køkkener, der tilfredsstiller selv de mest krævende smagsløg. Fra autentiske krydstogtklassikere til internationale delikatesser, vil du opleve gastronomiske højdepunkter hver dag.

Kahytter og Indkvartering:
Crown Princess tilbyder forskellige typer kahytter og suiter, der alle er komfortable og stilfulde. Uanset om du vælger en indvendig kahyt eller en balkonkahyt, vil du nyde moderne faciliteter og betagende udsigt over havet.

Underholdning og Shows:
Aftener ombord på Crown Princess er fyldt med spændende underholdning og shows. Teatrene præsenterer imponerende optrædener, koncerter og farverige danseforestillinger. Kasinoer og natklubber tilbyder også en smagsprøve på nattelivet på havet, så dine aftener er lige så mindeværdige som dine dage.

Crown Princess er mere end bare et krydstogtskib; det er en portal til førsteklasses krydstogtoplevelser. Med sin stolte historie og moderne faciliteter er det det ideelle valg for dem, der ønsker at udforske verden i komfort og stil. Sæt sejl med Crown Princess og oplev din drømmekrydstogtoplevelse.

Cabaret & Stage production
Children’s Play Area
Cinema
Club Fusion
Dance Floor
Explorers Lounge
Movies Under the Stars outdoor theater
Photo Gallery
Princess Theatre
Skywalkers Nightclub
Theatre

Cyber Golf
Golf Simulator
Kids Club
Library
Shuffle Board
Skywalkers NightClub
Swim-against-the-current lap pool

Art Gallery
Boutique
Chapel
Conference Room
Future Cruise Sales
Photo Gallery
Self Service Laundry
Wedding Chapel
Wrap Around Promenade Deck

24-hour Room Service
Adagio Bar
Botticelli Dining Room
Buffet
Cafe Caribe
Crooners Bar
Crown Grill
Da Vinci Dining Room
Dining Room
Explorers’ Lounge
Horizon Court
Ice Cream Bar
International Cafe
Michelangelo Dining Room
Sabatini’s Italian restaurant
Speakeasy cigar lounge
Trident Grill
Vines Wine & Seafood Bar
Wheelhouse Bar

Hot Tubs
Lotus Spa
Massage
Sauna
Spa
Splash Pool
Steam Room
Swimming Pool
Terrace Pool
The Sanctuary(adults only)

Aerobics/Yoga
Fitness Center
Jogging Track
Tennis Court

Kahytsinformation

Alternative afgange

Dato
Krydstogt
Skib
Nætter
Pris pr. person